budivelnik написав:Можете мене поздоровити ( або попроклинати) - в залежності від табору Я продав трьохкімнатну+гараж 50 000 мені на руки+7000 розтермінування на три роки + 4000 оформлення = 61 000 заплатив покупець Проблеми з безготівкою - не існує взагалі ( знайшов три різних пропозиції Приват - 0,5% від суми Банк Південний - 2 х 20 - відкриття рахунку+0,2% від суми ФІК-250грн (входить відкриття+закриття двох рахунків+переказ+внесення/винесення 0,42 млн ) Залишилась 2 квартири.
мої поздоровлення, будівельнику! продаваць платив у гривні я так розумію ? Будете в ній залишатись чи конвертнете чи вкладете у справу ?
zahar_ написав:Видимо по первым трём дела обстоят не так хорошо как с четвёртой продажей.
Я Вам чітко написав Всі розрахунки - йдуть по графіку А розписувати покупюрно - в мене не має ніякого бажання, тим більше перед Вами. Остання продажа розписана більш-менш точніше - по двом причинам перша - це перша моя продажа з використанням безготівкових розрахунків. друга - мене просили розписати оподаткування В лютому ( якщо до того часу мені ще буде що продавати і якщо я щось продам) - я також розпишу все по пунктикам , по тій простій причині, що це буде перша продажа з урахуванням нових правил оцінки.
Так що можете й далі надувати щоки і викрикувати що парклейн/благовіст - це усьо( кожен кулик своє болото хвалить) а конкуренти з планети Оболонь на чолі з Коломейко - це мізер в порівнянні з вашими роботодавцями
ПС По дорозі можете ще шаромиг з КГС приплести на тій простій причині що вони вашому агЕнствУ на рієлторських послугах заробити не дають.
baraka написав:мої поздоровлення, будівельнику! продаваць платив у гривні я так розумію ? Будете в ній залишатись чи конвертнете чи вкладете у справу ?
Дякую Банківська послуга для того й потрібна щоб з мінімумом грошей провести всі операції, а розрахунок покупець проводив зі мною в доларах. Правда там все просто , гроші на три дні в Приват+замовлення валюти і через три дні лежання Приват видає по своєму віконному курсу будь яку суму в межах 150000 грн в еквіваленті в день. Внаслідок двох причин Перша- -непевна ситуація Друга - починати земляні роботи взимку - ужас То гроші(50%) в валюті полежать до березня ( з іншого боку - скільки там тих грошей ) . а інші 50% - будуть запущені через конвертацію в гривню в поточні справи. Станом на сьогодні Львів - 8,31.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 13 гру, 2013 23:40, всього редагувалось 1 раз.
tobias написав:я звісно розумію банальність та наівність свого питання... бо на ціни квартир в Києві не зможуть вплинути ні всесвітній потоп, ні вторгнення іншопланетян, ні інші катаклізми не лишайте людей надії
А нерозумність питання розумієте? - як на ціни квартир на Хрещатику впливають святкування Дня Незалежності, Нового Року, всілякі гуляння? По-перше, це відносно короткотермінова подія, на яку нема сенсу орієнтуватися при оцінці нерухомості поряд По-друге, це не катаклізм, і не матиме безпосередніх наслідків для квартир на Хрещатику По-третє, для Хрещатика мітинг - це досить рядова подія, а ще регулярні святкування, концерти та всілякі балагании. Тож як черговий майдан має вплинути на квартири на Хрещатику? Та ніяк.
airmax78 Так При чому в звязці з моєю бізнес-ідеєю 2006 року ( люди в яких не має коштів але є малогабаритне житло в місті - спробують покращити житлові умови( в контексті метрів) шляхом погіршення місцярозташування) По суті Людина продала свою 2-кімнатну(62 м2) в будинку 2002 року побудови з нормальним ремонтом в одному з тьму-тараканних районів Львова( тракт Глинянський) і взяла в мене 82 м2 + залишились гроші на ремонт купленої до рівня проданої. А от гроші які прийшли на покупку 2-кімнатної - якраз депозитні.
rjkz написав:кстати насчет "черных" у нас - на строительстве дач под киевом работают бригады из негров,так что скоро и у нас такое возможно.
Может, то китайцы, вьетнамцы или пакистанцы? Негры не будут без нужды заниматься тяжелым физическим трудом.... _______ Будівельник, мої поздоровлення! _________
budivelnik написав:Людина продала свою 2-кімнатну(62 м2) в будинку 2002 року побудови з нормальним ремонтом в одному з тьму-тараканних районів Львова( тракт Глинянський) і взяла в мене 82 м2 + залишились гроші на ремонт купленої до рівня проданої. А от гроші які прийшли на покупку 2-кімнатної - якраз депозитні.
За сколько продалась 2к "в одному з тьму-тараканних районів Львова( тракт Глинянський)"?
И откуда информация что деньги депозитные - "гроші які прийшли на покупку 2-кімнатної - якраз депозитні"?
Это Ваша "моя думка"? Может у кого-то был разъезд, тоже разширение жилплощади, или деньги пришли из спадщина?
budivelnik написав:До моменту , поки повний розрахунок не буде проведений, квартира є в заставі продавця.
Чи правильно розумію, квартира в заставі є лише по договору, а право власності (чи то витяг з реєстру) у клієнта є на руках. Тобто ви йому позичили 7000 у.о. під чесне слово.
П.С. На місці клієнта я б запитав, чому я повинен сплачувати ПДФО за вас