Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 99100101102103 ... 2916>
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:22

budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому)))) :roll:
Ви стараєтесь математичними діями довести хибність ідеологічних опусів....
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:28

Frant написав:budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому)))) :roll:
Я ж не опоненту щось довожу.
Ця людина - вже випадок клінічний , який не піддається лікуванню.
Але користуючись тим що поки мій опонент стояв в черзі за тупістю/впертістю, в іншій черзі розум закінчився . от йому й довелось пустоту ( свято місце-пусто не бувай) ще й здоровенною долею фанатизму заповнити.
От і маємо фанатично впертий і не дуже розумний ( або дуже не розумний - як кому більше подобається).
При чому зверніть увагу , я в останній час ., сам тем для обговорення не підкидаю , просто чекаю поки чергову калюжу налюрить , а потім смачно в ній вмостившись ( своє ж не пахне) починає про світ новини виголошувати.
А я ці новини , стоячи в стороні( щоб дуже вже запахом не перейматись) до людських форм обтесую.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 10 січ, 2014 23:30, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:28

Frant написав:
  zahar_ написав:Форум ещё раз убедился в уровне оппонирования budivelnik - обделался в вопросе
По моему, вместо budivelnik надо бы поставить zahar_)))))

Frant Вы чего это выскочили "як пилип з конопель" ?

Это budivelnik сев "в лужу" в вопросе что статистика в Украине показывает зарплату "на руки" начал водить "хороводы" чтобы своё "лужесидение" заболтать и начал расказывать информацию о структуре ФОП в Украине.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:33

zahar_ написав:"лужесидение" заболтать и начал расказывать информацию о структуре ФОП в Украине.
Тільки захар знає істину в останній інстанції. В неї правда навіть його сімя не вірить . але це вже так...
Для інших
Я не порівнював структури ФОП
Я просто пояснив . чому під брутто зарплатою в Києві потрібно брати цифру в 6800-7500 , а не 5000 як друкує статистика.

Тепер ясно "калюжостворювачу для власних потреб" ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:37

budivelnik написав:
  Frant написав:budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому)))) :roll:
.
А кому? Мені???? Я і так розумію політику користувача Zahar_. Вона лежить в ідеологічній площині. Розкиданням масовки типу "Дешевєєт на 8% в рік!" на багатьох форумах цей користувач намагався провести направлену психологічну атаку з метою впливу на ціни КРЖН.
Після покупки ним повітря на Троєщині - потік повідомлень "Будет па питсот!" різко скоротився....
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:43

Frant написав:А кому? Мені????
Форум же не складається з трьох осіб ( Вас , захара і мене)
Може хтось ще не до кінця розібрався і про 8% гарантованого ( захар зуб дає ) падіння і про па500 ....
Тому він створює диверсії
А я їх ( не всі звичайно , є просто тупі на які навіть уваги звертати не варто)- знешкоджую.
Станом на сьогодня . можу приписати собі знешкодження слідуючих:
Вплив на ринок держдопомоги ( 0,36% це не вплив . це фікція)
Падіння на 21% за 2010-2012 і на 6% за 2013
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:47

budivelnik написав:Вплив на ринок держдопомоги ( 0,36% це не вплив . це фікція)
Нафіга державі витрачати гроші на підтримку КРЖН, якщо квартири там і так добре продаються?))))
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:54

Первый написав:zahar_ zahar_ писал(а):Классические формулировки определения монополий для киевского совково-властийного рынке первички в частности и совкового рынка в целом могут и не подходить.
Тут надо реально по расскладам судить

zahar_ Для реальной сильной конкуренции видимо надо 20-30 застройщиков которые реально работают на "свой карман" и вводящих в среднем 75 тыс. кв. метров в год в высокоэтажных многоквартирных домах, прозрачный доступ для получения участков под застройку, прозрачные правила для выхода на рынок первички КРЖН, продажу застройщиками жильья готового к употреблению (с подключёнными коммуникациями и правоустанавливающими документами), отсутствие "бюджетных сисек".

Ваш понятийный апарат о монопольных рынках, их регулировании и процессах формирования на них цен рвет на части мой понятийній апарат, но в принципе...
1. Кто из застройщиков не работает на "свой карман" а для дяди?
2. 20-30 застройщиков? так их больше.
3. от 1,5 млн квадратов в год. А что в 2012 или 2013 построили намного меньше?
4. А куда прозрачней правила входа? Строят все кому не лень любой шараш монтаж. На окраинах вообще такое лепят, без единого документа на непонятных землях
:

Видимо от того что у Вас "рвет на части мой понятийній апарат," Вы или манипулируете отвечая мне или невнимательно прочитали то что Вам сообщалось.

В частности в первой позиции говорилось -"Для реальной сильной конкуренции видимо надо 20-30 застройщиков которые реально работают на "свой карман" и вводящих в среднем 75 тыс. кв. метров в год в высокоэтажных многоквартирных домах"

Но вы зачемто "порвали цитату" и начали комментировать её отдельные части без учёта контекста цитаты.

Так частности Вы написали -"от 1,5 млн квадратов в год. А что в 2012 или 2013 построили намного меньше?"- совершенно "забыв что в цитате по первой позиции речь шла о высокоэтажных многоквартирных домах которых с учётом определённого наличие процента старых долгостроев было введено в эксплуатацию в 2012 1.16 млн. кв.м.

Если отбросить долгострои то цифра будет около 1 млн. кв. м.

На 1/3 ниже минимальной границы что я указал. Это для Вас "немного"?

В общем внимательно ещё раз перечитайте что было вам сообщено о том что можно считать рынком с сильной конкуренцией. И не забывайте чтобы говорить о рынке с сильной конкуренцией надо чтобы выполнились все указанные позиции.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:55

Frant написав:
  budivelnik написав:Вплив на ринок держдопомоги ( 0,36% це не вплив . це фікція)
Нафіга державі витрачати гроші на підтримку КРЖН, якщо квартири там і так добре продаються?))))

Резон є
Перший - можна на халявку виділити потрібним
Другий - максимальна допомога від держави до 30% від ціни , а загальне оподаткування будь-якого створеного в Україні товару - 45-50%
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:57

Frant написав:
  budivelnik написав:
.
А кому? Мені???? Я і так розумію політику користувача Zahar_. Вона лежить в ідеологічній площині. Розкиданням масовки типу "Дешевєєт на 8% в рік!" на багатьох форумах цей користувач намагався провести направлену психологічну атаку з метою впливу на ціни КРЖН.
Після покупки ним повітря на Троєщині - потік повідомлень "Будет па питсот!" різко скоротився....

Frant приведите парочку цитат где мной заявлялось "Будет па питсот!" или признайтесь что Вы балабол троль. :roll:
zahar_

Профіль

#<1 ... 99100101102103 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор