Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 4950515253 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 13:36

Monica написав:
квестор написав:
Посторонний В. написав:Уважаемый Квестор, группа заинтересованных людей, которых я в данный момент здесь представляю, только что, после футбола, получили очередную порцию отрицательных эмоций.
Огромная просьба прокомментировать данную ситуацию с возможными последствиями в контексте следующего сообщения
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/02/18/152315

Повернувшись з перегляду мюзиклу інформую зацікавлену і розчаровану нічиєю футбольну громадськість, що запізніла реакція "доктора Мудіс" -В3 є більш оптимістичною ніж діагноз "доктора Фітча"-"ССС".....можна сперечатись стосовно точності діагнозу але ....тенденція...тобто , незважаючи на значні ін"єкції від "хвельдшера нБУ" пацієнту однозначно НЕ "полегшало"......
Надія на неабиякі , енергійність характеру та лоббіські можливості члена ради нБУ п.Горбаля....

вот по-меньше бы вы нагнетали обстановку своими "диагнозами", подрывая тем самым доверие людей к тем банкам, которые держатся несмотря ни на что и выполняют свои обязательства перед клиентами!

Довір"я до банків підриває неефективний і непрозорий менеджмент....для його відновлення можна спробувати спочатку:
1) Продати власні членовози, заводи, газети , пароходи...і під телекамерами покласти виручені гроші на депозит у власному банку.
2) Попросити вибачення у вкладників(як роблять у добрій старій Англії)..
3)Встановити собі зарплату 1грн...і.т.д
Обіцяю віднести частину своїх грошей у банк керівництво якого НАВАЖИТЬСЯ на подібні ОЧЕВИДНІ і НЕОБХІДНІ для відновлення довір"я кроки....
І взагалі....пристойні банки рахунки до запитання не блокували...а як там наш Укргаз з його "Без втрат"? Проінформуйте громадськість ....
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 13:42

Зателефонував товариш який інформує громадськість,що невеликий і прудкий піцієнт "Європейський" почав пригальмовувати платежі....накульгує "пацієнт". Про що і інформую....
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 14:00

квестор
уцепились за один факт, и непонятно зачем возводите его в огрумную степень, раздувая тем самым проблему. многим ведь и ненужны их депозиты досрочно, а начитавшись негатива на форумах, бегут в банки, создавая панику!
Monica

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 14:30

Для Monica

Monica написав:квестор
уцепились за один факт, и непонятно зачем возводите его в огрумную степень, раздувая тем самым проблему. многим ведь и ненужны их депозиты досрочно, а начитавшись негатива на форумах, бегут в банки, создавая панику!

Monica , я не спішила за своїм депозитом , який закінчився в Укпромсбанку ще 9 січня , і, в результаті він там "завис".Якби я знайшла цей форум раніш , то думала б мізками.Вам не подобається-не заходьте сюди!
Дякую Шановному Квестору за обгрунтування стану банків.
Іванна

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 15:12

Re: Для Monica

Іванна написав:Monica , я не спішила за своїм депозитом , який закінчився в Укпромсбанку ще 9 січня , і, в результаті він там "завис".

а я свой в укргазе забрала без всяких проблем - потому не стоит всех под одну гребенку)
Іванна написав:Якби я знайшла цей форум раніш , то думала б мізками.

чисто по-человечески, я вам желаю хотя бы иногда включать мозг независимо от того, читаете вы форумы в интернете или нет:)
Monica

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 15:36

Monica написав:вот по-меньше бы вы нагнетали обстановку своими "диагнозами", подрывая тем самым доверие людей к тем банкам, которые держатся несмотря ни на что и выполняют свои обязательства перед клиентами!

Вот мнение из отзывов по "Родовиду" стр.77:
melania написав:День добрый!
Асячески рекомендую зайти на ветку Банки... діагноз...

http://forum.finance.ua/topic24506.html

Оторваться от чтения невозможно -- все логично, с цифрами и стат. данными.
Прогуляйтесь -- не пожалеете.

От себя добавлю:
- ничего личного
- никакого нагнетания обстановки
- никакого подрыва доверия
Голые факты, немного аналитики и острый скальпель Квестора, которым он очень оперативно и качественно вскрывает различные информационные гнойники и нарывы, в том числе в скрытой подкожной форме.
Посторонний В.

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 15:41

Для Monica

[Monica ,]
чисто по-человечески, я вам желаю хотя бы иногда включать мозг независимо от того, читаете вы форумы в интернете или нет:)[/quote]

Monica, "розумничка ви наша",я регулярно моніторила стан банку на їхньому офіційному сайті ,сайті АУБ, НБУ.В результаті "маєм те що маєм". Так що альтернативні шляхи інформації у нашій країні вкрай необхідні!!!
Совок ніколи не буває бувшим!Ми від нього відійдем не через одне покоління.
Востаннє редагувалось Іванна в Чет 19 лют, 2009 15:48, всього редагувалось 1 раз.
Іванна

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 15:46

квестор написав:Повернувшись з перегляду мюзиклу інформую зацікавлену і розчаровану нічиєю футбольну громадськість, що запізніла реакція "доктора Мудіс" -В3 є більш оптимістичною ніж діагноз "доктора Фітча"-"ССС".....можна сперечатись стосовно точності діагнозу але ....тенденція...тобто , незважаючи на значні ін"єкції від "хвельдшера нБУ" пацієнту однозначно НЕ "полегшало"......
Надія на неабиякі , енергійність характеру та лоббіські можливості члена ради нБУ п.Горбаля....

Док, спасибо за долю оптимизма по "Укргазу", хотя, как лицу заинтересованному, хотелось бы иметь на руках что-либо ещё, кроме неубиенного козыря о высоком моральном облике и лоббистских возможностях господина Горбаля.
Будем надеяться, что его возможности совпадут с его желаниями и классики напишут о нем: "Бриан - это голова. Я бы Бриану палец в рот не положил".

P.S.
Не боясь показаться назойливым. Наш город не избалован банковскими брендами, выбор невелик, но и небезальтернативен. Как потенциальному вкладчику очень интересно Ваше мнение по следующим пациентам:
-ПУМБ
-Индустриалбанк
-Universal bank.
Посторонний В.

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 16:06

Здравствуйте, уважаемый Квестор.
Есть к Вам 2 вопроса.
1-й: Скажите, пожалуйста, ПроКредитБанк уже лечится или еще не болеет?
2-й: Почему Квестор?

С уважением, Бухгалтер.
Bookkeeper

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 16:28

Надеюсь Прокредит подкормит (а может и подлечит?!) ЕБРР - как никак родственные связи налицо :)
Ростислав2

#<1 ... 4950515253 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє