Квесторе_поверніться написав:Ось і Василя на носі. А про Прогноз погоди на 2014 ніхто і не згадує. Хоча....прогнозів курсу долара цілком вистачає. Що, знову слабка гривня.....переможе сильний долар?
Исполнительный директор Независимой ассоциации банков Украины Сергей Мамедов прогнозирует ужесточение Национальным банком ограничения на расчеты наличными с нынешнего уровня 150 тыс. гривен до 50 тыс. гривен в 2014 году. Об этом он сообщил в эфире телеканала БТБ. http://minfin.com.ua/2014/01/13/856191/ Ну это понятно, хочется больше зарабатывать на комиссиях Недвиги и авто продается мало, а хочется денег всем
Востаннє редагувалось Evgeny в Пон 13 січ, 2014 17:22, всього редагувалось 1 раз.
Кармелюк написав: Подивився відео, переглянув посилання. Що казати? Молодець Мироненко Олена Михайлівна (НБУ)! Справжній фахівець і витримка залізна, змогла заспокоїти накручених людей своєю поведінкою. Жаль тільки, що такі люди змушені прикривати зад "професіоналам" на чолі з "проффесором". В посиланнях знайшов ще одне підтвердження моєї вчорашньої тези:"А добили справжніх банкірів під час другого етапу - у 2000-х, коли у цю сферу ломанулись в якості господарів або на керівні посади так звані "нові українці"(колишні бандити і близькі до них суб*єкти, особливо щедра на них була донбаська земля). От і маємо такий результат - крадіжки, хабарі, кидки клієнтів і т.п.". В "Даніелі" серед господарів, членів наглядової ради та правління майже всі донецькі. І покривають їх в НБУ теж донецькі.
Наблюдая результат и сопоставляя его с этими словами, можете сами сделать вывод об эффективности работы НБУ как регулятора. Так кто из них молодец??
Я написав, що молодець це - Мироненко Олена Михайлівна, яка є фацівцем середньої ланки НБУ. Не знаю який зараз фаховий рівень у працівників центрального апарату НБУ, але у часи коли я з ними спілкувався досить близько (а це було у 90-х роках минулого століття і на початку 2000-х) він був досить високим у начальників відділів, управлінь та департаментів. Із розмови із людьми Мироненко О.М. в мене про неї теж склалась така ж думка. Але рішення приймають не вони, хоча й можуть приймати участь у їх підготовці.
А не молодці - "І покривають їх в НБУ теж донецькі." Я думаю більшість форумчан знає, що НБУ очолює Соркін Ігор, який народився і працював у Донецьку до 2010р. І він далеко не останній з донецьких у керівництві НБУ, які саме приймають, а не готують рішення.
Учитывая хороший прирост средств в ФГВФЛ, + приближающиеся выборы, ИМХО,может решиться НБУ ввести ВА и начать выплаты....хотя бы в одном из этих двух банков...
Кармелюк написав:А не молодці - "І покривають їх в НБУ теж донецькі." Я думаю більшість форумчан знає, що НБУ очолює Соркін Ігор, який народився і працював у Донецьку до 2010р. І він далеко не останній з донецьких у керівництві НБУ, які саме приймають, а не готують рішення.
До того ж Соркін не тільки Донецький, а фактично ще і професійний військовий... До того ж не випускним якогось, наприклад, Ярославського вищого фінансового училища, а Бакинського вищого загальновійськового командного...
А військовим легше і притаманіше виконувати накази своїх командирів і начальників (звісно хто вони у Соркіна), а не вмрішувати різні «тонкощі» валютно-фінансово-банківської справи, якої він "навчився" тільки у 2006 р...
Соркин, Игорь Вячеславович
Родился 3 марта 1967 года в Донецке.
Окончил школу в 1984 году. В 1988—1996 годах служил в Вооруженных Силах СССР и Национальной гвардии Украины (командир десантно-штурмового взвода, разведбатальона и начальник разведки полка Национальной гвардии).
Имеет три высших образования: в 1988 году окончил Бакинское высшее общевойсковое командное училище по специальности «инженер»; в 1998 году окончил Донецкий государственный университет по специальности «Правоведение»; в 2006 году окончил Донецкий национальный университет по специальности «Банковское дело».
Кармелюк написав:що НБУ очолює Соркін Ігор, який народився і працював у Донецьку до 2010р
А найцікавіше почитати його біографію. Профільну освіту здобів лише у 2006 (зрозуміло, що то тільки "корочка"). На той час він пропрацював у структурах НБУ вже 10 (!!!) років, потрапивши туди прямо з нацгвардії. Мало того, до 1998 року в нього була освіта лише Бакинське вище загальновійськове командне училище за спеціальністю «Інженер»; Це не зашкодило йому стрімко злетіти за 5 років, без профільної освіти (перші два роки - взагалі без ВО) з економіста першої категорії до начальника відділу банківського нагляду Управління НБУ в Донецькій області. Наш "талановитий" за 4 роки після отримання профільної освіти став заступником Голови НБУ. Я б сказав, що на фоні попередніх Голов НБУ (наскільки б не була суперечливою фігура того ж Стельмаха, але за освітою, досвідом, компетентністю вони взагалі непорівнювані, монографія Стельмаха досить цікава) - це просто сором, так неприкрито ставити настільки технічну фігуру.
zzzzzz написав:Учитывая хороший прирост средств в ФГВФЛ, + приближающиеся выборы, ИМХО,может решиться НБУ ввести ВА и начать выплаты....хотя бы в одном из этих двух банков...
НБУ решиться вводить ВА в эти "два банка", как только Соркин получит прика от Иванющенко на введение такой администрации, который он сразу же выполнит, как это положено по уставу "точно и в срок"...
Ну а относительно выборов, лохторат этих "двох банков" настолько относительно мал, что им можно и пренебресь. Тем более, что после стольких долгий мучений, выплачивай им не выплачивай, нынешней владе они этого уже не простят... Так что заставить "bolex'a" голосовать за ВФЯ равны 0 в любом случае...