Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
KIM30 написав:Теж так думаю, тому після того як позакінчувалися депо повиводив кошти в інші банки. Дельта тому й не спішиться з акційними пропозиціями... А навіщо, якщо люди тримають гроші на поточних рахунках.
Це саме те про що я зараз думаю. Скажіть, які банки обрали Ви якщо це не секрет? Чи спробували вони Вас стримати? Якщо Вам не важко, скиньте ПП будь-ласка.
Я спочатку хотів викинути всі свої номери в інтернет, покі повністью не з"ясував остаточні умови акції. Просто, бракує слів.
KIM30 написав:Теж так думаю, тому після того як позакінчувалися депо повиводив кошти в інші банки. Дельта тому й не спішиться з акційними пропозиціями... А навіщо, якщо люди тримають гроші на поточних рахунках.
Це саме те про що я зараз думаю. Скажіть, які банки обрали Ви якщо це не секрет? Чи спробували вони Вас стримати? Якщо Вам не важко, скиньте ПП будь-ласка.
Я спочатку хотів викинути всі свої номери в інтернет, покі повністью не з"ясував остаточні умови акції. Просто, бракує слів.
Мав стовби під хороші відсотки в Руському стандарті і Фінансовій ініціативі. Туди і перетекли кошти з Дельти. Колись теж бавився в Коло друзів кілька років тому. Теж в інтернеті пороздавав купони і тільки один спрацював. А цього разу навіть не став собі голову морочити з тою акцією. Щось новеьке би придумали.
VLADPn написав:Лучше не будет. Даже перед новым годом.
25% от ФИ уже было, многие оказались не готовы, теперь будем готовы
Это наверное оказались неготовы любители и-банкинга, т.к. у ФИ его нет. А мы люди простые: "ножками-ножками", и часть перебросили... Теперь еще частичку перебросим из-за впаривания обязаловки с Ощадными картами...
Delta official, а условия для получение кк1 меняться в ближайшие 100 лет часом не будут ? а то вчера подумал а почему бы и не заказать себе. думаю 2% кешбека будет на пиво ... . оказывается надо два номера стационарных телефонов, а с этим какбы никак . может появятся какие - то предложения для клиентов с депозитами ? номера телефонов вам нужны как понимаю для того чтобы звонить должникам если не платят. так можно как то исключить возможность не заплатить , например депозит как гарантия под кредитку .... ну как то так ... а так пользуюсь кредиткой примата ....