Запросто.

Даже если маржа отрицательна.
|
|
![]() Запросто. ![]() Даже если маржа отрицательна. Востаннє редагувалось ADBOKAT в Сер 20 лис, 2013 22:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якщо не звертати уваги що моє повідомлення з приблизною розшифровкою з чого складається ціна продажу датоване - Сер 20 лис, 2013 15:51 а привязка цієї розшифровки ( загальної для всього ринку) до конкретно допомоги 70/30 Киянкою датована - 20 лис, 2013 16:08 То розумна людина зрозуміє де загальне правило , а де виключення з правил А не розумна ( мстива , зла ,чи ще якась неврівноваже) - відразу зачепившись за деталі почне тикати дулі. При цьому забуде звернути увагу на уточнення 70% ціни - обкладаються ПДВ і 30% ціни ( тобто вартість БМР) - не обкладаються ПДВ Таким чином , спеціально для Вас я можу створити два стовпчика В першому розшифровка для всіх , в другому для учасників держдопомоги Ціна продажу приблизно складається з: ______________________________________середня по україні__програма держдопомоги вартість комплектуючих________________________________30%_______30% оплата за перетворення комплектуючих в кінцевий товар___20%_______20% інфляційні ( вони ж вартість грошей)____________________10%_______10% прибуток_____________________________________________5%_______10% податки (ПДВ+прибутковий+ЄСВ)________________________35%______30% То як - і далі будете дулі тикати , чи просто признаєте що помилились і будете вибачатись? Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 20 лис, 2013 22:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() Як я розумію - табличку Ви так і не побачили , або можливо розуму не вистарчає зрозуміти, хоча б на крайній випадок- я згоден навіть з твердженням що релігія не позволяє отримувати знання. Для вас Сонце і надалі крутиться навколо Землі. Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 20 лис, 2013 22:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я предлагаю вам поменьше ругаться с Будівельником. Зрителям эти длительные разборки и простыни с цифрами малоинтересны. Зрелища нет, и бесплатных пирожных никто не раздает..... Война должна быть быстрой и победоносной. Затяжные войны сильно истощают ресурсы обеих враждующих сторон... ![]() Востаннє редагувалось Frant в Сер 20 лис, 2013 22:44, всього редагувалось 1 раз.
![]() Это очень хорошо. Теперь осталось дождаться тех, кто считает также, при этом имеет устраивающую Вас недвижимость и готов ее по этой цене продать. В таком ожидании в самом деле легко можно провести хороший отрезок жизни и даже состариться. И самое обидное - нет гарантии, что дождешься. ![]() Просьба к обвалишкам - всем вместе взятым - привести пример хоть одного новостроя в Киеве, проданном ниже себестоимости. С адресом и ссылкой. А не с координатами типа "на деревню дедушке" А то у меня такое ощущение, что "Некоторые люди очень умны, совсем как грудные младенцы!" (Алиса в стране Чудес)
|
|