|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 30 вер, 2013 14:10
Delta official Шановний nvvua, інформація, викладена у Вашому повідомленні, зафіксована. По факту вирішення питання проінформуємо додатково. Дякуємо, що повідомили!
Про невиконаний відкладений платіж! Я отримав СМС, що звернення зареєстровано за N 1575314. Але так як ніяких зрушень не було то приблизно в 12 годині я видалив свій платіж з системи і провів його вже поновому. Щойно прийшла СМС, що банк провів мій відкладений (а потім і видалений) платіж. Тобто гроші списалися двічі. На гарячій лінії заблокувати цей 2-й платіж відмовилися, бо мол потрібно йти у відділення. Неприємно коли глюки банку доводиться розрулювати таким чином.
-
nvvua
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 14:18
Подскажите, пожалуйста. Есть заявка на дебетный вариант карты. СМС с номером решения, действительного 10 календарных дней. Но, карта именная и делается 11 дней (сегодня 7-ой день и, между прочим, в отделении экономисту увидеть заявку в системе не удалось, ей пришлось звонить в поддержку). Нужно ли делать новую заявку (соответственно, проходить скоринг, ожидать решения) на карту если карту забираешь на 11-ый (12,13) день?
-
r_alik
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 14:29
super_bizon написав:дельта, vimex, OP, а как отменять операции совершенные с ошибкой и которые не хочет отменять магазин вообще? хочу сделать changeback на 70 грн. Звонил минуту назад, прослушайте разговор, все поймете. Очень надеюсь на вашу помощь.
Требуется Ваше письменное заявление.
-
vimex
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 14:30
nvvua написав:Delta official Шановний nvvua, інформація, викладена у Вашому повідомленні, зафіксована. По факту вирішення питання проінформуємо додатково. Дякуємо, що повідомили!
Про невиконаний відкладений платіж! Я отримав СМС, що звернення зареєстровано за N 1575314. Але так як ніяких зрушень не було то приблизно в 12 годині я видалив свій платіж з системи і провів його вже поновому. Щойно прийшла СМС, що банк провів мій відкладений (а потім і видалений) платіж. Тобто гроші списалися двічі. На гарячій лінії заблокувати цей 2-й платіж відмовилися, бо мол потрібно йти у відділення. Неприємно коли глюки банку доводиться розрулювати таким чином.
Шановний nvvua, ми приносимо вибачення за тимчасові незручності. Інформація стосовно Вашого повідомлення знаходиться в роботі у відповідальному підрозділі Банку. Про результати проінформуємо додатково.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 14:47
vimex написав: super_bizon написав:дельта, vimex, OP, а как отменять операции совершенные с ошибкой и которые не хочет отменять магазин вообще? хочу сделать changeback на 70 грн. Звонил минуту назад, прослушайте разговор, все поймете. Очень надеюсь на вашу помощь.
Требуется Ваше письменное заявление.
спасибо, вроде вопрос урегулирован на 99%.
-
super_bizon
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:00
r_alik написав:Подскажите, пожалуйста. Есть заявка на дебетный вариант карты. СМС с номером решения, действительного 10 календарных дней. Но, карта именная и делается 11 дней (сегодня 7-ой день и, между прочим, в отделении экономисту увидеть заявку в системе не удалось, ей пришлось звонить в поддержку). Нужно ли делать новую заявку (соответственно, проходить скоринг, ожидать решения) на карту если карту забираешь на 11-ый (12,13) день?
Уважаемый r_alik, информация была предоставлена Вам в телефонном режиме. Благодарим за обращение.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:04
Delta official написав: r_alik написав:Подскажите, пожалуйста. Есть заявка на дебетный вариант карты. СМС с номером решения, действительного 10 календарных дней. Но, карта именная и делается 11 дней (сегодня 7-ой день и, между прочим, в отделении экономисту увидеть заявку в системе не удалось, ей пришлось звонить в поддержку). Нужно ли делать новую заявку (соответственно, проходить скоринг, ожидать решения) на карту если карту забираешь на 11-ый (12,13) день?
Уважаемый r_alik, информация была предоставлена Вам в телефонном режиме. Благодарим за обращение.
Спасибо за звонок и консультацию.
-
r_alik
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:24
Приємно вражений роботою Delta official. Зверніть увагу, повідомлення від Delta official в суботу о 01:28 (п'ятниця ніч), наступне вже о 08:41 (субота ранок). З такою підтримкою з банком хочеться мати справи.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:29
Здравствуйте, если я к примеру с приват банка пополню свой счет на дельте комиссии за вход платеж у вас нету? и еще вопрос если с тек карт счета в дельте через инет банкинг пополнить к примеру приват какая комиссия?я се6йчас говорю про физ лица
-
qartz
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:31
V2 написав:Приємно вражений роботою Delta official. Зверніть увагу, повідомлення від Delta official в суботу о 01:28 (п'ятниця ніч), наступне вже о 08:41 (субота ранок). З такою підтримкою з банком хочеться мати справи.
Шановний V2, дякуємо за теплий відгук стосовно роботи Дельта Банку. Сподіваємося на подальшу співпрацю.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
|