Вы слышите: тук-тук, это стучит Правэкс-банк!

Bes, куда там коньякам до Ваших звезд! И вообще...

|
|
![]() Пока я версии сочиняла, все стало куда интересней!
Вы слышите: тук-тук, это стучит Правэкс-банк! ![]() ![]() ![]() Bes, куда там коньякам до Ваших звезд! И вообще... ![]() ![]()
![]() 1 варіант відпадає це було до написання на форумі
2-3 можливий ІТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК Частина 11 РЕАКЦІЯ НА ПРЕТЕНЗІЮ Хотіла – би повернутись на початок історії і детальніше розказати деякі нюанси, та поведінку банку. ![]() Ітак, до подачі в суд була претензія, яку ми відправили заказним письмом на адресу банку та філії (такий тоді був порядок) . Після нашого приходу в банк буквально “вилетів” головний бухгалтер пан Староста і сказав ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Miola, Вы так увлекательно рассказываете
![]() ![]() Жду продолжения! Хотя история ...нехорошая. ![]() Надеюсь, победа будет за Вами! ![]() А какое мнение у финансового аналитика?
![]()
Работа аналитика на 50% состоит в том, чтобы собрать полную и достоверную информацию и ее структурировать. Пока что мы имеем мнение одной стороны -- потерпевшей. Через месяцок у меня должна появиться возможность официально получить инсайдерскую информацию из самых недр Правэкса, тогда можно будет делать какие-то оформившиеся выводы. ![]() ![]() чудово нехай появляться, і пояснять дії банку. пояснять іншим людям що за комісійні 10 % , пояснять то що проходило не тільки в нас а й в остальних учасників форуму..
![]()
А остальные 50%? Буду терпеливо ждать! ![]() ![]() ![]()
![]() ІТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК
Частина 12 ОДИН З ДНІВ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ПРАВЕКСІ Ітак, було це після суда, зашла я в банк за випискою. Але працівник банку вирішила поіздіватися. підхожу а вона каже почекайте. Пришов один клієнт обслужила ,а мене і не думала , другий клієнт прошов перед мною а чекала…. 3 клієнт… 4……Ну мене це дістало. Приглянулася до стенда з банківськими металами коло якої стояла “Книга скарг”. Я підійшла туди і зробила велику улибку операціоністу і моя рука потягнулася до книги…тут операціоніст скочила і сказала “підійдіть”…. так вона дала мені виписку….
![]() Научитесь общаться с персоналом, как с людьми. Обслуживаюсь в Правэксе давно, и всем довольна: девочки всегда улыбаются и помогают решить все вопросы...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|