Юля Кіндра написав:Вклад «Свобода» пропонує ставку 16% річних в гривні (8% в доларах США, 6% в євро), мінімальна сума вкладу – 1000 грн. Вклад є безстроковим та надає вільний доступ до коштів – можна знімати кошти та поповнювати, обмежень по сумах немає.
Деньги находятся на карточке? Или требуется переброска с счета на карточку?
И не уйдут - все на аутсорсе , и как в любом банке все упирается в бумажки. Чтобы поднять нормальный ИБ и другие онлайн сервисы , надо иметь свой штат тестировщиков и кодеров. Чтобы исправлять и проверять ошибки , а когда все на аутсорсе - это все затягивается. Единственный банк у которого этот штат есть - Приват. Там все делается внутри конторы. Да , миллион глюков , но они сами эти глюки и правят . Так что пока не будет такого штата , то и онлайн-банком они будут с большой натяжкой.
Юля, а можете ще трохи прояснити щодо вкладу "Свобода".
Трохи неясно із сайту, які ж саме тарифи застосовуються до картки, безкоштовно оформленої до цього депозиту, а саме:
- в описі депозиту сказано:
Зняття процентів за вкладом Проценти перераховуються на картку або поточний рахунок. Безплатно зняти готівку з картки можна в понад 4000 банкоматів по всій Україні.
а в описі тарифів карток, в той же час, - зняття 0,75% в банкоматах та касах.
- також незрозуміло, відсотки нараховуються на картку або ж йде капіталізація відсотків?
Капіталізація процентів Щомісяця
Поясніть, будь-ласка, щось я не можу привести до тями своє розуміння умов Дуже дякую
Вклад «Зелений коридор» - надійний та зручний спосіб зберегти і примножити кошти за короткий час, з можливістю зняття коштів без втрати відсотків в будь-який момент. Термін депозиту: 3 місяці Ставки: 21% по грн/9% по дол. /7% по євро http://fidobank.ua/retail/green/
Haza Я думаю Вы правы. https://fidobank.ua/files/files/stavky_depo161213.pdf Но в конце есть интересный пункт 4 об индивидуальных процентных ставках. И хотелось бы, чтобы Юля подробнее объяснила условия расторжения (за сколько дней и т.п.)
qwerty124 4 пункт трактує всі додаткові бонуси (відсотки) у вигляді програми лояльності як індивідуальні ставки. Вперше таке бачу у банку Або я не правильно трактую...
Не гарантуються Фондом вклади, які видані під більш сприятливі ставки, які надані в індивідуальному порядку конкртеній особі, правила надання такої ставки не прописані банком.
Публічні акційні, бонусні ставки, правила надання яких конкретно сформовані та донесені публічно (в даному випадку на сайті ФІДО і у відділеннях можна їх вільно побачити) - вклади на таких умовах гарантуються Фондом.
Формулювання "індивідуальні ставки" спробуємо змінити, якщо виникли такі питання чи додати інфо про Фонд. Дякую, що звернули увагу!