|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 25 вер, 2013 14:45
jay2004 написав:Убегают депозитчики. Кажись, нужно начинать пылесосить (поднимать ставки)...
Все сегодня бегут в ФИ (там только до конца месяца дают 25% годовых со сроками размещения 120 дней). На сегодня самая высокая ставка. Дельта, что-то стала тормозить со ставками. Траст уже даёт 22%, У Платинума тоже выше ставка, чем у Дельта. Скоро начнут с Дельта разбегаться клиенты
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 вер, 2013 14:45
Delta official написав: oturchenyuk написав:Delta official В мене закінчився депозит. Гроші були зараховані на "Ощадну картку 1". Я користуюся інтернет-банкінгом "мійДельта". Я хочу розмістити зараховані кошти на депозит в іншому банку. Чи можу я перерахувати ці гроші на депозитний рахунок в іншому банку в системі МійДельта? Якщо так то як це практично робиться в системі мійДельта? Скільки днів кошти будуть "йти" з "Ощадна картка 1" на депозитний рахунок в іншому банку? Дякую за розяснення.
Шановний oturchenyuk, в СДБО «MyDelta» є можливість здійснювати переказ на рахунки, що відкриті в іншому Банку. Для цього необхідно використати вкладку «Новий платіж» та зазначити всі необхідні реквізити. Якщо платіж буде здійснений в робочий день до 17:00, кошти будуть відправлені в той самий день. Зарахування відбувається згідно регламенту банку-отримувача. Дякуємо за запитання.
Дякую за відповідь.
-
oturchenyuk
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 14:52
olmss С выходными и праздниками понятно. Имелось ввиду обычные рабочие дни.
-
jooser
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 14:53
Игорь Алексеевич написав: jay2004 написав:Убегают депозитчики. Кажись, нужно начинать пылесосить (поднимать ставки)...
Все сегодня бегут в ФИ (там только до конца месяца дают 25% годовых со сроками размещения 120 дней). На сегодня самая высокая ставка. Дельта, что-то стала тормозить со ставками. Траст уже даёт 22%, У Платинума тоже выше ставка, чем у Дельта. Скоро начнут с Дельта разбегаться клиенты
Не думаю, що "Скоро начнут с Дельта...". Дельта надійний, перевірений банк. Просто провожу політику "не всі яйця в один кошик". В інших банках (Надра, ФІ, ЗлатоБанк і т.д.) де ставки більші є можливість за рахунок чуть більшої ризиковансті отримати вирівнювання дохідності, яка була в Дельти до травня 2013 р. Всерівно 60% тримаю в Дельта і так поки буду і далі.
-
oturchenyuk
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 14:53
Игорь Алексеевич написав: jay2004 написав:Убегают депозитчики. Кажись, нужно начинать пылесосить (поднимать ставки)...
VAB - забыли... Там тоже уже повыше ставки...
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 15:06
jay2004 написав: Игорь Алексеевич написав: jay2004 написав:Убегают депозитчики. Кажись, нужно начинать пылесосить (поднимать ставки)...
VAB - забыли... Там тоже уже повыше ставки...
ВАБ і Фінансова ініціатива належать Бахматюку, який займається тваринництвом. Не знаю ситуацію у тваринництві, але рослинництву цього року дуже важко через низькі ціни на продукцію. Та й по розмірах ні ФІ, ні ВАБ не рівняються з Дельта. Платинум наче непогано тримається, але його продають. І як показує досвід, високі ставки таки зазвичай свідчать про деякі проблеми в банку (на щастя, в Дельті все поки що було чудово, хоча ставки доволі високі). Тому все-таки я б не поспішав так бігом в інші банки. Певну незручність таки створює заборона переказів в інвалюті. Як правильно зауважив один з дописувачів, не варто зараз відрубувати перекази, якщо на впровадження дали 3 місяці
-
090981m
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 15:28
090981m написав:ВАБ і Фінансова ініціатива належать Бахматюку, який займається тваринництвом. Не знаю ситуацію у тваринництві, але рослинництву цього року дуже важко через низькі ціни на продукцію. Та й по розмірах ні ФІ, ні ВАБ не рівняються з Дельта. Платинум наче непогано тримається, але його продають. І як показує досвід, високі ставки таки зазвичай свідчать про деякі проблеми в банку (на щастя, в Дельті все поки що було чудово, хоча ставки доволі високі). Тому все-таки я б не поспішав так бігом в інші банки. Певну незручність таки створює заборона переказів в інвалюті. Як правильно зауважив один з дописувачів, не варто зараз відрубувати перекази, якщо на впровадження дали 3 місяці
это вы себя успокаиваете или др. убеждаете. здесь на форуме сидят волки, которые уже давно знают про все фин. показатели банков. а ещё клиенты любят зарабатывать на деп. ставках. поэтому у них не может быть любви к банкам. мне больше нравиться любовь к своему капиталу. и если есть возможность заработать больше, то я обязательно воспользуюсь такой возможностью. мне всё равно кто банкир и чем он занимается. главное мне хорошо заработать и вовремя перекинуть капитал в др. банк, где лучшие условия. и не забывать см. фин. показатели банка, что бы вовремя сделать ног-ноги в случае нестабильной ситуации в банке или в бизнесе банкира.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 вер, 2013 15:52
ФИ - 25 процентных сил. Траст - 22 процентных сил. Дельта Гусары не бояться загнать скакуна Дельта ? 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 15:53
090981m написав:Певну незручність таки створює заборона переказів в інвалюті. Як правильно зауважив один з дописувачів, не варто зараз відрубувати перекази, якщо на впровадження дали 3 місяці
7. Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2013 15:58
Игорь Алексеевич написав:Певну незручність таки створює заборона переказів в інвалюті. Як правильно зауважив один з дописувачів, не варто зараз відрубувати перекази, якщо на впровадження дали 3 місяці это вы себя успокаиваете или др. убеждаете. здесь на форуме сидят волки, которые уже давно знают про все фин. показатели банков. а ещё клиенты любят зарабатывать на деп. ставках. поэтому у них не может быть любви к банкам. мне больше нравиться любовь к своему капиталу. и если есть возможность заработать больше, то я обязательно воспользуюсь такой возможностью. мне всё равно кто банкир и чем он занимается. главное мне хорошо заработать и вовремя перекинуть капитал в др. банк, где лучшие условия. и не забывать см. фин. показатели банка, что бы вовремя сделать ног-ноги в случае нестабильной ситуации в банке или в бизнесе банкира.
Вперед, фінансові вовки Тільки б фінансові леви вас не зжерли...
-
090981m
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
|