Універсал (Universal Bank) (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 325326327328329 ... 689>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Універсал (Universal Bank) (2009 - 2021) 2.9 5 608
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
28%
172
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
14%
86
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
83
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
156
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
111
Всього голосів : 608
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2013 13:59

Luckyland С прошлого сообщения на форуме прошло больше месяца, банк лимиты так и не пересмотрел и ничего не сообщил. Видимо заявления мало, надо лично искать того клерка, который пересмотривает лимиты, броситься в колени и умолять.
Luckyland

Подякував: 5 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 гру, 2013 15:30

Luckyland
Тоже столкнулся с проблемой снять лимиты для межбанковского перевода. Проплатить нужно было в сжатые сроки (в теч. трёх дней), при том, что заявление на снятие лимитов можно было написать только тогда, когда на счету уже саккумулирована вся сумма. Пришлось буквально бомбардировать звонками кол центр, и нависать на менеджера, привлекать директора отделения. Сняли лимит буквально за час до дедлайна. На удивление эта проплата прошла очень быстро (в течение часа).
alex_k

Повідомлення Додано: Вів 10 гру, 2013 23:34

Як "швидко" оплатити кредит в "Universal Bank" в м.Тернопол

10 грудня 2013 року я зайшла у відділення "Universal Bank", яке знаходиться в м.Тернополі по вул.Білецькій, з метою погашення кредиту у валюті.В касі обслуговувала одна дівчина-касир, черга була-десь чоловіка чотири. Стою, чекаю своєї черги, обслуговування триває повільно, касир по 5 раз задає одні і ті ж запитання, мотивуючи тим, що ще не знає багатьох моментів операційної роботи. Ще чекаю....Хвилин через 15 з'явилась ще одна дівчина-касир, хвилин через 5 я підійшла до неї. Із собою мала звичний набір: паспорт, суму у доларах США та суму у гривнях на купівлю пари доларів США, яких не вистачало до необхідної для погашення платежу суми. Взявши мій паспорт, касир хвилину мовчки щось шукає в комп'ютері. Я вже не витримала мовчання і запитала, яку суму в доларах необхідно внести. У відповідь почула, що цього касир ЩЕ не бачить...Чекаю ще півхвилинки...Нарешті чую суму, дістаю з гаманця долари і гривні, перераховую їх, касир, дивлячись на цей процес, запитує,чи я маю всю суму в доларах. Я відповідаю, що частково, і просовую гроші у віконечко. Касир бере гроші і нарешті повідомляє, дивлячись на мене круглими очима, ніби я з іншої планети, що продаж доларів у них на місяць заборонений. У відповідь на це вже я з круглими очима запитую, а де ж повідомлення про цей факт на інформаційних стендах в банку, перед касою, на дверях, на сайті, взагалі в банку де-небудь є про це інформація? У відповідь чую слова:"А я звідки знаю, може, десь є, а може, і немає", від яких засумнівалась а з ким я розмовляю, з касиром банку, тобто з працівником, який безпосередньо займається касовим,операційним обслуговуванням і відповідає за якісне виконання своїх професійних обов'язків, чи з працівником, який підлогу миє, і йому байдуже, які оголошення висять чи не висять у банку. Я розумію, що мій обід спливає, а тепер ще потрібно бігати і шукати нещасних пару доларів(не десятків, не тисяч і т.д.), бігти назад і знову стояти в черзі.... Паралельно механічно шукаю очима оголошення біля каси про заборону продажу валюти, поки касир зараховує долари, нічого не знаходжу... Касир нарешті віддає мені квитанцію, я ідучи від каси, оглядаю всі стенди, стіни і все, на чому може висіти таке оголошення... Все марно... Набираю тут же гарячу лінію, думаю, ну там же ж мені все пояснять. Розказую дівчині-оператору всю історію, прошу пояснити, чому смс-повідомлення з нагадуванням про сплату платежу, з рекламою, з пропозицією відкрити депозити, оформити картки шлють кожен місяць, а повідомлення про те, що для сплати кредиту візьміть всю суму у валюті, щоб не бігти в інший найближчий банк для купівлі, надіслати не можуть. Також не можуть розмістити оголошення про заборону купівлі. А заборона оформлена внутрішнім розпорядженням, про яке я не дізнаюсь з газет та Інтернету. У відповідь оператор каже, що повідомляти про цей факт має відділення. Я відповідаю, що телефоную, щоб сказати, що у відділенні необхідної інформації немає, плюс касир відповідає некомпетентно і поводить себе непрофесійно. Відповідь оператора все така ж:повідомляти про цей факт має відділення. У мене дежавю. Тоді кажу, що хочу залишити скаргу на роботу відділення. Оператор запитує номер моєї картки, відкритої в банку, картки у мене немає, кредит не картковий. Все це пояснюю, закипаючи... Оператор видає інформацію, від якої у мене мало телефон не випав з рук: звернення не може бути зареєстроване у зв'язку з відсутністю в мене картки та у зв'язку з тим, що я не була ідентифікована. Звернення я можу зареєструвати самостійно тільки на сайті банку. І це ГАРЯЧА ЛІНІЯ???? Такого ставлення до клієнтів я ще не бачила, мало того, що працівники повільно обслуговують клієнтів, ніякої потрібної інформації не надають, інформаційні стенди завішують всім, крім того, що реально потрібно клієнту, так ще і повністю не компетентні, не дотримуються стандартів якості обслуговування клієнтів. А гаряча лінія не для підтримки клієнтів банку, а незрозуміло для чого і для кого….
verkova

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:26

verkova написав:10 грудня 2013 року я зайшла у відділення "Universal Bank", яке знаходиться в м.Тернополі по вул.Білецькій, з метою погашення кредиту у валюті.В касі обслуговувала одна дівчина-касир, черга була-десь чоловіка чотири. Стою, чекаю своєї черги, обслуговування триває повільно, касир по 5 раз задає одні і ті ж запитання, мотивуючи тим, що ще не знає багатьох моментів операційної роботи. Ще чекаю....Хвилин через 15 з'явилась ще одна дівчина-касир, хвилин через 5 я підійшла до неї. Із собою мала звичний набір: паспорт, суму у доларах США та суму у гривнях на купівлю пари доларів США, яких не вистачало до необхідної для погашення платежу суми. Взявши мій паспорт, касир хвилину мовчки щось шукає в комп'ютері. Я вже не витримала мовчання і запитала, яку суму в доларах необхідно внести. У відповідь почула, що цього касир ЩЕ не бачить...Чекаю ще півхвилинки...Нарешті чую суму, дістаю з гаманця долари і гривні, перераховую їх, касир, дивлячись на цей процес, запитує,чи я маю всю суму в доларах. Я відповідаю, що частково, і просовую гроші у віконечко. Касир бере гроші і нарешті повідомляє, дивлячись на мене круглими очима, ніби я з іншої планети, що продаж доларів у них на місяць заборонений. У відповідь на це вже я з круглими очима запитую, а де ж повідомлення про цей факт на інформаційних стендах в банку, перед касою, на дверях, на сайті, взагалі в банку де-небудь є про це інформація? У відповідь чую слова:"А я звідки знаю, може, десь є, а може, і немає", від яких засумнівалась а з ким я розмовляю, з касиром банку, тобто з працівником, який безпосередньо займається касовим,операційним обслуговуванням і відповідає за якісне виконання своїх професійних обов'язків, чи з працівником, який підлогу миє, і йому байдуже, які оголошення висять чи не висять у банку. Я розумію, що мій обід спливає, а тепер ще потрібно бігати і шукати нещасних пару доларів(не десятків, не тисяч і т.д.), бігти назад і знову стояти в черзі.... Паралельно механічно шукаю очима оголошення біля каси про заборону продажу валюти, поки касир зараховує долари, нічого не знаходжу... Касир нарешті віддає мені квитанцію, я ідучи від каси, оглядаю всі стенди, стіни і все, на чому може висіти таке оголошення... Все марно... Набираю тут же гарячу лінію, думаю, ну там же ж мені все пояснять. Розказую дівчині-оператору всю історію, прошу пояснити, чому смс-повідомлення з нагадуванням про сплату платежу, з рекламою, з пропозицією відкрити депозити, оформити картки шлють кожен місяць, а повідомлення про те, що для сплати кредиту візьміть всю суму у валюті, щоб не бігти в інший найближчий банк для купівлі, надіслати не можуть. Також не можуть розмістити оголошення про заборону купівлі. А заборона оформлена внутрішнім розпорядженням, про яке я не дізнаюсь з газет та Інтернету. У відповідь оператор каже, що повідомляти про цей факт має відділення. Я відповідаю, що телефоную, щоб сказати, що у відділенні необхідної інформації немає, плюс касир відповідає некомпетентно і поводить себе непрофесійно. Відповідь оператора все така ж:повідомляти про цей факт має відділення. У мене дежавю. Тоді кажу, що хочу залишити скаргу на роботу відділення. Оператор запитує номер моєї картки, відкритої в банку, картки у мене немає, кредит не картковий. Все це пояснюю, закипаючи... Оператор видає інформацію, від якої у мене мало телефон не випав з рук: звернення не може бути зареєстроване у зв'язку з відсутністю в мене картки та у зв'язку з тим, що я не була ідентифікована. Звернення я можу зареєструвати самостійно тільки на сайті банку. І це ГАРЯЧА ЛІНІЯ???? Такого ставлення до клієнтів я ще не бачила, мало того, що працівники повільно обслуговують клієнтів, ніякої потрібної інформації не надають, інформаційні стенди завішують всім, крім того, що реально потрібно клієнту, так ще і повністю не компетентні, не дотримуються стандартів якості обслуговування клієнтів. А гаряча лінія не для підтримки клієнтів банку, а незрозуміло для чого і для кого….

Такое у них уже было......
Правда уже уведомляют СМСками типа, бла бла бла с 10.12.13 по 01.01.14 бла бла бла возьмите с собой договор или внесите очередной платеж в валюте кредита! Если существует запрет на обмен валют, то тогда зачем иметь с собой кредитный договор?
Debili

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2013 20:27

Шаражкина контора

Доброго времени суток.

Не являясь клиентом этого "Банка" могу сказать, что познакомился с долговым агентством "Пристав", которое мне на корпоративный телефон начали присылать СМС-ки о долге. Когда я объяснил, что телефон корпоративный и никто кредит не брал (А так оно и есть), продолжили звонить. когда на н-ый звонок я не выдержал и объяснил с применением непечатных выражений. мне сказали обратиться в универсал банк, который дал дело в работу. Уважаемый "БАНК" как Вы выдаете кредиты не звоня на номера, которые Вам дает заемщик? Исходя из такой ситуации, что кредиты выдаются как то странно, можно ли говорить о надежности депозитов?
MPS_Lug

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2013 01:56

Кошмар а не банк в последнее время

[b]MPS_Lug[/b]
Исходя из такой ситуации, что кредиты выдаются как то странно, можно ли говорить о надежности депозитов?

я не знаю какие рейтинги у банка, да и надеюсь что уже и знать не придется, но в последнее время обслуживание стало ужасным просто в отделении Героев Сталинграда 10.
Итак начну по порядку:
Просидев 1 час в очереди, я подошел к девушке которая сидит под вывеской "Обслуговування фізичних осіб" на что я получил ответ что она занята, аналогично и все остальные. т.е из 4-х специалистов работала только 1 !! девушка с клиентами. все остальные делали договор.
За соседним компьютером сидел нотариус!! (это подтвердил и начальник отделения)а не сотрудник банка. это с каких пор нотариусы стали сидеть за компьютерами банка, которые имеют доступы ко всем данным клиентов?, я не знаю. Начальник был про это проинформирован. Начальник ответил мне что его сотрудники работают, и мое дело только сидеть и ждать, а не указывать как ЕМУ руководить отделением. отделение просто стало, потому что шло оформление сделки.
Теперь далее, когда-то, год назад, при оформлении депозита мне впарили продукт "Еліт", это я уже почитав тут форум, понял что мог отказаться и настаивать на своем. стоил он 450 грн\год. и все б может и ничего, если б не одно НО. деньги списывают они 5го! на следующий год, а депозит по 5е ВКЛЮЧИТЕЛЬНО. т.е вы платите автоматически за следующий год. хотя до этого я подошел и сказал что не желаю продлевать ничего, и обслуживаться более в их банке. комиссия списана, деньги забраны. последней каплей стало то , что к Визе Голд идет страховка на год, для поездок за границу, думал хоть ней попользуюсь, раз комиссия уже списана. так нет же. страховки еще нет. Подскажите как быть, и куда писать, за то что услуга не оказана, но деньги сняты? можно ли вернуть часть из этих 450грн? так как прошло только 2-3 дня и тут же я сообщил что закрываю счет и больше пользоваться их услугами не желаю.

Остальным на заметку, думайте, желаете ли вы обслуживаться в таком НЕДОбанке
masterYoda

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 гру, 2013 21:42

Re: Універсал (Universal Bank)

удивительно не то шо тут кто-то пишет,
а то шо тут кто-то ещё обслуживается
ВВГ

Подякував: 91 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 гру, 2013 21:49

почему удивительно? Очень даже неплохие впечатления от банка, правда с кредитным отделом не знакомился, но кредиткой их пользуюсь постоянно. Депозиты раньше держал но из-за постоянных поисков больших ставок ушел к тем банкам которым доверяю меньше. Уверен что это один из самых надежных банков с иностранным капиталом в Украине. Но ставки не радуют..
jokk

Подякував: 1 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2014 15:05

Re: Універсал (Universal Bank)

Закончился депозит, на прошлой неделе захожу в отделение продлить. Мне девушка сказала, что они перешли на пакетное обслуживание, стала навязывать к депозиту карточку, за которую еще нужно платить около 115 грн. в год. Пока что удалось отбиться, но мне девушка сообщила, что-де без карточки якобы в следующий раз деньги на текущем счету могут быть недоступны. Что за ерунда такая? На сайте такой инфы нет, что к депозиту обязательно карточку. И вообще странная у них политика: нельзя просто открыть депозит, безо всяких там страховок и карточек?
furioso

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2014 12:37

Прерывал Лоялный. Евро вернули через 3 дня. Доллар тоже отдали, хотя пришлось пойти в еще в другое отделение хотя и заказывал заранее не хватило. Ну тогда как раз был страшный ажиотаж на наличном рынке и на межбанке. А так в целом позитивные впечатления.
I0

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

#<1 ... 325326327328329 ... 689>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор