|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 10 жов, 2013 09:55
Delta official написав: Yuriyqwer написав:Delta official Шановна Delta official! Що повинен зробити клієнт банку, щоб точно зняти зі свого поточного рахунку кошти в конкретному відділенні, купюрами максимального номіналу (гривня)?
Шановний Yuriyqwer, у викладеному Вами випадку, для замовлення суми до зняття, рекомендуємо попередньо звернутися у відділення Банку, в якому Ви бажаєте здійснити зняття. У Клієнтів категорії VIP є можливість замовити пріоритетне обслуговування у VIP-Центрі Банку за номерами 0-800-500-600 або 0-44-428-95-99. Дякуємо за запитання!
Я завчасно, через Віп колл-центр, на 9.10.13 замовив видачу готівки з пот рахунку на конкретне відділення. Просив підготувати кошти купюрами максимального номіналу, бажано по 500 грн. Сума хххххх грн (причому перша цифра суми далеко за одиницю). Мені завчасно передзвонили повідомили, що зможу отримати кошти тільки з іншого відділення. Я погодився і висловив бажання отримати кошти максимальним номіналом. В результаті, в касі мені почали видавати «цеглинами» по …. 20 грн …….(підрахуйте та уявіть скільки «цеглин» виходить) Мотивуючи тим, «що таке прийшло підкріплення» і іншими купюрами видати не можуть навіть частину суми. Мені прийшлося частину суми «трусити» з банкоматів, іншу частину - «бігати по відділенням». Я розумію, що Дельта не зобов”язана видавати кошти номіналом, який просить клієнт, і могла «підкріпити» номіналом в 5 грн – це Ваше право, але ж Ви – ДЕЛЬТА!!! P.S. Обслуговуюсь в Дельті далеко не 1 рік, завжди готували кошти великим номіналом.
-
Yuriyqwer
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:18
Yuriyqwer написав: Delta official написав: Yuriyqwer написав:Delta official Шановна Delta official! Що повинен зробити клієнт банку, щоб точно зняти зі свого поточного рахунку кошти в конкретному відділенні, купюрами максимального номіналу (гривня)?
Шановний Yuriyqwer, у викладеному Вами випадку, для замовлення суми до зняття, рекомендуємо попередньо звернутися у відділення Банку, в якому Ви бажаєте здійснити зняття. У Клієнтів категорії VIP є можливість замовити пріоритетне обслуговування у VIP-Центрі Банку за номерами 0-800-500-600 або 0-44-428-95-99. Дякуємо за запитання!
Я завчасно, через Віп колл-центр, на 9.10.13 замовив видачу готівки з пот рахунку на конкретне відділення. Просив підготувати кошти купюрами максимального номіналу, бажано по 500 грн. Сума хххххх грн (причому перша цифра суми далеко за одиницю). Мені завчасно передзвонили повідомили, що зможу отримати кошти тільки з іншого відділення. Я погодився і висловив бажання отримати кошти максимальним номіналом. В результаті, в касі мені почали видавати «цеглинами» по …. 20 грн …….(підрахуйте та уявіть скільки «цеглин» виходить) Мотивуючи тим, «що таке прийшло підкріплення» і іншими купюрами видати не можуть навіть частину суми. Мені прийшлося частину суми «трусити» з банкоматів, іншу частину - «бігати по відділенням». Я розумію, що Дельта не зобов”язана видавати кошти номіналом, який просить клієнт, і могла «підкріпити» номіналом в 5 грн – це Ваше право, але ж Ви – ДЕЛЬТА!!! P.S. Обслуговуюсь в Дельті далеко не 1 рік, завжди готували кошти великим номіналом.
Шановний Yuriyqwer, дякуємо за Ваше зауваження, інформація прийнята до уваги.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:36
дельта офишиал невозможность купить в дельте доллары за гривны при открытии долларового депозита. вы всегда обхясгъняли валютной позицией. мол можно, если они ечть в кассе. ок. такой вариант 1) я заказываю через випцентр доллары для снятия со своего пластика, которые там имеются 2) прихожу в отделение снимаю их с карты 3) открываю валютный срочный депозит и вношу их на него 4) покупаю появившиеся в кассе доллары 5) кладу эти доллары обратно себе на карту .... могу ли я гарантированно при такой схеме открыть долларовый вклад и выкупить свои же доллары без всяких "отмазок".  валютная позиция соблюдена на 100% з.ы. ключевое слово "гаранторованно"
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:41
IMPRINTER, уже когда-то обсуждали, даже если припереться со своими баксами, которые положить на свою карту, а затем попытаться выкупить эти баксы в кассе- никто не гарантирует что их продадут взад...
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:45
Water написав:IMPRINTER, уже когда-то обсуждали, даже если припереться со своими баксами, которые положить на свою карту, а затем попытаться выкупить эти баксы в кассе- никто не гарантирует что их продадут взад...
да в дельте это вечная проблема  :-) в других банках без проблем можно открыть валютный депо придя с гривно, когда в кассе нет ницента.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:52
Delta official, Дельта може забезпечити видачу певної суми в доларах новими (нового зразка) 100-доларовими купюрами?
Востаннє редагувалось tatop в Чет 10 жов, 2013 10:58, всього редагувалось 1 раз.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:54
tatop написав:Delta official, Дельта може забезпечити видачу певної суми в доларах новими 100-дларовими купюрами?
новыми это не мятыми или нового образца, который позавчера ток ввели в обращение?:-)
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 10 жов, 2013 10:57
IMPRINTER написав: tatop написав:Delta official, Дельта може забезпечити видачу певної суми в доларах новими 100-дларовими купюрами?
новыми это не мятыми или нового образца, который позавчера ток ввели в обращение?:-)
Звичайно нового зразка, дійсно, потрібно чіткіше виразитись.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 жов, 2013 11:06
Delta official написав: Yuriyqwer написав: Delta official написав:у викладеному Вами випадку, для замовлення суми до зняття, рекомендуємо попередньо звернутися у відділення Банку, в якому Ви бажаєте здійснити зняття. У Клієнтів категорії VIP є можливість замовити пріоритетне обслуговування у VIP-Центрі Банку за номерами 0-800-500-600 або 0-44-428-95-99. Дякуємо за запитання!
Я завчасно, через Віп колл-центр, замовив видачу готівки з пот рахунку на конкретне відділення. Просив підготувати кошти купюрами максимального номіналу, бажано по 500 грн. В результаті, в касі мені почали видавати «цеглинами» по …. 20 грн …….
Шановний Yuriyqwer, дякуємо за Ваше зауваження, інформація прийнята до уваги.
Надайте відповідь, чому саме касу "підкріпили" купюрами в 20 грн, при замовленні купюр максимального номіналу.
-
Yuriyqwer
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 жов, 2013 11:07
tatop написав: IMPRINTER написав: tatop написав:Delta official, Дельта може забезпечити видачу певної суми в доларах новими 100-дларовими купюрами?
Звичайно нового зразка, дійсно, потрібно чіткіше виразитись.
 думаю скоро и к нам завезут  хотя и до недавнего времени вполне в кассе можно было получить девственный баксы в нетронутой упаковке ФРС  в ВТБ по крайней мере такие получал 
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль