zahar_ написав:А на чём основаны эти Ваши -"по моим ощущениям жилье за 2011-2013 подорожало. во-первых, КГС совершенно необоснованно поднял цены"? Сканы есть на прайсы? Или Файлы с прайсами?
Роста о котором Вы говорили - "по моим ощущениям жилье за 2011-2013 подорожало. во-первых, КГС совершенно необоснованно поднял цены" - как бы НЕ ЗАМЕТНО.
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 21 вер, 2013 13:52, всього редагувалось 2 разів.
тогда на чипсы вообще не будет хвать денег, машину нужно содержать и платить по кредиту, жена вообще на военное положение перейдет 150 граммов хлеба с таким мужем
kievlyanka написав:жена вообще на военное положение перейдет 150 граммов хлеба с таким мужем
А к некоторым печерянкам мужчины ближе 1 км вообще не подходят))) Хоть у тех и приданое в далекой перспективе есть - хрущевка-однушка на Печерских холмах))))
kievlyanka написав:Frant желаю все это вашему сыну
kievlyanka Киянка, когда будете квартирку покупать??? Или - хоть сарайчик? А то - два года подряд одни разговоры. Да и 10 000 у.е. в каком-то стремном банке лежат - можно бы и того.. прибарахлиться на м2 ...
Востаннє редагувалось Frant в Суб 21 вер, 2013 14:31, всього редагувалось 2 разів.
kievlyanka написав:брехня, вы нагнули родственников, клиентов на работе, с помощью спадщины жируете, а с 0 начать слабо?
вы искажаете... я уже писал, полный бюджет покупки (с рылами, оформлением и комиссиями, страховками и т.д.) примерно 112.5к, от продажи 1к пришло 31, банк выдал кредит (который я активно возвращаю) на 23,5к, еще 8,0к это займ (который я активно возвращаю).
Так как, вы по прежнему в упор не видите нашего с женой вклада и за прошедшие 3 года и за следующие 2-3 года?
Будивельнык, уже когдато считал что в среднем семья приращивает за поколение бетон всего на 20к нынешних денег, наша семья прирастила 77к. Я не понимаю почему постоянно от нескольких персонажей выпады в мою сторону
Востаннє редагувалось yura_ в Суб 21 вер, 2013 14:58, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka написав:брехня, вы нагнули родственников, клиентов на работе, с помощью спадщины жируете, а с 0 начать слабо?
вы искажаете... я уже писал, полный бюджет покупки (с рылами, оформлением и комиссиями, страховками и т.д.) примерно 112.5к, от продажи 1к пришло 31, банк выдал кредит (который я активно возвращаю) на 23,5к, еще 8,0к это займ (который я активно возвращаю).
Так как, вы по прежнему в упор не видите нашего с женой вклада и за прошедшие 3 года и за следующие 2-3 года?
Ваша история - это нетипичная для КРЖН история покупки недвижимости.
jde написав:И теперь продаете 3к в 1 уровень (что несомненно лучше) за те же 5100 грн. что и в 2009-м... http://www.real-estate.lviv.ua/15629-kv ... vskiy.html Ой как выросли цены!
отже 1 Ви признали що падіння ціни не відбулось з 2009 до 2013 2 Квартири подібні по площі , але при цьому не однакові по суті ( та що продавалась в 2009 і була продана в 2010 - мала висоту в 2,75 , ті що продаються сьогодні - 2,50 3 З урахуванням того , що в 2008 році двохрівнева квартира пропонувалась за 850 за м2 - то чітко видно що: 850 х 5 = 4250 грн - що явно менше від сьогоднішніх 5100 - а це чітко показує що ціна не впала навіть на рівень девальвації 4 Порівняйте всі свої таблички за 2010-2011 роки і Ви побачите що в розрахунках своїх зверхдоходів Ви завжди оперували падінням ціни. А зараз погоджуєтесь з тим що ціна від 2009 і до сьогодні не змінилась. Таким чином Ви не можете заперечувати того факту , що під впливом ринку ваш світогляд змінився і Ви вже розумієте що а - обвалу не було на протязі останніх 4 років б - не варто чекати обвалу в майбутньому в - депо вигідніше від купівлі житла , тільки у варіанті коли Ви берете на себе ризики і гроші тримаєте на гривневому депо.
Ваша математика чомусь постійно не враховує зміну ціни. Памятаю в 2011 Ви розповідали що як тільки ціна на трьохкімнатні сталінки на Дружби Народів впаде з 115000 до 105000 - Ви подумаєте над придбанням. І при цьому Ви були свято в цьому переконані. То які тепер там ціни ? І які тепер Ваші прогнози І як зміниться Ваша математика в світлі сьогоднішніх реалій в 140 000 ?
Это расчеты при прочих равных. Если вы хотите учесть влияние изменения цен, то однозначно при падении цен на РН депо окажется еще более выгодным.
jde написав:Поэтому депо окажется еще выгоднее! Ничего личного - простая математика
Ваша математика чомусь постійно не враховує зміну ціни. Памятаю в 2011 Ви розповідали що як тільки ціна на трьохкімнатні сталінки на Дружби Народів впаде з 115000 до 105000 - Ви подумаєте над придбанням. І при цьому Ви були свято в цьому переконані. То які тепер там ціни ? І які тепер Ваші прогнози І як зміниться Ваша математика в світлі сьогоднішніх реалій в 140 000 ?
Это расчеты при прочих равных. Если вы хотите учесть влияние изменения цен, то однозначно при падении цен на РН депо окажется еще более выгодным.
Для мене чітко ясно що будь яка економічна ситуація залежить від різних факторів по різному. При цьому Ви повинні також усвідомлювати 1 Поки ріст цін не виражається двохзначними цифрами(відсотки) до того часу на тонкому ринку у Вас є більше шансів знайти більш вигідний варіант 2 Спровокувати ріст цін ( різкий) можна одною необережною дією/заявою НБУ або Кабміну , бо створити умови по яким роздадуть в кредит вже існуючі грошові ресурси - раз плюнути , а от забезпечити створення нових товарів під ці ресурси питання більш складне.