Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Також хочу плюнути на адресу кол-центру. Це не просто безкорисний, а навіть дость шкідливий відділ банку. Дивуюся, кого вони туди беруть. І замість того, щоб на поставлені питання сказати: "я не знаю, не розумію, нема клепок, або нам заборонили шукати та вирішувати проблеми, і давати правильні відповілі клієнтам", вони, в кращому випадку, просто несуть нісенітниці, а в гіршому - брешуть! Саме від такої брехні постраждав особисто. Більще доби вони брехали про виконаний банком платіж, а наступної - вже обіцяли повідомити чому він не виконаний. В результаті тільки завдяки зусиллям нач.відділення і зробивши повторний платіж, добився його виконання через 2 доби. А з кол.центру так і не передзвонили. Для цікавості сам подзвонив, у відповідь якась маячня: "ми знаємо про проблему, це технічна проблема, спеціалісти будуть намагатися її вирішити і... поклали слухавку". Певен, що цю тему в банку почитують. Тому звертаюся. Шановне керівництво банку, розберіться з цим кол.-відділом. Щоб питання і особливо проблемні заявки фіксувалися і виконувалися з відповідним контролем! А в і-нет-банкінгу необхідно відображати реальний стан проходження платежа, оперативно інформуючи клієнта про відхилення і причину.
Востаннє редагувалось Visky в Чет 31 жов, 2013 19:21, всього редагувалось 2 разів.
-VICTOR- написав:я валяюсь..)) что значит простительно???? сделали предложение - требуйте от них исполнения , ну во всяком случае с них стоит постебаться за такое )))))
йоханный бабай, у поляков хеловин щас католики ж вот и напутали или пошутили :-):-)
stargazer написав:wolt450 Мабуть перше, хоча хто зна. Зразу перевірив після Вашого повідомлення на сайті: нема таких процентів. Лиш таке Шановні Клієнти, Зверніть будь ласка увагу що із 01.11.13 року, можливе зняття комісії при здійсненні оплат на користь окремих компаній у зв’язку із відповідним стягненням даної комісії зазначеними компаніями з Банку.
Про взяття комісії і її розмір Ви обов’язково бути попереджені перед виконанням (підтвердженням) кожної операції. Дякуємо за розуміння!
Это наверно отзвуки моих разборок з банком за снятую комиссию при платежах. Кстати кроме комиссии, новая проблема по назначению деньги так и не дошли, но это их облэнерго крутит , потому что платежка в район за свет дошла числом отправки.
Востаннє редагувалось pavyak в П'ят 01 лис, 2013 20:16, всього редагувалось 1 раз.
Можливе зняття комісії за оплату окремих послуг з 01.11.13 р. Шановні Клієнти, Зверніть будь ласка увагу що із 01.11.13 року, можливе зняття комісії при здійсненні оплат на користь окремих компаній у зв’язку із відповідним стягненням даної комісії зазначеними компаніями з Банку. Про взяття комісії і її розмір Ви обов’язково бути попереджені перед виконанням (підтвердженням) кожної операції. Дякуємо за розуміння!