Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 5051525354 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 16:38

Re: Для Monica

Monica написав:а я свой в укргазе забрала без всяких проблем - потому не стоит всех под одну гребенку)

Навіщо ви тоді підриваєте довіру до свого улюбленого Укргазу фразами "а я свой в укргазе забрала"? Треба було лишити та збільшити суму.
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 17:13

Всем здравствуйте! Вот нарыл последние новости:
http://www.kreschatic.kiev.ua/ru/3464/n ... 40355.html
или вот более надежный источник:
http://fin.biz.ua/?pg=12&id=80851

Суть такова и мое мнение: Если так поступят все банки, последствия ЗНАЧИТЕЛЬНО СМЯГЧАТСЯ!!!!!!!
Я подчеркиваю- СМЯГЧЕНИЕ ПРОБЛЕМ С НЕПЛАТЕЖАМИ ПО КРЕДИТАМ БУДЕТ ОДНОЗНАЧНО!

Ваше мнение форумчане..... :?:
Ув. министр финансов(без иронии) Квестор! Ваше.................. :?:
petra1000

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 17:27

petra1000 написав:Всем здравствуйте! Вот нарыл последние новости:

Суть такова и мое мнение: Если так поступят все банки, последствия ЗНАЧИТЕЛЬНО СМЯГЧАТСЯ!!!!!!!

Ваше мнение форумчане..... :?:
Ув. министр финансов(без иронии) Квестор! Ваше.................. :?:

Положительно что по курсу ниже официального (появляется надежда). Вот только... с какой % ставкой???? Мне тоже Укрпром предложил переход в гривну с 13,5% на 26%. Итого доллар должен стоить 15грн, чтобы иметь ситуацию с платежами как сейчас, а чтобы стало полегче, то надо все 20грн=1доллар. Будем надеяться что ПИБ умнее.
margesha

Подякував: 19 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 17:30

РОБОТА ПРОМІНВЕСТБАНКУ СТАБІЛІЗУЄТЬСЯ

Восени минулого року Промінвестбанк зазнав рейдерської атаки, що призвела до різкого відтоку коштів клієнтів та значного зниження ліквідності банку. З метою стабілізації діяльності Промінвестбанку постановою Правління Національного банку України від 7 жовтня 2008 року у банку була призначена Тимчасова адміністрація. Враховуючи те, що Промінвестбанк як великий системний банк має провідне значення для банківської системи держави і має більше 4 мільйонів клієнтів - фізичних осіб, вперше Тимчасову адміністрацію очолив заступник Голови Національного банку Володимир Кротюк.

Головним завданням Тимчасової адміністрації було збереження активів і приведення діяльності банку у відповідність із вимогами чинного законодавства. Зараз можна з впевненістю констатувати, що Тимчасова адміністрація з цим завданням впоралася. ...

http://www.pib.com.ua/pr/pressrelease.php.ua?09021901

Ну Вы ПОСМОТРИТЕ! :D
petra1000

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 18:01

Re: Для Monica

Vial написав:
Monica написав:а я свой в укргазе забрала без всяких проблем - потому не стоит всех под одну гребенку)

Навіщо ви тоді підриваєте довіру до свого улюбленого Укргазу фразами "а я свой в укргазе забрала"? Треба було лишити та збільшити суму.

дорогой Vial! :) вкладывая деньги в банк на определенный срок, я строила некоторые планы на сумму, которую планировала получить по окончанию срока депозита. поэтому когда этот срок истек, я все-таки потратила большую часть этих денег))) часть осталась. на следующей неделе я расчитываю добавить к ним еще некоторую сумму и все вместе отнести в мой, как вы совершенно справедливо заметили, любимый Укргазбанк :) надеюсь, я удовлетворила ваше любопытство? :wink:
Monica

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 01:55

[quote="petra1000"]Всем здравствуйте! Вот нарыл последние новости:

Мені здається, що прикритий ПІАР!
Попробую з аргументами:
В ПІБ мають залити до кінця березня приблизно ще 600 - 800 мільйонів доларів( з контрольними датами 20.02.2009 та 20.03.2009- субординований кредит(ПЕРЕРОСТАЄ потім в капітал) відображається в балансі по КУРСУ НБУ. Уявіть собі, що є місія МВФ - НБУ не може зараз викинути емісійну гривню, щоб викупити у ВЕБа(власника Піба) весь об"єм заливки.
Не такі дурні росіяни, щоб прорахувати ризики та плюси від проведеної ними "оперпції" - в одному місці чуть програли(курс "обміну" чуть- чуть нижче офіційного)- , а в другому піднімають імідж ПІБа. І якщо я не помиляюсь - то %% ставки по кредитах(не споживчих- утюги та чайники) для фізичних та юридичних осіб менше на пару %% в Росії чим в нас. А при таких "заливках" досить непоганий заробіток.
Farr

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 02:44

Посторонний В. написав:
квестор написав:

P.S.
Не боясь показаться назойливым. Наш город не избалован банковскими брендами, выбор невелик, но и небезальтернативен. Как потенциальному вкладчику очень интересно Ваше мнение по следующим пациентам:
-ПУМБ
-Индустриалбанк
-Universal bank.

І усі такі модні, це мабуть французький вплив("Посторонний",Камю)...
1)Майже 10% ВВП країни (СКМ) виглядають краще ніж в цілому 100%...думаю,що хворіти буде "добре"..
2)Запоріжсталь,звичайно, не СКМ ....але Індустріал справляє враження на "задовільно"..
3) Греки вже не ті, що у часи Перікла.....не зовсім вчасна і дуже агресивна експансія виснажує...тому лише "дуже задовільно"....
Можливо, в такі часи, варто придивитись до старих банківських "пікейних жилетів" вони присутні майже скрізь.....
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 02:57

Bookkeeper написав:Здравствуйте, уважаемый Квестор.
Есть к Вам 2 вопроса.
1-й: Скажите, пожалуйста, ПроКредитБанк уже лечится или еще не болеет?
2-й: Почему Квестор?

С уважением, Бухгалтер.

1)Як кажуть лікарі, здорових взагалі не існує! Особливо зараз, коли епідемія навколо..."пацієнт" ПроКредит невиліковних хвороб немає, але звичайно лікування потребує...якщо отримає донорську підтримку успішно подолає недуг.
2)За кількох спроб ніяк не виходило дослужитись до претора або консула через невиліковну хворобу..."негнучкість хребта" називається....тому і "квестор".
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 12:47

Re: Адміністрацію я славлю, хоч тимчасову та свою!

banknote написав:
MNN написав:
banknote написав:..
Найближчим часом планується введення тимчасової адміністрації у наступних Банках: «Факторіал-банк», «Синтез», «Біг-енергія», БРР, «Арма», «Кредитпромбанк», «Класік», «Одеса-банк», «Фінансова ініціатива», «Капітал», «Земельний банк», «Дельта», «Родовід Банк», «Укргазбанк», «Фінанси і кредит».

источник информации ?

Джерело інформації назвати не можу, для вас воно все одно буде ненадійним, а для мене надійне. Постарайтесь знайти більше достовірної інформації з інших джерел.

Коллега-форумчанин!известный или нет, но ваш источник сомнителный.факториал-теперь член международной группы...и она постоянно сообщает о состоянии дел в банке...кстати он скоро станет "СЕБом в украине".
у них на seb.ua есть инфо об этом . достоверны официальный источник 8)
КуройХато

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 13:13

Сегодня ПИБ фактически празднует день перевода из реанимации в терапию и отключения от систем жизнеобеспечения. Об этом широко говорилось несколько дней. Уважаемый Квестор, не напишите ли переводной эпикриз пациенту? И что вы думаете в общем по поводу будущего пациента и закрытии ему больничного с формулировкой "К труду"?
eromeo

Подякував: 55 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 5051525354 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор