Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
gorgany написав:Хтось в курсі що Дельта пропонує пенсіонемам шоколадного?
Шановний gorgany, звертаємо увагу, що власники Пенсійних карток від Дельта Банку мають можливість приймати участь в акційній програмі "Коло Друзів-2013 для пенсіонерів", яка дозволяє розмістити депозит на більш вигідних умовах, а також оформити кредит готівкою "Готівочка для пенсіонерів" з умовами якого більш детально можна ознайомитися на сторінці: http://gotivochka.com.ua/?utm_source=DE ... paign=site. Дякуємо за звернення.
Delta official В мене закінчився депозит. Гроші були зараховані на "Ощадну картку 1". Я користуюся інтернет-банкінгом "мійДельта". Я хочу розмістити зараховані кошти на депозит в іншому банку. Чи можу я перерахувати ці гроші на депозитний рахунок в іншому банку в системі МійДельта? Якщо так то як це практично робиться в системі мійДельта? Скільки днів кошти будуть "йти" з "Ощадна картка 1" на депозитний рахунок в іншому банку? Дякую за розяснення.
oturchenyuk написав:Delta official В мене закінчився депозит. Гроші були зараховані на "Ощадну картку 1". Я користуюся інтернет-банкінгом "мійДельта". Я хочу розмістити зараховані кошти на депозит в іншому банку. Чи можу я перерахувати ці гроші на депозитний рахунок в іншому банку в системі МійДельта? Якщо так то як це практично робиться в системі мійДельта? Скільки днів кошти будуть "йти" з "Ощадна картка 1" на депозитний рахунок в іншому банку? Дякую за розяснення.
Убегают депозитчики. Кажись, нужно начинать пылесосить (поднимать ставки)...
oturchenyuk написав:Delta official В мене закінчився депозит. Гроші були зараховані на "Ощадну картку 1". Я користуюся інтернет-банкінгом "мійДельта". Я хочу розмістити зараховані кошти на депозит в іншому банку. Чи можу я перерахувати ці гроші на депозитний рахунок в іншому банку в системі МійДельта? Якщо так то як це практично робиться в системі мійДельта? Скільки днів кошти будуть "йти" з "Ощадна картка 1" на депозитний рахунок в іншому банку? Дякую за розяснення.
Шановний oturchenyuk, в СДБО «MyDelta» є можливість здійснювати переказ на рахунки, що відкриті в іншому Банку. Для цього необхідно використати вкладку «Новий платіж» та зазначити всі необхідні реквізити. Якщо платіж буде здійснений в робочий день до 17:00, кошти будуть відправлені в той самий день. Зарахування відбувається згідно регламенту банку-отримувача. Дякуємо за запитання.