|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:36
KIM30 условия общие для всех, но оформть могут не все типа как вклад для пенсонеров, моряков и т.п., это что оже индусловия?  тут все нормально. это не индусловия. эх, как майдельта щас работает. одно удовольствие. видать кому-то вчера хороший анальный зонд сделали 
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:37
Delta official, дякую. В цьому відчувається неповага до постійних клієнтів. Якщо постійний клієнт - максимум 22% в гривні на півроку. Якщо спец клієнт, що покинув Дельту, 24% в гривні на півроку. Як таке може бути? Абідна....слушай. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:40
IMPRINTER написав:KIM30 условия общие для всех, но оформть могут не все типа как вклад для пенсонеров, моряков и т.п., это что оже индусловия?  тут все нормально. это не индусловия. эх, как майдельта щас работает. одно удовольствие. видать кому-то вчера хороший анальный зонд сделали 
А платежи реально как ходят? А то ведь майдельта - это еще не показатель...
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:43
Вклад "Спеціальний" дискредитує постійних клієнтів банку. Цим вкладом банк спровокує ще більший відтік. Тому також при закінченні своїх депозитів спеціально буду виводити кошти, авось щось запропонують цікаве.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:45
KIM написав:А платежи реально как ходят? А то ведь майдельта - это еще не показатель..
Статус В обробці Створений Проведений 06.02.2014 7:00 т.е. судя по ИБ - еще не ушел 
Востаннє редагувалось Sean в Чет 06 лют, 2014 12:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:45
Haza написав:Вклад "Спеціальний" дискредитує постійних клієнтів банку. Цим вкладом банк спровокує ще більший відтік. Тому також при закінченні своїх депозитів спеціально буду виводити кошти, авось щось запропонують цікаве.
І дискримінує. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:47
Haza написав:Вклад "Спеціальний" дискредитує постійних клієнтів банку. Цим вкладом банк спровокує ще більший відтік. Тому також при закінченні своїх депозитів спеціально буду виводити кошти, авось щось запропонують цікаве.
Ну там такие условия в том специальном, что нет в нем никакого смысла. Никаких повышенных ставок там нет, все ставки = найкращому от Николая, просто есть одно условие по досрочному разрыву чутка полезное и все. Я не открывал, хоть и предлагали.
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:50
KIM написав: Haza написав:Вклад "Спеціальний" дискредитує постійних клієнтів банку. Цим вкладом банк спровокує ще більший відтік. Тому також при закінченні своїх депозитів спеціально буду виводити кошти, авось щось запропонують цікаве.
Ну там такие условия в том специальном, что нет в нем никакого смысла. Никаких повышенных ставок там нет, все ставки = найкращому от Николая, просто есть одно условие по досрочному разрыву чутка полезное и все. Я не открывал, хоть и предлагали.
а не 24% в гривні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:52
Delta official написав:как сообщалось ранее, данный вклад есть возможность оформить только у тех Клиентов, которые получили соответствующие предложения от Банка.
Уважаемый Дельта-банк, ранее вы нам доказывали что Банк придерживается законодательства Украины. Напомню вам Статью 633 Гражданского Кодекса Украины: ... 2. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів, крім тих, кому за ЗАКОНОМ надані відповідні пільги. 3. Підприємець НЕ має права надавати ПЕРЕВАГИ одному споживачеві перед іншим щодо укладення публічного договору, якщо інше не встановлено законом. ... Ваши слова не соответствуют Законодательству Украины о публичном договоре. Дальше будете упорствовать? Я, лично я, подам иск в суд на Ваш банк, если будете продолжать подобные "секретные" договора для избранных. Жду объяснений, почему ваш банк нарушает закон - дает НЕЗАКОННО одним клиентам преимущество перед другими.
-
Latinas
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 180 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2014 12:53
Дельта перебирається, як сліпа пані в черешнях. 
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
|