|
ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 18 лют, 2009 18:10
Під впливом Партії малого й середнього бізнесу не встоїть жоден банк! Після зустрічі члена управління стратегічного розвитку Сергія Тішина із тимчасовим адміністратором Промінвестбанку Володимиром Кротюком, Промінвестбанк погодився розпочати видачу депозитів!
– З 20-го лютого ми переведемо 325 мільйонів доларів і зможемо видавати депозити, – погодилися у банку. – Щоправда робити ми це можемо лише невеликими сумами, проте виплачуватимемо.
Кредити
Також було досягнуто згоди і щодо кредитних договорів. Банкіри погодилися розпочати перегляд кредитних договорів у індивідуальному порядку! Зокрема, одна з можливих схем звучить наступним чином:
– Якщо, в нашому банку хтось брав кредит у валюті, то ми погоджуємось перевести цей кредит у гривні, за курсом нижче курсу НБУ та залишити той самий процент, – запевнили нас в банку. – Ми погоджуємося, що люди мають право обурюватись, утім після зустрічі із представниками Партії малого та середнього бізнесу ми досягли компромісу.
Володимир Кротюк За словами лідера ПМСБ Ярослава Місяця, згодом усі банки, котрі є в «чорному списку» віддадуть гроші людям.
– Ми відкриваємо громадську приймальню, де збираємо ініціативні групи для зустрічі із банкірами, – розповів Ярослав Анатолійович. – Я впевнений, що з нашою допомогою люди зможуть забрати свої гроші
http://pmsbu.com.ua/news/?ELEMENT_ID=339
-
Vitaly86
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 18:32
Vitaly86 написав:Під впливом Партії малого й середнього бізнесу не встоїть жоден банк! Після зустрічі члена управління стратегічного розвитку Сергія Тішина із тимчасовим адміністратором Промінвестбанку Володимиром Кротюком, Промінвестбанк погодився розпочати видачу депозитів! – З 20-го лютого ми переведемо 325 мільйонів доларів і зможемо видавати депозити, – погодилися у банку. – Щоправда робити ми це можемо лише невеликими сумами, проте виплачуватимемо. Кредити Також було досягнуто згоди і щодо кредитних договорів. Банкіри погодилися розпочати перегляд кредитних договорів у індивідуальному порядку! Зокрема, одна з можливих схем звучить наступним чином: – Якщо, в нашому банку хтось брав кредит у валюті, то ми погоджуємось перевести цей кредит у гривні, за курсом нижче курсу НБУ та залишити той самий процент, – запевнили нас в банку. – Ми погоджуємося, що люди мають право обурюватись, утім після зустрічі із представниками Партії малого та середнього бізнесу ми досягли компромісу. Володимир Кротюк За словами лідера ПМСБ Ярослава Місяця, згодом усі банки, котрі є в «чорному списку» віддадуть гроші людям. – Ми відкриваємо громадську приймальню, де збираємо ініціативні групи для зустрічі із банкірами, – розповів Ярослав Анатолійович. – Я впевнений, що з нашою допомогою люди зможуть забрати свої гроші http://pmsbu.com.ua/news/?ELEMENT_ID=339
Господа! Это смешно! Какая-то партия.... В очень хороший банк, который никогда не участвовал в каруселе "потребительское кредитование", зашел очень крупный и влиятельный инвестор "ВВП" ! Так что жить этому банку долго и счастливо на многие годы. У них денег немеряно. Так что не спешите за 10% возвращать вклады. Все получат свои деньги!!! Уверен!
-
grom27
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 18:41
Господа! Это смешно! Какая-то партия.... В очень хороший банк, который никогда не участвовал в каруселе "потребительское кредитование", зашел очень крупный и влиятельный инвестор "ВВП" ! Так что жить этому банку долго и счастливо на многие годы. У них денег немеряно. Так что не спешите за 10% возвращать вклады. Все получат свои деньги!!! Уверен!
Мне бы Вашу уверенность!!
А что скажут инсайдеры? Есть ли на форуме сотрудники ПИБа или просто люди, имеющие хорошие связи внутри банка?
Что говорят в самом банке? Что планируют, что делают, какие действия предпринимаются, какие ЦУ поступают сверху?[/quote]
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 19:08
вкладчик ПИБа написав:Господа! Это смешно! Какая-то партия.... В очень хороший банк, который никогда не участвовал в каруселе "потребительское кредитование", зашел очень крупный и влиятельный инвестор "ВВП" ! Так что жить этому банку долго и счастливо на многие годы. У них денег немеряно. Так что не спешите за 10% возвращать вклады. Все получат свои деньги!!! Уверен!
А что скажут инсайдеры? Есть ли на форуме сотрудники ПИБа или просто люди, имеющие хорошие связи внутри банка?
Что говорят в самом банке? Что планируют, что делают, какие действия предпринимаются, какие ЦУ поступают сверху?
[/quote]
Я бывший сотрудник банка. отработал там 7 лет два из которых зам. управляющего филиала. Год назад ушел. Были свои причины. Сейчас ежедневно общаюсь с Киевом. Вы даже представить себе не можете как там всё хорошо! Нацбанк уходит, новый председатель вступает в должность! И начинается абсолютно нормальная работа очень мощного банка!!!
-
grom27
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 19:10
Якщо вклад у валюті і через місяць, два закінчується, то я б на вашому місці розслабився і отримував задоволення.
Особисто в мене ситуація складніша: був депозит Активний вкладник на 3 роки в гривні під 14%.
20.01 запросили в банк і запропонували переоформити вклад на пів року під 23%.
Я погодився, а тепер дивлячись на нашу нещасну національну валюту думаю, чи вистачить мені на буханець хліба 20.07 за мій депозит .
Чи хтось стикався з можливістю конвертування у валюту ? 
-
Pr_Woland
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 19:13
-
Pr_Woland
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 19:27
Я бывший сотрудник банка. отработал там 7 лет два из которых зам. управляющего филиала. Год назад ушел. Были свои причины. Сейчас ежедневно общаюсь с Киевом. Вы даже представить себе не можете как там всё хорошо! Нацбанк уходит, новый председатель вступает в должность! И начинается абсолютно нормальная работа очень мощного банка!!!
Чего же в этом МОЩНОМ банке до сих пор выдают на руки вкладчикам 200 дол. в день (Киев, отделение на Черновола - одно из самых крупных между прочим, и управляющий там - бывший зампредправления ПИБа).
Извините, но есть ли более конкретная информация, кроме позитивных эмоций по поводу МОЩНОГО банка?
-
Frei
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 19:45
В порядочности "мощного инвестора ВВП" у меня лично огромные сомнения. Как бы не повторилась история со Сбербанком СССР.
-
Sir John
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 22:18
В порядочности "мощного инвестора ВВП" у меня лично огромные сомнения. Как бы не повторилась история со Сбербанком СССР.
Тут еще вот какой вопрос.
Поговаривают (опять таки проблема в том, что поговаривают неофициально), что банк будет ориентироваться исключительно на корпоративных клиентов (то есть юриков), а физиков (таких как мы) будет "маланить" столько, сколько сможет - ну не вкладчики ему нужны, не вкладчики, а жирные кредитные портфели и денежные потоки больших заемщиков, прокредитовавшихся в ПИБе 
-
Frei
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 22:55
А много ли найдется желающих "юриков" обслуживаться в банке связанном с сомнительными структурами сопредельного государства?
-
Sir John
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему