|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:10
Bosstone написав:Support BRS Чи відповідає дійсності інформація з гарячої лінії, що в день закінчення онлайн-депозиту, відкритого з ощадного рахунку, тіло депозиту стає доступним лише для отримання у відділенні, а для переказів в інтернет-банку доступне тільки на наступний день?
Доброго дня, шановний Bosstone! Ні, якщо гроші вже зараховані на рахунок, вони доступні для будь-яких операцій, в тому числі для операцій за електронними розпорядженнями клієнта.
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 15:12
Support BRS, дякую за відповідь.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 19:22
Ув. господа Подыскиваю банк для грн. депозита на 12 мес. с пополнением. Прошу Вашего мнения о Русском стандарте. Какие риски на сроке 12 мес. Есть ли негатив от общения с банком, "хитрости" в договоре. Комфортно ли Ваше сотрудничество с этим банком. Помогите определиться. Спасибо.
-
Алексей77
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 19:31
Алексей77 написав:Ув. господа Подыскиваю банк для грн. депозита на 12 мес. с пополнением. Прошу Вашего мнения о Русском стандарте. Какие риски на сроке 12 мес. Есть ли негатив от общения с банком, "хитрости" в договоре. Комфортно ли Ваше сотрудничество с этим банком. Помогите определиться. Спасибо.
1.З поповненням це Максимум (% в кінці)і Рантьє (%щомісячно). 2. Ризики Ваші. 3. Не знаю які зараз умови поповнення але його можуть заборонити (це чітко прописано в договорі) або обмежити. Правила гри наперед невідомі. 4. Співробітництво комфортне, є інтернет банк з приємними тарифами.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 21:50
-VICTOR- написав:Алексей77 а почему бы вам не почитать ветку ?? так есть объективная информация по всему спектру ваших вопросов...или вы хотитет что бы вам еще раз написали все по новой ?
Боронь, Боже! Я б не зміг усе повторити ще раз.  Скільки усього було - не знудьгуєш. До речі, стосовно останньої моєї проблеми в БРС. Нарешті, десь на 58-й день, після двох письмових заяв, двох відвідувань відділення й мого бурчання тут, на форумі, картрахунок моєї кредитки закрили.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 22:02
DIV моє скромне ИМХО що допомогло власне "бурчання на форумі ") Support BRSдеяку роботу проводить ), принаймні сприяє у вирішенні питань.  та й строк по закриттю карти підійшов..таки до 60 днів доходить процедура , якщо чесно - то довго
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Пон 30 вер, 2013 22:04, всього редагувалось 1 раз.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 30 вер, 2013 22:03
-VICTOR- І я так само подумав. Якщо направду так, то спасибі.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2013 22:18
Support BRS написав:...якщо гроші вже зараховані на рахунок, вони доступні для будь-яких операцій, в тому числі для операцій за електронними розпорядженнями клієнта.
Дякую за відповідь. Більше не хворійте! 
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 14:58
Внимательно читайте депозитный договор! Пример "Рантье +" в Стаття 4 порядок внесення грошових коштів у вклад. Банк має право встановлювати/змінювати правила і обмеження на внесення додаткових внесків на Депозитний рахунок,зокрема,але не обмежуючись NB!!! наступним: - встановлення /скасування обмеження/заборони на внесення додаткових внесків на Депозитний рахунок -  банк решает будете вы пополнять свой депозит или нет. - встановлення/зміна мінімальної та/або максимальної суми всіх додаткових внесків протягом Строку Вкладу на Депозитній рахунок -  банк решает на какую сумму Вам можно пополнить депозит. - зміна періоду Строку Вкладу,протягом якого дозволяється внесення додаткових внесків на Депозитний рахунок -  банк решает сколько Ваши деньги могут лежать на вкладе  . И САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ!!! - встановлення комісійної винагороди за зарахування додаткового внеску на Депозитний рахунок - для того чтобы пополнить счет банк с ВАС возьмет ВИНАГОРОДУ  в виде КОМІСІЙНИХ - Воистину Русский Стандарт! Ради этого договора я тут на сайте,он меня убил наповал  Пользуюсь депозитами постоянно - но это что-то!! Или это мне такой индивидуальный договор распечатали?? ЧТО ЭТО? Заранее прошу прощения эсли это уже есть в ветке,но моему возмущению нет предела!!
Востаннє редагувалось Orange в Вів 01 жов, 2013 15:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Orange
-
-
- Заблокований
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2013 15:10
Что-то медленно обновляется история платежей в ИБ, на выходных платил с БВК, суммы до сих пор в заблокированных, 1.95 блокировка PayPal пока не ушла, тестовая сумма, отправленная вчера с Дельты, тоже еще не пришла 
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
|