|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:10
йцукен написав:грусть-печаль, значит вы еще раз дурите инвесторов прокручивая их деньги на депо и за эти деньги достраивая дом?
Печалька в тому , що так довго знаходячись на цих сторінках Ви так і не навчились розуміти опонента Спитайте будь-кого , але я вже пятий рік описую а - я будую виключно за власні кошти б - будівництво для мене в основному засіб збереження вже зароблених коштів . а не засіб заробітку ( хоча й ніде гріха дівати , я там і заробляю непогано)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:12
йцукен написав: roman tr. написав:но тогда из квартиры получается собственный капитал, верно? где же тогда разница между квартирой и инструментом?
вы с помощью квартиры можете производить товар? или вы можете обменять е на деньги, а деньги на иснтрументы?
А які проблеми Здав квартиру в оренду -отримую прибуток , чим тоді квартира відрізняється від молотка чи авто з допомогою якого таксують?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:12
Посторонний написав: airmax78 написав:К сожалению, разрешилось. Чтобы не повторяться тут и не вызывать огонь на себя, как Юра, даю ссылку: стр. 2139 где-то наверху.
Да уж, 2000 страниц назад. И впарвду давненько меня здесь не было. Но, хоть и со значительным запозданием, все же поздравляю! Но почему же "к сожалению"?
Спасибо. Можно было повременить, посидеть еще годик-два на деньгах. Покопить еще, поискать, поморочить голову риелтерам. Процесс-то захватывающий 
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:14
budivelnik написав: йцукен написав:грусть-печаль, значит вы еще раз дурите инвесторов прокручивая их деньги на депо и за эти деньги достраивая дом?
Печалька в тому , що так довго знаходячись на цих сторінках Ви так і не навчились розуміти опонента Спитайте будь-кого , але я вже пятий рік описую а - я будую виключно за власні кошти б - будівництво для мене в основному засіб збереження вже зароблених коштів . а не засіб заробітку ( хоча й ніде гріха дівати , я там і заробляю непогано)
А) за власни и продавать наперед квартиры это 2 разные вещи. Иначе зачем мне рассказывать про 6 месяцев и 1 квартиру в 6мес и про продажу 2/3 дома, иначе у вас заканчиваются деньги для завершения дома? б) если вы занимаетесь стройкой не для заработка то у вас с головой непорядок или так получается, что много заработать не выходит и 40-годовых для вас недостижимая высота.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:17
budivelnik написав:А які проблеми Здав квартиру в оренду -отримую прибуток , чим тоді квартира відрізняється від молотка чи авто з допомогою якого таксують?
на пересдачу последних нескольких страниц, чтобы въехать в курс дела.
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:20
roman tr. написав: йцукен написав: airmax78 написав:. Он знает практически все
эрудит! roman tr. написав:а если продать квартиру, и на вырученные деньги накупить инструментов и материалов?
тогда вам негде жить и придется раскошеливаться на аренду квартиры+ сопустствующие проблемы.=
но тогда из квартиры получается собственный капитал, верно? где же тогда разница между квартирой и инструментом?
У человека экономическое образование. Вы с ним не спорьте. Интересно, где в Украине выпускают таких экономистов.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:22
йцукен написав: budivelnik написав: йцукен написав:грусть-печаль, значит вы еще раз дурите инвесторов прокручивая их деньги на депо и за эти деньги достраивая дом?
А) за власни и продавать наперед квартиры это 2 разные вещи. Иначе зачем мне рассказывать про 6 месяцев и 1 квартиру в 6мес и про продажу 2/3 дома, иначе у вас заканчиваются деньги для завершения дома?
Є хороше українське прислівя Дурний як не зрозуміє - то збреше 1Є в будівництві таке поняття як черга Так от Я будую першу чергу і починаю в ній продавати , поки не продам на сумму яка позволить збудувати слідуючу чергу - то будівництво не починаю По тій простій причині Що половину роботи дурневі не показують 2 Будівництво почергово ( в моєму випадку по 6 квартир) це нормальна практика і дозволена чинним законодавством б) если вы занимаетесь стройкой не для заработка то у вас с головой непорядок или так получается, что много заработать не выходит и 40-годовых для вас недостижимая высота.
Я бачу ви не тільки гуру економіки . а й гуру психології бо на відстані вивчаєте хвороби , тому моя Вам порада . подивіться в зеркало і там знайдете кращий обєкт для вивчення в якого весь букет від манії величі до прогулів у школі уроків етики.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:25
budivelnik написав:Дурний як не зрозуміє - то збреше
я повторяю ваши слова, не более и не менее. Строить2-3 дома по 2-3 квартиры это ИМХО нерациональное использование земли. budivelnik написав:від манії величі до прогулів у школі уроків етики.
у меня мания? у меня отсутвие этики? Я вам про изюминки давно писал?
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:33
йцукен написав: budivelnik написав:Дурний як не зрозуміє - то збреше
я повторяю ваши слова, не более и не менее. Строить2-3 дома по 2-3 квартиры это ИМХО нерациональное использование земли.
1 А де я писав що будую 2-3 будинки ? 2 Щоб уникнути Ваших фантазій Я будую один 3-4 поверховий будинок загальною кількістю в 17 квартир - в три черги Перша (6 квартир=650 м2) здана в експлуатацію в листопаді 2008 Друга (6 квартир+7 гаражів=600 м2) здана в експлуатацію в серпні 2013 Третя-ше не починала будуватись . якщо буду вважати за економічно потрібне(доцільне) то почну в березні 2014 року Тобто я роблю те у відсутності чого ви мене пробуєте звинувачувати - а саме планую свою діяльність таким чином щоб а - знизити ризики б - отримати максимальний прибуток від своєї діяльності Тому Якщо я по якійсь причині буду вважати , що з тих 5 квартир які я ще навіть не почав будувати - після закінчення будівництва я не продам 3 - то автоматично я навіть не почну будівництво.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 24 гру, 2013 01:36, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:36
budivelnik написав:Я будую один 3-4 поверховий будинок загальною кількістю в 17 квартир - в три черги Перша (6 квартир=650 м2) здана в експлуатацію в листопаді 2008 Друга (6 квартир+7 гаражів=600 м2) здана в експлуатацію в серпні 2013 Третя-ше не починала будуватись . якщо буду вважати за економічно потрібне(доцільне) то почну в березні 2014 року
кошмар, ну и долгострой. Вам люди еще голову не разбили, за то что живут фактически на стройплощадке и в течении 5 лет у них под носом постоянно шла стройка?
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
|