Может проблема именно в этом?

|
|
![]() Ну конечно же я с вами согласен...
Может проблема именно в этом? ![]() ![]()
![]() Re: Фідо (СЕБ) БанкТа не говорите , как будто в Фидо сидят новички . Карты можно печатать не только у нас - вон есть Гемалто , Обертур .Хорошо , а почему косяки с сайтами не исправят ? Если их трейд плейс будет так же работать - с багами , и диким временем отклика - то это точно будет печалька.
![]() Batarejkin, oleksiy_posternak та інші дописувачі форуму, дякуємо за відгуки. Для нас дуже важлива конструктивна критика, ми беремо ваші зауваження на замітку при роботі над новими проектами та вдосконаленням існуючих, які будемо пропонувати і надалі. Зараз ми працюємо над ФІДОМАРКЕТом і покладаємо багато зусиль, аби цей ресурс був дружнім користувачу, саме тому робота над ним є тривалою.
![]() Юля Кіндра Так или иначе хочу пожелать вам достижения целей и везения, там где это необходимо.
Юлия, появились слухи, что Фидо "вот-вот" презентует рынку решение "Мобильного бакинга"... ![]()
![]() Я так понимаю, что ветка фідокомбанка мертва, поэтому процитирую в этой.
Вопрос к представителю банка. У меня есть открытые через интернет банк (Ерсту-Фидокомбанк) депозиты. Повлияет ли реорганизация на обслуживание банком этих депозитов. Если да, то то что произойдет с депозитами, и что мне как вкладчику нужно делать? ![]() rembo, добрий день!
Депозити клієнтів ФКБ БАНКу будуть обслуговуватися в поточному режимі, і ви зможете керувати ними в інтернет-банкінгу FidoWeb ще до кінця року. Депозити автоматично мігрують до ФІДОБАНКу в кінці року. Ви можете перевідкрити депозити в ФІДОБАНКу без втрати відсотків вже зараз, при цьому ФІДОБАНК для клієнтів ФКБ пропонує бонусну +0,5 ставку до базової ставки обраного депозитного продукту. Для керування депозитами вам необхідно буде підключити інтернет-банкінг ФІДОБАНКу. Якщо щось не зрозуміло, будь ласка, питайтеся.
![]() Дякую за відповідь.
Якщо я достроково закрию депозит ФКБ банку і перевідкрию у ФІДО, я не втрачу нарахованих відсотків? ![]() rembo, все вірно. Якщо ви закриваєете депозит ФКБ та одразу ж відкриваєете депозит у ФІДОБАНКу (це все ви можете зробити у відділенні, в якому ви обслуговуєетесь), то ви не втрачаєте відсотків за дострокове закриття депозиту. Більше того, отримуєте +0,5% до ставки обраного депозиту ФІДОБАНКу.
![]() oleksiy_posternak дякуємо всією командою за побажання!
Щодо мібільного банкінгу, ви можете надіслати лінк, де такі "чутки" озвучені? Цікаво почитати.
![]() Представителю банка:
Будьте любезны поправить, файл не загружается
|
|