budivelnik написав:А що у Вас за дурацька манера вилежуватись у ванні по годині якщо у Ваших гостей руки не помиті ?
Полагаю речь о том, что гостю можно предложить душ, но в этот момент другой гость (сын гостьи) в туалет ни-ни...
Ясно що краще жити в пятикімнатній з чотирьма санвузлами ніж в кавелерці з санвузлом на загальному балконі. Але при цьому Якщо розглядається один з найдешевших варіантів ( однокімнатна квартира) то вимагати від нього характеристик притаманних більш дорогим сегментам - якось не логічно. Суть в слідуючому На протяз 99,9% часу наявність спільної ванни/туалету - Вам заважати не буде. А створювати окремий( за рахунок зменшення житлової площі чи кухні) для того щоб у 0,1% часу гості могли руки помити - якось не серьозно, адже тоді для того щоб в 0,1% часу було добре - потрібно на 99,9% часу зробити собі погано.
budivelnik написав:А що у Вас за манера вилежуватись у ванні по годині якщо у Ваших гостей руки не помиті ?
представьте в другом ракурсе, гости в ванне часами возлежат, вот пусть и будет приятно
Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти.... Тому для вас - це проблема , а для таких гостей як мої - не думаю що це було б проблемою і це при тому що переважна їх більшість звикла до особняків не те що з окремим санвузлом а з санвузлом власним для кожного мешканця особняка. До речі , коли я приїзжаю до них в гості - то з сімєю(своєю) користуюсь всього одним гостьовим спільним туалет/ванна санвузлом навіть у випадку коли інших 2-3 вільні.
Hotab написав:Это что же выходит, Захар будет гадить, ой, испражняться, теперь в ванной? Не мог представить, что после хрущей такое строят..
Для 1к это допустимо вполне. Кстати,могу предположить, что, исходя из метража санузла, его можно сделать раздельным.
Прикол в тому , що в проекті він окремий , але як тільки зносиш запроектовану стінку - виявляється що санвузол набагато функціональніший ніж при наявності глухої стінки ПС Ніщо не заважає зробити і вовки ситі і вівці цілі Замість глухої стіни - перегородка а-ля шафа купе або гармошка і вхідні двері двохстворчаті. При потребі ( коли навала родичів у ванній полежати хоче) - перетворюєш загальний санвузол в два окремих. Тобто та сама реалізація шторки тільки на більш високому архітектурно-планувальному рівні.
Hotab написав:Это что же выходит, Захар будет гадить, ой, испражняться, теперь в ванной? Не мог представить, что после хрущей такое строят..
Для 1к это допустимо вполне. Кстати,могу предположить, что, исходя из метража санузла, его можно сделать раздельным.
Прикол в тому , що в проекті він окремий , але як тільки зносиш запроектовану стінку - виявляється що санвузол набагато функціональніший ніж при наявності глухої стінки ПС Ніщо не заважає зробити і вовки ситі і вівці цілі Замість глухої стіни - перегородка а-ля шафа купе або гармошка і вхідні двері двохстворчаті. При потребі ( коли навала родичів у ванній полежати хоче) - перетворюєш загальний санвузол в два окремих. Тобто та сама реалізація шторки тільки на більш високому архітектурно-планувальному рівні.
отказ от ванны в пользу душевой кабины снимает вопрос с возлежаниями в ванне.
Прикол в тому , що в проекті він окремий , але як тільки зносиш запроектовану стінку - виявляється що санвузол набагато функціональніший ніж при наявності глухої стінки
+100. Очень многие так и делают. И в европах-америках полно квартир и домов с совмещенными санузлами. Речь, конечно, идет не о контингенте, живущем "в особняках с санузлом для каждого жильца"
Hotab написав:Не мог представить, что после хрущей такое строят... Может на форуме Захар меньше будет это делать...
"Учите матчасть" "С"
Кстати Вам как спЫсЫалисту по ремонтам в новострое готовится "дуля" - так как анонсированый вами ремонт в новострое за 1-2 тыс. долларов вряд ли наша семья вложится.
Хорошо студенты сейчас живут. Ремонтируя готовую для проживания (обойки с дверями ведь есть) могут себе позволить себе не вложится в пару тысяч у.е. Боюсь спрашивать о мебели. Токо италия?
http://fotohost.org/images/a13ffcbd-293kB.jpg Тут вот "фахівець" со Львова говорит, что можно в 2 тыс. долл. в ремонт вложится, но я человеку рассказывающему что В КИЕВЕ при утеплении домов минвату ложат "на дерев'яні рейки", а также путающего сайдинг со сканроком - НЕ ДОВЕРЯЮ.
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 18 січ, 2014 13:50, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:я человеку рассказывающему что В КИЕВЕ при утеплении домов минвату ложат "на дерев'яні рейки", а также путающего сайдинг со сканроком - НЕ ДОВЕРЯЮ.
1 Так і я людині , якій навіть власна жінка не довіряє - також не вірю 2 Що таке ремонт ? Якщо санітарний для здачі в оренду - то 2000 доларів навіть для голих стін - вистарчить Якщо дизайнерський та ще й від якогось відомого дизайнера - то 2000 навіть за проект не вистарчить В цьому і є весь захар З одного боку: -лемент про держдопомогу - з другого мовчок що державних грошей - 0,6% -Вереск про навес - з другого купівля в стані повітря -гемзання про загон - а цифри показують ріст І так далі і тому подібне....
rjkz написав:[quote="2085329:Hotab"]Это что же выходит, Захар будет гадить, ой, испражняться, теперь в ванной? Не мог представить, что после хрущей такое строят..
отказ от ванны в пользу душевой кабины снимает вопрос с возлежаниями в ванне. [/quote] А меня и ванна и душ и унитаз в одном помещении стоит и ни разу не пожалел, что со второго сан узла сделал кладовую. Пока дети маленькие то никакого дискомфорта. Ну может кто энурезом страдает и терпеть 15 мин не может то неудобно