|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:22
budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому))))  Ви стараєтесь математичними діями довести хибність ідеологічних опусів....
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:28
Frant написав:budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому)))) 
Я ж не опоненту щось довожу. Ця людина - вже випадок клінічний , який не піддається лікуванню. Але користуючись тим що поки мій опонент стояв в черзі за тупістю/впертістю, в іншій черзі розум закінчився . от йому й довелось пустоту ( свято місце-пусто не бувай) ще й здоровенною долею фанатизму заповнити. От і маємо фанатично впертий і не дуже розумний ( або дуже не розумний - як кому більше подобається). При чому зверніть увагу , я в останній час ., сам тем для обговорення не підкидаю , просто чекаю поки чергову калюжу налюрить , а потім смачно в ній вмостившись ( своє ж не пахне) починає про світ новини виголошувати. А я ці новини , стоячи в стороні( щоб дуже вже запахом не перейматись) до людських форм обтесую.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 10 січ, 2014 23:30, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:28
Frant написав: zahar_ написав:Форум ещё раз убедился в уровне оппонирования budivelnik - обделался в вопросе
По моему, вместо budivelnik надо бы поставить zahar_)))))
Frant Вы чего это выскочили "як пилип з конопель" ? Это budivelnik сев "в лужу" в вопросе что статистика в Украине показывает зарплату "на руки" начал водить "хороводы" чтобы своё "лужесидение" заболтать и начал расказывать информацию о структуре ФОП в Украине.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:33
zahar_ написав:"лужесидение" заболтать и начал расказывать информацию о структуре ФОП в Украине.
Тільки захар знає істину в останній інстанції. В неї правда навіть його сімя не вірить . але це вже так... Для інших Я не порівнював структури ФОПЯ просто пояснив . чому під брутто зарплатою в Києві потрібно брати цифру в 6800-7500 , а не 5000 як друкує статистика. Тепер ясно " калюжостворювачу для власних потреб" ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:37
budivelnik написав: Frant написав:budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому)))) 
Я ж не опоненту щось довожу. .
А кому? Мені???? Я і так розумію політику користувача Zahar_. Вона лежить в ідеологічній площині. Розкиданням масовки типу "Дешевєєт на 8% в рік!" на багатьох форумах цей користувач намагався провести направлену психологічну атаку з метою впливу на ціни КРЖН. Після покупки ним повітря на Троєщині - потік повідомлень "Будет па питсот!" різко скоротився....
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:43
Frant написав:А кому? Мені????
Форум же не складається з трьох осіб ( Вас , захара і мене) Може хтось ще не до кінця розібрався і про 8% гарантованого ( захар зуб дає ) падіння і про па500 .... Тому він створює диверсії А я їх ( не всі звичайно , є просто тупі на які навіть уваги звертати не варто)- знешкоджую. Станом на сьогодня . можу приписати собі знешкодження слідуючих: Вплив на ринок держдопомоги ( 0,36% це не вплив . це фікція) Падіння на 21% за 2010-2012 і на 6% за 2013
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:47
budivelnik написав:Вплив на ринок держдопомоги ( 0,36% це не вплив . це фікція)
Нафіга державі витрачати гроші на підтримку КРЖН, якщо квартири там і так добре продаються?))))
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:54
Первый написав:zahar_ zahar_ писал(а):Классические формулировки определения монополий для киевского совково-властийного рынке первички в частности и совкового рынка в целом могут и не подходить. Тут надо реально по расскладам судитьzahar_ Для реальной сильной конкуренции видимо надо 20-30 застройщиков которые реально работают на "свой карман" и вводящих в среднем 75 тыс. кв. метров в год в высокоэтажных многоквартирных домах, прозрачный доступ для получения участков под застройку, прозрачные правила для выхода на рынок первички КРЖН, продажу застройщиками жильья готового к употреблению (с подключёнными коммуникациями и правоустанавливающими документами), отсутствие "бюджетных сисек". Ваш понятийный апарат о монопольных рынках, их регулировании и процессах формирования на них цен рвет на части мой понятийній апарат, но в принципе... 1. Кто из застройщиков не работает на "свой карман" а для дяди? 2. 20-30 застройщиков? так их больше. 3. от 1,5 млн квадратов в год. А что в 2012 или 2013 построили намного меньше? 4. А куда прозрачней правила входа? Строят все кому не лень любой шараш монтаж. На окраинах вообще такое лепят, без единого документа на непонятных землях :
Видимо от того что у Вас "рвет на части мой понятийній апарат," Вы или манипулируете отвечая мне или невнимательно прочитали то что Вам сообщалось. В частности в первой позиции говорилось -"Для реальной сильной конкуренции видимо надо 20-30 застройщиков которые реально работают на "свой карман" и вводящих в среднем 75 тыс. кв. метров в год в высокоэтажных многоквартирных домах" Но вы зачемто "порвали цитату" и начали комментировать её отдельные части без учёта контекста цитаты. Так частности Вы написали -"от 1,5 млн квадратов в год. А что в 2012 или 2013 построили намного меньше?"- совершенно "забыв что в цитате по первой позиции речь шла о высокоэтажных многоквартирных домах которых с учётом определённого наличие процента старых долгостроев было введено в эксплуатацию в 2012 1.16 млн. кв.м. Если отбросить долгострои то цифра будет около 1 млн. кв. м. На 1/3 ниже минимальной границы что я указал. Это для Вас "немного"? В общем внимательно ещё раз перечитайте что было вам сообщено о том что можно считать рынком с сильной конкуренцией. И не забывайте чтобы говорить о рынке с сильной конкуренцией надо чтобы выполнились все указанные позиции.
-
zahar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:55
Frant написав: budivelnik написав:Вплив на ринок держдопомоги ( 0,36% це не вплив . це фікція)
Нафіга державі витрачати гроші на підтримку КРЖН, якщо квартири там і так добре продаються?))))
Резон є Перший - можна на халявку виділити потрібним Другий - максимальна допомога від держави до 30% від ціни , а загальне оподаткування будь-якого створеного в Україні товару - 45-50%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 січ, 2014 23:57
Frant написав: budivelnik написав: Frant написав:budivelnik "Не варто розсипати бісер перед свинею" - так заповідав Іісус. А Ви, Будівельнику, не хочете визнавати його правоту! І пробуєте довести щось декому)))) 
Я ж не опоненту щось довожу. .
А кому? Мені???? Я і так розумію політику користувача Zahar_. Вона лежить в ідеологічній площині. Розкиданням масовки типу "Дешевєєт на 8% в рік!" на багатьох форумах цей користувач намагався провести направлену психологічну атаку з метою впливу на ціни КРЖН. Після покупки ним повітря на Троєщині - потік повідомлень "Будет па питсот!" різко скоротився....
Frant приведите парочку цитат где мной заявлялось "Будет па питсот!" или признайтесь что Вы балабол троль. 
-
zahar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|