Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Чи є комісія за переказ коштів в інший банк із зарплатної карти через МАБ? Дивлюсь в тарифи - наче немає, а тут по телефону представник банку сказав 1% від операції (мін 5 грн.) Дякую
Шановні колеги! Маю питання, якщо хтось поповнював кредитку Альфи з Ідеї. Є рядок: 1. Ім'я одержувача. Думав, що варто зазначати ПАТ "Альфа-банк". 2. ІПН/ЄДРПОУ одержувача. Зазначав теж Альфи.
Проте, платіж не пройшов. Можливо, варто зазначати власні ПІБ та код?
V2 написав:Шановні колеги! Маю питання, якщо хтось поповнював кредитку Альфи з Ідеї. Є рядок: 1. Ім'я одержувача. Думав, що варто зазначати ПАТ "Альфа-банк". 2. ІПН/ЄДРПОУ одержувача. Зазначав теж Альфи.
Проте, платіж не пройшов. Можливо, варто зазначати власні ПІБ та код?
Розумію, перший раз все так і зробив, але чомусь 1 грн. повернулась назад в Ідею. Можливо, це просто така специфіка Ідеї. Пробую експериментувати, змінив ім'я одержувача та ІПН/ЄДРПОУ на свій. Про результати відпишусь.
clientage написав: Во-во. И обязательно выставьте птицу в шаблоне от Козак-характерника в строчке "Зберегти як шаблон"...эт если этим шаблоном воспользоваться повторно
Птицу да...обязательно...а то исчезнет... ...Мож в назначении номер карты, а не номер счета указал? Или где то в цифре ошибся? Но предполагаемый эксперимент...не даст результатов 100%
Кошти на карті в МАБ бачу, але користуватися вже на протязі 1 години не можу, при спробі зробити платіж пише "Недостаточно средств". Доколи це буде? З такими темпами не зможу зробити всі планові операції на протязі операційного часу
Haza написав:Кошти на карті в МАБ бачу, але користуватися вже на протязі 1 години не можу, при спробі зробити платіж пише "Недостаточно средств". Доколи це буде? З такими темпами не зможу зробити всі планові операції на протязі операційного часу
ну Вы ж помните про регламент Альфы? Средства уходят в 10-14-17...т.е главное шобы к этому времени они стали доступны, у Вас было время на ковыряние в МАБе и...не пропало желание чето сделать Шумите, шумите...иногда помагает
ПС. Кстати. Я часто пользуюсь РП. Они обрабатываются в Альфе 8-12-16, но и сделать их нужно до 24-00 предыдущих суток... Вот только последние 2 дня средства к 12-00 в нутри Альфы не успевали зачислиться на счет, поэтому и РП в 12-00 не обрабатывались, только к 16-00...т.е. Альфа тормозит и здесь
ППС. Делайте/пробуйте необходимые платежи...Средства уже доступны (12-10)