|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 21 жов, 2013 03:09
tatop написав:Вони в мене здерли за картку більше 10 грн, якою я ні разу не скористався. Хапуги. 
Тоже не люблю, когда клиенту навязываются ненужные ему платные услуги. Тем более, большинство банков оформляют такие карты бесплатно как бонус к депозиту. С другой стороны, если депозит не на 1000 грн., то эти 10 грн. - сущая мелочь по сравнению с процентами.
-
Suppiluliuma
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 21 жов, 2013 18:53
Nadra Bank написав: starvit написав:Nadra Bank Ну якщо ви так чудово розбираєтесь зі всіма випадками...може і із моїм розберетесь? Відділення у м. Рудки., Самбірського району, Львівської області утримувало мої кошти незаконно, відсотків не платили, депозити не повертало. Порушувало закон про банки та банківську діяльність, на всі заяви були стандартні відписки. Причому депозит не підлягав під дію жодних мораторії та не було жодної законної підстави його не повертати. Звати мене Купчинський В.В., думаю таких клієнтів у Рудківському відділенні не більше як 1.
Скоріше за все в своєму зверненні Ви згадуєте часи роботи в банку тимчасової адміністрації. Питання було системним і умислу в діях співробітників та керуючих відділень щодо неповернення коштів клієнтам не було. Ті часи давно минули. Станом на сьогодні всі депозити таким клієнтам виплачені разом із нарахованими відсотками (в тому числі і Вам). Банк є стабільною установою, яка активно розвивається та своєчасно виплачує депозити клієнтам.
Так, Саме ті часи. І саме той час, коли мій депозит НЕ ПІДПАДАВ під мораторій і тимчасова адміністрація і керуюча відділенням не мала жодного права його не повертати. Так, я депозит отримав, але не ви мені його видали, а я забрав через Альфа-банк. І стабільний банк...користувався моїми грошима, не повертав, але й відсотків чомусь не нарахував і не повернув. Я та моя мама, мали б отримати орієнтовно 30 000 гривень відсотків, за той період, коли ви грошей не повертали. Якщо все так стабільно, і банк такий чесний, може зараз хочете повернути?
-
starvit
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 жов, 2013 20:14
Стабільний, надійний банк...а минуле своє забуває... Історія вчить, що хто не пам'ятає минулого, не має майбутнього...
-
starvit
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 жов, 2013 20:34
теперь джинса на интере? однако )) ...сдаётся мне, что мы на пороге грандиозного шухера (цы)
-
булава
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 жов, 2013 21:00
deneg net написав:А на Интере, в новостях, Надру не знали как ещё похвалить. Рассказывают, что всем всё уже отдали и будет всё в шоколаде. Чуть слезу не пустил Только забыли хотя бы извиниться за своё проклятое прошлое Очень надеяться, что завтра алени опять понесут свои денежки в Надру 
Так, Чурсін хвалив Надру Хвірташа на каналі Хвірташа. ВІрно кажете....джинса. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 жов, 2013 22:31
deneg net написав:А на Интере, в новостях, Надру не знали как ещё похвалить. Рассказывают, что всем всё уже отдали и будет всё в шоколаде. Чуть слезу не пустил Только забыли хотя бы извиниться за своё проклятое прошлое Очень надеяться, что завтра алени опять понесут свои денежки в Надру 
А таки понесут.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 жов, 2013 11:00
Нужно давно было уже сделать ребрендинг... Тогда можна было бы надеяться на оленей. Чуть позже, Фирташ прийдёт к этому (ребрендинг)... Хотя, смотрю, молодёж (у которых есть денежка и не проходили 2008-2009 в Надре) начинает тянуться, интересоватся банком((((
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 жов, 2013 12:12
jay2004 написав:Нужно давно было уже сделать ребрендинг... Тогда можна было бы надеяться на оленей. Чуть позже, Фирташ прийдёт к этому (ребрендинг)... Хотя, смотрю, молодёж (у которых есть денежка и не проходили 2008-2009 в Надре) начинает тянуться, интересоватся банком((((
Зачем ребрендинг если и так несут ? Житель заповедника характеризуется отсутствием долговременной памяти. Даже лемминг, попавший в капкан под именем "надра", уже через два года начинает бодро бежать за морковкой "финасновый туризм" вместе со стаей коллег, в капкане ранее не побывавших.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 жов, 2013 12:47
А я рискнул, и хорошо вложился. Правда под гарантии нач. отд. А знаком я с ним уже более 5 лет. В третий банк за ним вложился. О чем сейчас сильно жалею. Курс не вырос, и я недополучил существенную прибыль. Зато спал спокойно. 
-
dobrynya
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 161 раз.
-
-
Профіль
-
-
|