Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Почти Google, так це не пошлость а мудрість (народна). По простому обіцяли, мождиво зроблять але потім невідомо коли. Я ж без претензій. Заставляю банк бути кращим. Вони і дякують мені за це.
Шучу-шучу. Смысл я понял. Как показывает практика, тут подавляющее большинство вопросов решается достаточно оперативно, не переживайте.
Квесторе_поверніться написав:Почти Google, так це не пошлость а мудрість (народна). По простому обіцяли, мождиво зроблять але потім невідомо коли. Я ж без претензій. Заставляю банк бути кращим. Вони і дякують мені за це.
Шучу-шучу. Смысл я понял. Как показывает практика, тут подавляющее большинство вопросов решается достаточно оперативно, не переживайте.
Я знаю. Дельта мені подобається. Але деякі недоліки потрібно усувати. Я ж по доброму.
Я знаю. Дельта мені подобається. Але деякі недоліки потрібно усувати. Я ж по доброму.
А я пока наблюдаю, изучаю. Самому с проблемами, благо, столкнуться не удавалось пока. И, надеюсь, не суждено.
Delta official Добрий вечір. Прийшла СМС - депозит "Найкращий від Миколая" 22% у гривні, 10,25% в доларах!!! Заходжу на сайт банку - депозит "Найкращий від Миколая" 21,50% у гривні, 9-10% у доларах!!! Це якись "розвод" чи "брехня"........ Так де ж правда, чи у всіх своя правда???? (ще й без поповнення)....
Андрій-клієнт написав:Delta official Добрий вечір. Прийшла СМС - депозит "Найкращий від Миколая" 22% у гривні, 10,25% в доларах!!! Заходжу на сайт банку - депозит "Найкращий від Миколая" 21,50% у гривні, 9-10% у доларах!!! Це якись "розвод" чи "брехня"........ Так де ж правда, чи у всіх своя правда???? (ще й без поповнення)....
22% при оформлении депозита онлайн (через мійДельта)
Андрій-клієнт написав:Delta official Добрий вечір. Прийшла СМС - депозит "Найкращий від Миколая" 22% у гривні, 10,25% в доларах!!! Заходжу на сайт банку - депозит "Найкращий від Миколая" 21,50% у гривні, 9-10% у доларах!!! Це якись "розвод" чи "брехня"........ Так де ж правда, чи у всіх своя правда???? (ще й без поповнення)....
22% без поповнення - це вже "розвод" Депо від Миколая ми вже побачили. Тепер ждемо депо "Найкращий від Дельти" під 26% з поповненням
Можно ли заказать по телефону покупку долларов с зачислением на ОК1? Чтобы прийти в отделение и не услышать что долларов сейчас нету
Уважаемый Амвросий, обращаем Ваше внимание, что информацию о возможности совершения валютообменной операции необходимо уточнять непосредственно на месте в отделении Банка. Благодарим за обращение!
Шановний Андрій-клієнт, для отримання відсоткової ставки в розмірі 22% рекомендуємо оформити депозитний вклад "Найкращий від Миколая on-line". З детальною інформацією у Вас є можливість ознайомитися на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/personal/online/best_vid_mykolaya_on-line/. Дякуємо за звернення!