Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 8586878889 ... 5791>
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 15:57

Faceless
Які висновки я зробив в результаті дискусії щодо магічної :mrgreen: дати 01.01.15 та закону про опадаткування вкладів:
1. Отже закон є, він недосконалий, деякі речі з нього незрозумілі
2. Зараз краще річні депозити з щомісячною виплатою
3. Декларувати доходи з поточних та депозитних рахунків необов*язково
4. Банківська таємниця зберігається
biron

Подякував: 58 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 15:57

Faceless
дякую.
думаю, визнав дохід - зацікавлений визнати і витрати.
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 16:12

zzzzzz написав:BvB Можно вопрос личного характера.Вы были вкладчиком Таврики?...Если были,вы получали деньги из ФГВФЛ ? Или у вас были сертификаты ?

Мы обсуждали действия НБУ. И НБУ своими действиями (возможно по заказу) завалил банк и кинул людей на более, чем 500 млн. грн.
У меня были ранее проблемы с возвратом депозитов, но всегда все получал до копеечки. С Таврикой поступили жестоко, не дав людям шанса спасти свои сбережения. Знаю, Вы скажете, что не нужно было превышать гарантии фонда и не ложить под сертификаты, но это лучше объясните пенсионерам, которые не совсем в курсе гарантий ФГВФЛ. Сейчас все банки обязали информировать о неподпадании вклада под гарантии фонда, и эта инициатива появилась как раз после многочисленных жалоб пострадавших вкладчиков ЭРДЕ и Таврики. В итоге, после судов вкладчикам ЭРДЕ банка вроде все-таки начали выплачивать что-то из фонда (из-за надуманной проблемы с индивидуальными ставками), а таврийцы остались ни с чем.
BvB

Подякував: 1 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 16:12

Re: Байки про банки і не тільки....

Art_m написав:Виходячи з контексту пп. 137.8., він стосується доходу банків, а не вкладників. Визнання за МСБО відбувається шляхом відображення в балансі (доходів - методом нарахування). Тобто, на мою думку, це дата нарахування.

Можливо. Але в питаннях, що стосуються податкової, я виходжу з установки що податківці все зроблять у найгіршому і найтупішому з можливих варіантів, тому на всяк випадок передбачаю що йтиметься про дату сплати. Добре, якщо ви виявитесь праві.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 16:20

zzzzzz написав:m u k Я для себя пытаюсь в первую очередь понять, на чем же банк зарабатывает деньги.Если я этого не понимаю,меня это отпугивает.
Открытие текущих счетов,и депозитных распространенная практика во многих банках.

цілком підтримую, у Вас підхід, як у Баффета - зрозумій бізнес, а тоді - інвестуй.
З балансу за 3-й квартал 2013 р.: 22% активів розміщено на міжбанку, 12% - кредити, 25% - цінні папери, 2% - інші активи.
21,6 млн. грн. - %% дохід, 7,9 млн. грн. - комісійний дохід, 7,8 млн. грн. - операції з іноземною валютою, 23,2 млн. грн. - інші операційні доходи (цих щось забагато, можливо бавиться з валютою, чи продав цінних паперів, а може надав консультаційні послуги фінансового характеру :( )
Цікава в них динаміка за 3 квартали.
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 16:27

Ser Fil написав:Самый опасный и прискорбный Итог прошедшего года:
26 декабря 2013г. Мироненко Елена Михайловна (НБУ) пытается объяснить позицию Нацбанка по "Даниэлю"

буквально http://www.danielbankrot.com/index.php/2013-12-22-10-02-45/39-26-dec-2013-mironenko-video
бездеятельность и беспомощность НБУ заложило Бомбу под БС ... :evil:
Но будем стараться учитывать чужие ошибки: выявлен Один из симптомов надзорно-финансового СПИДа как конкретной банкИ, так и системы, в которую Она входит - "притворные" и "мнимые" собственники :
Як неважко помітити, майже всі члени наглядової ради банка Даніель та принаймні частина акціонерів так чи інакше пов'язані з ПАТ КБ «Промекономбанк».

Тож цілком слушним буде стверджувати, що ПАТ КБ «Даніель» та ПАТ КБ «Промекономбанк» мають одного й того ж кінцевого власника.

пример http://www.danielbankrot.com/index.php/articles/23-kto-stoit-za-bankom-daniel

Из моих банок, только Платинум имеет сокрытие РЕАЛЬНЫХ собственников, причём, двух-уровневое ... :twisted: У кого еЩё Красный уровень опасности :?: :!:

Подивився відео, переглянув посилання. Що казати? Молодець Мироненко Олена Михайлівна (НБУ)! Справжній фахівець і витримка залізна, змогла заспокоїти накручених людей своєю поведінкою. Жаль тільки, що такі люди змушені прикривати зад "професіоналам" на чолі з "проффесором". В посиланнях знайшов ще одне підтвердження моєї вчорашньої тези:"А добили справжніх банкірів під час другого етапу - у 2000-х, коли у цю сферу ломанулись в якості господарів або на керівні посади так звані "нові українці"(колишні бандити і близькі до них суб*єкти, особливо щедра на них була донбаська земля). От і маємо такий результат - крадіжки, хабарі, кидки клієнтів і т.п.". В "Даніелі" серед господарів, членів наглядової ради та правління майже всі донецькі. І покривають їх в НБУ теж донецькі. А потім ті ж донецькі дивуються: а чого це люди на майдан вийшли? Хоч прекрасно знають, що таке неподобство усюди: в міліції, прокуратурі, судах,податковй, митниці, мені продовжувати? Чи й так усі знають, що це твориться в усіх сферах нашого життя.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 17:37

m u k написав:
  zzzzzz написав:m u k Я для себя пытаюсь в первую очередь понять, на чем же банк зарабатывает деньги.Если я этого не понимаю,меня это отпугивает.
Открытие текущих счетов,и депозитных распространенная практика во многих банках.

цілком підтримую, у Вас підхід, як у Баффета - зрозумій бізнес, а тоді - інвестуй.
З балансу за 3-й квартал 2013 р.: 22% активів розміщено на міжбанку, 12% - кредити, 25% - цінні папери, 2% - інші активи.
21,6 млн. грн. - %% дохід, 7,9 млн. грн. - комісійний дохід, 7,8 млн. грн. - операції з іноземною валютою, 23,2 млн. грн. - інші операційні доходи (цих щось забагато, можливо бавиться з валютою, чи продав цінних паперів, а може надав консультаційні послуги фінансового характеру :( )
Цікава в них динаміка за 3 квартали.

Не хочу вас переубеждать.Просто ответьте сами себе на вопрос.Что будет с банком,если Клименко снимут с должности ?
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 17:38

Кармелюк написав:Подивився відео, переглянув посилання. Що казати? Молодець Мироненко Олена Михайлівна (НБУ)! Справжній фахівець і витримка залізна, змогла заспокоїти накручених людей своєю поведінкою. Жаль тільки, що такі люди змушені прикривати зад "професіоналам" на чолі з "проффесором". В посиланнях знайшов ще одне підтвердження моєї вчорашньої тези:"А добили справжніх банкірів під час другого етапу - у 2000-х, коли у цю сферу ломанулись в якості господарів або на керівні посади так звані "нові українці"(колишні бандити і близькі до них суб*єкти, особливо щедра на них була донбаська земля). От і маємо такий результат - крадіжки, хабарі, кидки клієнтів і т.п.". В "Даніелі" серед господарів, членів наглядової ради та правління майже всі донецькі. І покривають їх в НБУ теж донецькі. А потім ті ж донецькі дивуються: а чого це люди на майдан вийшли? Хоч прекрасно знають, що таке неподобство усюди: в міліції, прокуратурі, судах,податковй, митниці, мені продовжувати? Чи й так усі знають, що це твориться в усіх сферах нашого життя.

Правда Ваша. Нагляд у нашій країні взагалі рідко встигає зі своїми заходами впливу, розкрадачі банків (власне власники) завжди працюють спритніше. Але такого нахабного нехтування наглядовими функціями (як щодо Західінкому з Даніелем) ще не було. Дещо на кшалт цього колись творив Тігіпко в кріслі Голови НБУ щодо "Прем'єрбанку", якщо хтось пам'ятає такий.
Art_m

Подякував: 84 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 17:42

Кстати, по теме, банк Актив развешивает объявления о акционных депозитах уже на подъездах :roll: нежданчик, улыбнуло :) честно говоря такого не припомню вообще по банкам :)
holodvetal

Подякував: 29 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 17:51

holodvetal написав:Кстати, по теме, банк Актив развешивает объявления о акционных депозитах уже на подъездах :roll: нежданчик, улыбнуло :) честно говоря такого не припомню вообще по банкам :)

Было такое не по одному банку, в частности, не так давно "Платинум" этим грешил.
Что касается "Актива" - насколько я знаю, они начали активно (сорри за тавтологию) наращивать сеть отделений, вполне возможно, что поэтому.
Вы не из Харькова случаем? Слышал, там 5 отделений новых открыли.

Я только сегодня там столбик по 4D открыл в долларах, вот оттуда и новости:)
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 8586878889 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей