Ukrainian написав:Погодьтесь, що банк ваші гроші пускає в обіг, коли вже Ви захочете їх забрати передчасно, а коли тисячі таких як Ви, кредити банку теж достроково вимагати. Це світова практика - я рахунки чекові, вільний доступ ніякий відсоків, навіть плата за користування, є зберігальні мінімальний відсоток, обмежєний доступ. А є гарантовані строкові депозити, там відсоток більший , ніякого доступу достроково, або штрафні санкції за такий. І це світова практика, ми ж в Європі хочемо жити.
Тільки не треба про світову практику і Європу. Ще можна згадати про те, що й на строкові депозити відсотки там смішні. Якщо за рівнем економіки та станом соціального захисту Україна дожене Європу, то я й не проти системи, про яку ви пишете. Не буду взагалі тримати депозитів, ще й кредитів візьму під 2-3% річних. А вільні кошти інвестую в пенсійні фонди і акції. В Україні зовсім інші реалії, не треба рівняти. Деякі люди назбирали гроші, тримають їх в матрасах, боячись неприємностей. Треба стимулювати людей вкладати вільні гроші в банки для підживлення економіки, а не відлякувати ще більше вашими "штрафами".
rembo написав:Добрый вечер, Выбираю депозит на 4 месяца гривна - Брокбизнесбанк или Русский Стандарт. Какой банк из них надежнее? По удобству склоняюсь к БРС - есть интернет банкинг, но исходя из методики описаной в http://real-economy.com.ua/publication/ratings/43756.html, у БРС Відносний приріст недіючих кредитів за півріччя 128% Тоесть у них существенно ухудшилисась ситуация по кредитнам? У Брокбизнесбанк, в свою очередь, Відношення резервів під кредитні ризики до безнадійних кредитів - всего 50% Сумма маленькая.
Риски идентичные.....выбирайте где процент выше.....и не превышайте сумму 200 тыс.грн
Ukrainian написав:Погодьтесь, що банк ваші гроші пускає в обіг, коли вже Ви захочете їх забрати передчасно, а коли тисячі таких як Ви, кредити банку теж достроково вимагати. Це світова практика - я рахунки чекові, вільний доступ ніякий відсоків, навіть плата за користування, є зберігальні мінімальний відсоток, обмежєний доступ. А є гарантовані строкові депозити, там відсоток більший , ніякого доступу достроково, або штрафні санкції за такий. І це світова практика, ми ж в Європі хочемо жити.
Тільки не треба про світову практику і Європу. Ще можна згадати про те, що й на строкові депозити відсотки там смішні. Якщо за рівнем економіки та станом соціального захисту Україна дожене Європу, то я й не проти системи, про яку ви пишете. Не буду взагалі тримати депозитів, ще й кредитів візьму під 2-3% річних. А вільні кошти інвестую в пенсійні фонди і акції. В Україні зовсім інші реалії, не треба рівняти. Деякі люди назбирали гроші, тримають їх в матрасах, боячись неприємностей. Треба стимулювати людей вкладати вільні гроші в банки для підживлення економіки, а не відлякувати ще більше вашими "штрафами".
Чето Охри еще больше за последнее время упал в моих глазах. Вчера написал, что часть своих долларов поменял на евро, т.е. на если и не на пике роста евро, как справжний алень, то достаточно близко от этих пиков. Сегодня заявляет, что доллар вообще может упасть у нас до 4 грн...
«Если в США не примут бюджет в срок, то курс может упасть как минимум на 10%, но вероятна и более сильная паника, вплоть до 20%», — цитирует г-на Охрименко «Взгляд».
По его словам, сначала будет резкое падение американской валюты, потом, когда утихнут страсти, — постепенное повышение курса. «В первую очередь, доллар упадет по отношению к евро, потом начнется паника в мире, она докатится до Украины и доллар упадет и у нас: максимум до 4 грн», — считает эксперт.
Ukrainian написав:Российский газовый монополист «Газпром» с ведома российского руководства предоставил Украине скидку на газ для закачки в подземные хранилища (ПХГ) — цена на газ составила около $260 за тыс. куб....
Отличные новости. Насколько, интересно, это скажется на экономике в целом, и на матрасниках в часности? Видимо, девал еще на какое-то время откладывается, не?