Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 24332434243524362437 ... 3136>
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 14:23

GYV написав:Як щасливий власник картки намагаюсь провести розрахунки в Портмоне - система пише помилку, на телефон приходить СМС - недостатьо коштів (при цьому бачу достатній залишок у системі МайДельта на цій картці), написав в банк запит підняти ліміт на кількість транзакцій і на ліміт суми. Мені приходить лист-відповідь від кольсунтанта з проханням повідомити який ліміт мені треба підняти........ Абзац.... Тобто мені треба вгадати який саме ліміт мені треба підняти для розрахунку карткою..... а як не вгадав - ліміту нема...

Прошу повідомити ЯКІ ВИДИ ЛІМІТІВ є по картці Дельта-Портмоне.

Не бачу ні яких проблем... Ви вперше розраховуєтесь карткою Дельта в інтернеті?
Просто зателефонуйте до КЦ та скажіть, що вам необхідно встановити ліміт для розрахунку в інтеренеті на сайті Портмоне, укажіть суму на яку бажаєте розрахуватись та через пару хвилин ви вже розахуєтесь без всяких питань.
Успіхів :)
MOZ

Подякував: 5 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 14:29

Watcher написав:radnyk , звоните на 044... Если Вы не ВИП, то бесплатных звонков для Вас не будет. Это уже обсуждалось тут детально и во всех красках несколько недель назад.

Теперь понятно, спасибо.
А то думал что правду пишут неокоторые ""Может мне везет, но звоню с рабочего (стационар) - и девочка спрашивает как меня зовут...." и тому подобное " - врунишки, а я поверил.
Думал что только я не могу дозвониться. Жаль потеренного времени.
И Дельта молчит, тоже мне гарячий 0-800-500-600, почему правду не сказать :(

Подскажите, если не затруднит, где обсуждалось - а то немогу найти.
Востаннє редагувалось radnyk в П'ят 08 лис, 2013 14:36, всього редагувалось 1 раз.
radnyk

Подякував: 31 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 14:32

Watcher написав:
  radnyk написав: То что с МТС я знал, а что с Киевстара не знал, спасибо, попробую...

По действующему Закону ВСЕ звонки на номера 0-800 для ВСЕХ операторов БЕСПЛАТНЫ. Это группа номеров когда оплачивает звонок вызываемый абонент.

Спасибо.
radnyk

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 14:34

Подскажите, пожалуйста, при ввнесении реквизитов КП"Теплопостачання мiста Одеси" в myDelta, для оплаты услуг, напротив "МФО банку отримувача" высвечивается красная надпись: "Грошовий переказ на рахунок Банку з вказанним МФО недозволений". Означает ли это, что я не могу оплачивать услуги данного КП через интернет-банкинг Дельты? Спасибо
omatiriver

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 14:37

Delta official написав:
  _Mykola_ написав:Delta official, подскажите, для оформления кредитной карты №1 по-прежнему требуется обязательно указывать 2 СТАЦИОНАРНЫХ номера телефона?

Уважаемый _Mykola_,
требования зависят от продукта, который Вы оформляете.
В то же время позвольте отметить, что Банк работает над усовершествованием услуг, предоставляемых Банком.
Благодарим за обращение!

А, например для вот этого "Кредитна картка №1 Еволюція" требуется указание 2-х стационарных телефонов?
http://karta1.com.ua/tariffs.php
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 14:40

omatiriver написав:Подскажите, пожалуйста, при ввнесении реквизитов КП"Теплопостачання мiста Одеси" в myDelta, для оплаты услуг, напротив "МФО банку отримувача" высвечивается красная надпись: "Грошовий переказ на рахунок Банку з вказанним МФО недозволений". Означает ли это, что я не могу оплачивать услуги данного КП через интернет-банкинг Дельты? Спасибо

Уважаемый omatiriver,
для проверки информации, изложенной в Вашем сообщении, просим предоставить Ваши персональные данные (ФИО/ИНН/№ счета) на ящик Delta official.
Надеемся на обратную связь!
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 15:01

oholo_ahala написав:
  radnyk написав:
  radnyk написав:Delta official
Сколько можно ждать ответ.
Почему не работает 0 800 500 600. назовите причины. И почему на сайте указана неправдивая информация? :(

Delta official обиделся не отвечает :(

Так Вы же выглядите как дешевый тролль. Странно, что Вам вообще отвечают.

А вот и тяжолая артилерия подтянулась. Delta official несправляется.
radnyk

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 15:09

GYV написав:
  Delta official написав:
  GYV написав:Шановний, в котре пересвідчуюсь, що ви відповідаєте не на поставлене запитання а копіюєте текст з сайту, який попав під руку....
Ви ж представляєте банк на форумі й по вашим відповідям складається думка про весь банк.....
Мова йшла про встановлення ЛІМІТУ, а те, що розрахунок карткою здійснюється в межах залишку додатково пояснювати непотрібно....
А чим мій номер телефону покращить ваше обслуговування???

Шановний GYV,
стандартний ліміт для проведення операцій в мережі Інтернет по карті "Delta - Portmone.com" встановлений в розмірі 500 грн. на добу. За бажанням Клієнта індивідуальний ліміт є можливість встановити на будь-яку суму:
- зателефонувавши до Контакт-Центру Банку (для встановлення ліміту на тимчасовій основі);
- скориставшись послугою "Запит до Банку" в СДБО "myDELTA" або звернувшись до відділення Банку (для встановлення ліміту на постійній основі).
Дякуємо за звернення!

Шановний Delta official
Дякую за втретє копійований абзац з сайту, який немає ніякого відношення до моїх питань.....

Я если честно, перечитал все Ваши сообщения за сегодня, и мне кажется(я даже перекрестился), что ответ Вам дали на Ваш, вопрос:

"З цього опису не зрозуміло що ви маєте на увазі під поняттям ліміту, це
1 Ліміт на 1 операцію ?
2. ліміт на суму операцій за день?
3. Ліміт на суму операцій за місяць?
4. Ліміт на кількість транзакцій?"

в 10:34:"Это лимит (500 грн.в сутки) на операции в интернете и не зависимо сколько, Вы проведете операций, одну на 500 грн. или 10 шт. по 50 грн."

Если нужно установить мне лимит, я звоню и говорю: " Установите лимитик мне на карту № **** **** **** **** на n-ную сумму денежок". Мне сообщают, что лимит установлен и действует до такого то времени.

Может я как то не так Вас понял?
Мне самому уже интересно :lol:
Миша_Потикана

Подякував: 4 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 15:14

MOZ написав:
  GYV написав:Як щасливий власник картки намагаюсь провести розрахунки в Портмоне - система пише помилку, на телефон приходить СМС - недостатьо коштів (при цьому бачу достатній залишок у системі МайДельта на цій картці), написав в банк запит підняти ліміт на кількість транзакцій і на ліміт суми. Мені приходить лист-відповідь від кольсунтанта з проханням повідомити який ліміт мені треба підняти........ Абзац.... Тобто мені треба вгадати який саме ліміт мені треба підняти для розрахунку карткою..... а як не вгадав - ліміту нема...

Прошу повідомити ЯКІ ВИДИ ЛІМІТІВ є по картці Дельта-Портмоне.

Не бачу ні яких проблем... Ви вперше розраховуєтесь карткою Дельта в інтернеті?
Просто зателефонуйте до КЦ та скажіть, що вам необхідно встановити ліміт для розрахунку в інтеренеті на сайті Портмоне, укажіть суму на яку бажаєте розрахуватись та через пару хвилин ви вже розахуєтесь без всяких питань.
Успіхів :)

Якщо не бачите, тоді просто телефонуйте кожен раз/кожен день...., а питання було в іншому....
GYV

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2013 15:18

solarus написав:BENEFICIARY: Имя и фамилия получателя
ACCOUNT USD: № счета 26************
BANK OF BENEFICIARY: Public Joint Stock Company «Delta Bank», Kiev, Ukraine
SWIFT CODE: DELKUAUK
PURPOSE OF PAYMENT: «Replenishment of card account № 26************ Cardholder name /Имя и фамилия/. Private transfer»
Все. Deutsche Bank, его SWIFT а также счет 04-424-062, указанные http://deltabank.com.ua/personal/debit-cards/popolnenie писать не нужно! У отправителя все это подгрузится автоматом на каком-то этапе, а если указать как на оф.сайте, то будут проблемы с переводом. Проверено.

Не понятно на каком основании Вы утверждаете про обязательное наличие проблем?

Предположу, что проблемы если и есть, то это человеческий фактор.
а данном форума масса людей например не может заплатить за электричество по реквизитам, потому как не понимает, как эти реквизиты узнать...
В США точно так же кто-то может не уметь "как провести СВИФТ", и это может быть даже банковский клерк :-),
и оглашает, что есть проблема :-)

Это просто мысли вслух.

solarus написав:2.Если я хочу привязать USD счет к системе Skrill, для перевода денег на счет Дельта, но для верификации Skrill снимает некую сумму со счета. А тк я не могу оплачивать USD картой, то такая верификации не возможна?

ОК№1 в долларах заблочена для использования в сети (так как и любая ОК№1)
То есть для Skrill Вам нужна обычная Visa (например ПК№1)
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

#<1 ... 24332434243524362437 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор