stargazer написав:Актив-банк! Маю кілька питань щодо нового депо актив 4D. 1. Чи вклад підпадає під програму лояльності? 2. Чому в інших депо вказано проценти на картковий/поточний/через касу, а тут опції поточного немає, чи це для банку принципово? 3.Чи можна відмовитись від автопролонгації ? Наперед дякую за відповідь.
3. Від автопролонгацї відмовитись можна в любий момент до завершення депо. а. Заявою в відділенні де відкривався. б. Через гарячу лінію. Як на мене, в Активі створені максимальні зручності для депоклієнта.
Актив-банк, интересует такой вопрос, будет ли размещена на сайте информация о победителях акции? я просто 1 ноября не смог в ГО подъехать на розыгрыш...
tatop написав:Актив-банк, Актив 4Д оформлено 1 листопада. Чи можна його достроково розірвати 30 січня 2014 року без втрати нарахованих 21% річних?
Добрий день! Згідно з умовами вкладу "Актив 4D", дострокове розірвання договору вкладу після 90 календарних днів не передбачає перерахунок процентів. В Вашому випадку, починаючи з 30.01.2014 р. при достроковому розірванні договору вкладу, проценти буде виплачено в повному обсязі.
tatop написав:Актив-банк, Актив 4Д оформлено 1 листопада. Чи можна його достроково розірвати 30 січня 2014 року без втрати нарахованих 21% річних?
Добрий день! Згідно з умовами вкладу "Актив 4D", дострокове розірвання договору вкладу після 90 календарних днів не передбачає перерахунок процентів. В Вашому випадку, починаючи з 30.01.2014 р. при достроковому розірванні договору вкладу, проценти буде виплачено в повному обсязі.
Dolphin399 написав:Актив-банк, интересует такой вопрос, будет ли размещена на сайте информация о победителях акции? я просто 1 ноября не смог в ГО подъехать на розыгрыш...
Общая информация о результатах розыгрыша опубликована на нашем сайте в новостях за 1 ноября 2013 г. Подробные результаты розыгрыша с персональными данными победителей будут опубликованы только после письменного подтверждения победителями своего согласия на эту публикацию. О результатах розыгрыша победителям будут сообщать руководители отделений по телефону, также, можно проверить выиграли Вы или нет, позвонив в наш Call-центр по номеру 0 800 501 510 и назвав свой ИНН и ФИО.
Dolphin399 написав:Актив-банк, интересует такой вопрос, будет ли размещена на сайте информация о победителях акции? я просто 1 ноября не смог в ГО подъехать на розыгрыш...
Общая информация о результатах розыгрыша опубликована на нашем сайте в новостях за 1 ноября 2013 г. Подробные результаты розыгрыша с персональными данными победителей будут опубликованы только после письменного подтверждения победителями своего согласия на эту публикацию. О результатах розыгрыша победителям будут сообщать руководители отделений по телефону, также, можно проверить выиграли Вы или нет, позвонив в наш Call-центр по номеру 0 800 501 510 и назвав свой ИНН и ФИО.
tatop написав:Як на мене, в Активі створені максимальні зручності для депоклієнта.
так....зручно дуже....ще б інтернет-банку причепити...але нам обіцяють...
Обіцяють, що на протязі наступного року нарешті можна буде робити он-лайн платежі з карткових рахунків Актива. Давно вже пора, а поки перевожу кошти з картки Актива в інший банк для здійснення он-лайн платежів... ("Доколє?"(ц)) Ну а якщо будуть і кредитки с гревсом...але це вже мабуть фантастика...
Депо 4Д на 3-4 місяці. Взагалі то на 4, але можна розірвати достроково за 90 днів не втрачаючи 21% в гривні та 10% в валюті. Поповнення перші 3 місяці (крім останніх 30 днів). Початкова сума 500 грн, 100 дол., євро. Виплата щомісячно, поповнення без обмежень.