|
|
![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)пусть на сентябрь будет 20 или 21 все равно буду выходить = никогда досрочно не вытягивал и тем более с еврейскими уловками . однозначно минус менеджерам за свой антивклад в развитие
![]()
С таким безграничным хитрож...ством и расчетом на невнимательных жадных "оленей" возымеет этот банк "плохую карму". Ни один думающий вкладчик на таких условиях своих сбережений тут не оставит. ![]() Прикольно взятие платы за мобильный банкинг, если у клиента 1 депозит сроком в 30 дней.
![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)Умови справді дурнуваті, самі відлякують клієнтів. А таких менеджерів треба міняти, а то Бахматюка на нуль скоро виведуть
![]() ![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)что за банк? єто вместо прозрачных взаимоотношений с клиентом, вводят в заблуждение? ничего хорошего из этого не выйдет
![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)подскажите, есть ли какая то программа лояльности у ФИ, где можно условия почитать?!?
![]() Фінансова ініціатива (the Bank)Що за такі "хитро-премудрі" договора.... Невже не можна без тих приставочок, дописок??? Якщо 180 значить 180 днів!!! Якщо рік має 365днів то і вклад річний на 365 днів!!! День має - 24 години, година - 60 хвилин, рік - 365днів.... це елементарні знання, нас так в школі вчили. А маркетологи напевно в школі не вчилися, вони з "другого виміру", в них інша математика.... Звертаюся до ВЛАСНИКІВ, ДИРЕКТОРІВ, НАЧАЛЬНИКІВ банку - люди пишіть і затверджуйте прозорі і "чисті" умови по договорам, щоб були зрозумілі прості людині яка зайшла у ваш банк - "майбутньому вашому клієнту" і тоді кількість вкладників у вас швидко зросте, робіть так щоб люди до вас тягнулися і приходили, а не щоб думали над договорами - чи їх хочуть обманути чи "нагріти". Головного маркетолога я би вже вигнав з банку!!! (Візьміть мене на роботу, я людина лояльніша, хоча не дуже розбираюся в банківські справі.)
![]()
Неплохое "резюме". ![]() А в целом с "претензиями" согласен. Начавшееся недавно хитрож...ство в договорах не прибавляет банку очков. Сотрудничаю с ним больше двух лет и никогда претензий особых не было (ни к банку ни к персоналу), но сегодня окончившийся депо забрал, переразмещаться на предлагаемых условиях считаю для себя неприемлемым. ![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)Відкрив новий невеликий лояльний
Раніше гривню брали на валютний депозит без проблем, а зараз вже з трудом. Лавочка закривається ![]() Lost
В бланке, что взял сегодня в отделении, расписана лояльность. См. выше скан от Sergo . Из беседы в отделении...По поводу хитрож....ти условий, говорят: эт не мы, эт наверху выдумали ![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|