Нема за що
Але один нюанс купівлі кимось збудованого - присутній
З мого досвіду , рідко все закінчується добудовою , виникають різні варіанти змін і тут головне не заплутатись в бажаннях...
|
|
![]() Нема за що Але один нюанс купівлі кимось збудованого - присутній З мого досвіду , рідко все закінчується добудовою , виникають різні варіанти змін і тут головне не заплутатись в бажаннях...
![]() От смішний 1 Словосполученя - під реалізацію - говорить про те , що ніхто нічого не викупав і гроші виплатить постачальнику тільки після реалізації поставленого товару, тобто прибуток отримується за те що я організував місце для продажу чужого товару ( друге питання що в продуктовому асортименті товар реалізовується швидше ніж терміни відстрочок платежу) 2 Я підприємець з 16 річним стажем і в моїй декларації за цей рік буле фігурувати в графі прибуток сума з 5 точно а може й з 6 нулями. Так що хлопчику - не тобі мене вчити комерції.
![]() ну куда нам. мы 10 тыщ куе только в кино видели. "в Черноморске еще до войны человек с 10 тысячами считался миллионером" (с) вообще-то шкала процентов в зависимости от суммы не является "инд.сервисом ни разу". карта "высокого класса" -это да. но зачем? объясните нищебродам. ![]() телочки - это важно. но я напомню, как некто йцукен писал: "с суммой от 10 тыс грн можно легко требовать 18-20% в банках дающих 15-17%. Ты окогда первое депо оформиш, будеш мне рассказывать про ставки." (орфография автора) телочки как-то с этим связаны? так вот вопрос - что Вы истребовали и в каком банке? голд для телочек??? это большой успех, поздравляю! ![]() ![]() ![]() похоже, эти не йцукен что-то "требует", а требуют телочки от него ![]() реально школьник. ![]() Востаннє редагувалось Tyler в Нед 17 лис, 2013 20:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Будівельнику, я з _набагато_ більшим задоволенням геть не хотів би знати про ріелторів, але дуже часто я не можу вийти безпосередньо на продавця. Чому ? бо його телефон вже не видно за хмарою оголошень-клонів ріелторів. Тому тактика така - вийти на продавця через ріелтора (бо іншого способу нема). Далі - не платити ріелтору, бо він ніяких послуг мені не надав (розмішення хмари клонованих оголошень заважає а не сприяє укладенню угоди. Сробуйте представити як буде добре, якщо в інтернеті будуть тільки олошення від продаванів та покупанів). Я розумію, що з іншої сторони у вас свій ріелтор, який для вас робить послугу (показує за вас ваш об'єкт покупцю, а отже економить ваш час для вас). І цілком логічно і справедливо, що ви платите своєму рілетору (ну і логічно і справедливо що ці ваші видатки на ріелтора в деякій мірі враховані в ціні). Але, ми обговорюємо ситуацію "ріелтора, що вклинився" (і продаван і покупан перший раз його бачать, але самі добре підковані щоб провести операцію купівлі-продажу) І перед тим як ії обговорити, я хотів би удостовіритись що ми обидва розуміємо саме цю ситуацію однаково. Питання такі: 1) які послуги надає вклинившийся ріелтор покупцю і які продавцю ? 2) в яких послугах дійсно зацікавлені покупець і продавець ? 3) Якщо є такі послуги - яка адекватна ціна таких послуг ? ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Скільки людей-стільки й думок Давайте по порядку 1 Уявіть що Ви перший ( і можливо останній у своєму житті) раз продаєте квартиру ( а таких я думаю що 50% ринку) Звідки Ви знаєте як правильно і в яких джерелах масової інформації запостити свою інформацію 2 Є багатоходові операції , коли Ви не продаєте чисто , а хочете продати своє для того щоб купити інше - тут без посередника взагалі ніяк 3 Я особисто за те , щоб інтернет обяви про продаж нерухомості були платними і при цьому ця плата повинна становити не 1-5-10 грн , а 500-1000 грн ( але при цьому 90% цієї суми нехай зараховуються в податкові платежі при оформленні угоди купівлі/продажу/обміну/оренди) і обява повинна бути проведена на протязі наприклад року. Якщо за рік угода не проведена - гроші перераховуються 10% - площадці на якій діяла ця обява - 90% в держбюджет.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Может ваши договоры и есть бумажки, но вапще-то они определяют и ответственность и права, если составлены правильно. Так что не надо всех убеждать - типа все мы в тупиковой ситуации. Выход всегда есть. ![]()
|
|