|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 15 січ, 2014 20:25
Sergo написав: jokk написав:Калькулятор работает??? Прибавьте 25% к сумме вклада 5 раз включая сложный процент и получится даже больше. все-таки люди у нас не умеют деньги считать - потому и бедных большинство
Ну это при условии, что деньги (проценты) не изымаются из оборота. А тут, судя по "отзывам телезрителей", многие на эти самые % живут (от выплаты к выплате  ).
Это точно)) Ну мы говорим о накоплении а не проедании. Для проедания есть з/п...
-
jokk
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2014 20:49
serg_sk написав:radnyk в Україні будь-який великий бізнес має високу рентабельність через високу монополізацію всіх сфер економіки. А оплачують банкет пересічні українці. І олені, яким потрібно терміново купити черговий айфон в кредит з переплатою 50-100 % річних
Не зовсім впевнена що це стосується конкретно ФІ, лише якимось боком через відсутність кредитування. Але бізнес власника таки дійсно високорентабельний, можливо тому він і дозволяє собі залучати кошти під найвищі відсотки на ринку.
-
Olenka-S
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2014 20:52
добавлю что основа не только привлечь , но и УДЕРЖАТЬ . столбики и столбовые клиенты это не тот сегмент на кого ориентируется Банк . Думаю высокая ставка заставляет клиентов не только не уносить,но скорее капитализировать свои прибыли
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 15 січ, 2014 21:03
jokk написав: Sergo написав: serg_sk написав:щось подібне писали 5 років тому, 4 роки тому і т.д. З тих пір долар не виріс, а банки дали за 5 років у гривні збільшення початкової суми втричі! ))
Це де ви бачили депозитні ставки на рівні 60% ?
Калькулятор работает??? Прибавьте 25% к сумме вклада 5 раз включая сложный процент и получится даже больше. все-таки люди у нас не умеют деньги считать - потому и бедных большинство
Математика понятна, но у Финансовой Инициативы нет датих долгосрочных вкладов, хотя тот же "Постоянный вкладчик" можно сколько угодно продлевать. Я и сам делал ставку именно на гривну и думаю что вплоть до конца следующего года поиграться с ней можно.
-
REAL1st
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2014 21:06
sens написав:добавлю что основа не только привлечь , но и УДЕРЖАТЬ . столбики и столбовые клиенты это не тот сегмент на кого ориентируется Банк . Думаю высокая ставка заставляет клиентов не только не уносить,но скорее капитализировать свои прибыли
Очень и очень логично. Сам так делаю. 
-
REAL1st
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 00:24
Mirax написав:Новорічна ІНІЦІАТИВА з поповненням? Проценти щомісячно?
без поповнення, % щоміс. як треба поповнення - оформляйте Лояльний, Постійний вкладник або там ще купа депоз з поповненням.
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 00:27
radnyk написав: serg_sk написав:Olenka-S осінню 2012 року ФІ також давав одні з найвищих на ринку процентів. Тоді я оформив на рік під 26,1 % з поповненням протягом пів року. За цей час ніяких проблем не було, в кінці терміну, осінню 2013 віддали готівкою без зайвих запитань
Це можна пояснити великою рентабельностю бізнеса Баха.
тут погоджуюсь. А от хто пояснить підйом ставок по долару на ринку, де вже почалося зниження? (просто цікаво) - кажете, долар не виросте навесні, слухи дурять. Тоді нафіга Бах підняв долар, коли і так можна косити? (я натякаю - може вони щось знають?)
-
Цікавий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 00:44
Цікавий написав: radnyk написав: serg_sk написав:Olenka-S осінню 2012 року ФІ також давав одні з найвищих на ринку процентів. Тоді я оформив на рік під 26,1 % з поповненням протягом пів року. За цей час ніяких проблем не було, в кінці терміну, осінню 2013 віддали готівкою без зайвих запитань
Це можна пояснити великою рентабельностю бізнеса Баха.
тут погоджуюсь. А от хто пояснить підйом ставок по долару на ринку, де вже почалося зниження? (просто цікаво) - кажете, долар не виросте навесні, слухи дурять. Тоді нафіга Бах підняв долар, коли і так можна косити? (я натякаю - може вони щось знають?)
Похоже, что нужны $ для каких-то экспортно-импортных операций. Ещё до недавно Мисто банк тоже брал $ под 11%, а гривну под 16%. По $ это была одна из самых высоких ставок на рынке. Такой феномен имел довольно простую разгадку - банк заточен под клиента занимающегося экспортно-импортными операциями. Второй момент то, что девала гривны теперь не ожидается. Пускай гривна просядет к концу года на 10%, тогда реальный % получится 12+10=22% в пересчёте на гривну. Так ФИ и так гривну берёт под 22-25%.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 00:52
deneg net та... просто щось мені не лягає в картинку: 1 - домовленість з америкосами про фінансування/ інвестування - зелень буде. 2 - все одно намагаються прискорити збір зелені, в нетиповий час. - Чого? клієнт експортно-імпортний - ну, хто там у них із зерном збагатився, так вони ж і так мають бути "в плюсі" - самі експортують його, їм і за це йде зелень. Я чогось не розумію... 
-
Цікавий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 01:01
Цікавий написав:deneg net та... просто щось мені не лягає в картинку: 1 - домовленість з америкосами про фінансування/ інвестування - зелень буде. 2 - все одно намагаються прискорити збір зелені, в нетиповий час. - Чого? клієнт експортно-імпортний - ну, хто там у них із зерном збагатився, так вони ж і так мають бути "в плюсі" - самі експортують його, їм і за це йде зелень. Я чогось не розумію... 
Мы ж договор с америкосами не читали. Кто знает сколько, например, оборудования или каких нибудь акций Бахматюк должен купить, чтобы зелень потекла. Вариант второй (про 12+10=22) тоже не исключён.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
|