Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
- при списание платежа с универсальной (с кредитного лимита) за страховку - есть какая комиссия?
ОЧ досрочно погасить не возможно. При списании с кредитного лимита комиссия в данном случае не взымается, как и во многих других случаях регулярных платежей
- при списание платежа с универсальной (с кредитного лимита) за страховку - есть какая комиссия?
ОЧ досрочно погасить не возможно. При списании с кредитного лимита комиссия в данном случае не взымается, как и во многих других случаях регулярных платежей
А дата исполнения очередного платежа - это дата покупки или 25 число???
Увага! Приватбанк свідомо обманює своїх клієнтів щодо свіфт переказів. Мені необхідно було отримати платіж з-за кордону і в банку мені порадили свіфт переказ. Попередили, що знімають всього 0.5% і дали кольорові гарні буклети з привабливими гаслами, де маленькими буквочками написаний тариф за такий зручний миттєвий переказ – 12 долларів + 3, 6, 9 і т.д. із збільшенням суми переказу. Свіфт-переказ, як запевнили працівники приватбанку, має відбуватися через американський банк-посередник. На запитання, скільки відсотків він знімає за свої послуги, працівники банку розводять ручками: «Не знаємо». Дуже професійна відповідь. Що ж, я вирішила втратити до 15 долларів, щоб хоч переконатися, що це працює. І от що виявилося. Послала я реквізити в Америку і вони довго дивувалися з такого величезного тарифу. Вирішили спробувати зі 100 долларами. Справа в тому, що 1.Приватбанк прикривається американським банком JP Morgan, тому що реквізити цього банку, надані мені у приватбанку, НЕ розпізнаються системою американських банків. Отже, цей банк не в курсі, що він – посередник. Значить ВСІ відсотки бере собі Приват-банк. Тобто, це не 0.5%, а майже 50%. 2. 100 долларовий переказ коштує 45 долларів, а не 15, як мене запевняли. Навіщо ця брехня? Якщо Ви вже дерете такі відсотки і платню, то для чого прикриватися чужими закордонними банками? Жоден банк в світі не бере таких відсотків за перекази.
abc123 написав:Увага! Приватбанк свідомо обманює своїх клієнтів щодо свіфт переказів. Мені необхідно було отримати платіж з-за кордону і в банку мені порадили свіфт переказ. Попередили, що знімають всього 0.5% і дали кольорові гарні буклети з привабливими гаслами, де маленькими буквочками написаний тариф за такий зручний миттєвий переказ – 12 долларів + 3, 6, 9 і т.д. із збільшенням суми переказу. Свіфт-переказ, як запевнили працівники приватбанку, має відбуватися через американський банк-посередник. На запитання, скільки відсотків він знімає за свої послуги, працівники банку розводять ручками: «Не знаємо». Дуже професійна відповідь. Що ж, я вирішила втратити до 15 долларів, щоб хоч переконатися, що це працює. І от що виявилося. Послала я реквізити в Америку і вони довго дивувалися з такого величезного тарифу. Вирішили спробувати зі 100 долларами. Справа в тому, що 1.Приватбанк прикривається американським банком JP Morgan, тому що реквізити цього банку, надані мені у приватбанку, НЕ розпізнаються системою американських банків. Отже, цей банк не в курсі, що він – посередник. Значить ВСІ відсотки бере собі Приват-банк. Тобто, це не 0.5%, а майже 50%. 2. 100 долларовий переказ коштує 45 долларів, а не 15, як мене запевняли. Навіщо ця брехня? Якщо Ви вже дерете такі відсотки і платню, то для чого прикриватися чужими закордонними банками? Жоден банк в світі не бере таких відсотків за перекази.
abc123 написав:Увага! Приватбанк свідомо обманює своїх клієнтів щодо свіфт переказів. Мені необхідно було отримати платіж з-за кордону і в банку мені порадили свіфт переказ. Попередили, що знімають всього 0.5% і дали кольорові гарні буклети з привабливими гаслами, де маленькими буквочками написаний тариф за такий зручний миттєвий переказ – 12 долларів + 3, 6, 9 і т.д. із збільшенням суми переказу. Свіфт-переказ, як запевнили працівники приватбанку, має відбуватися через американський банк-посередник. На запитання, скільки відсотків він знімає за свої послуги, працівники банку розводять ручками: «Не знаємо». Дуже професійна відповідь. Що ж, я вирішила втратити до 15 долларів, щоб хоч переконатися, що це працює. І от що виявилося. Послала я реквізити в Америку і вони довго дивувалися з такого величезного тарифу. Вирішили спробувати зі 100 долларами. Справа в тому, що 1.Приватбанк прикривається американським банком JP Morgan, тому що реквізити цього банку, надані мені у приватбанку, НЕ розпізнаються системою американських банків. Отже, цей банк не в курсі, що він – посередник. Значить ВСІ відсотки бере собі Приват-банк. Тобто, це не 0.5%, а майже 50%. 2. 100 долларовий переказ коштує 45 долларів, а не 15, як мене запевняли. Навіщо ця брехня? Якщо Ви вже дерете такі відсотки і платню, то для чого прикриватися чужими закордонними банками? Жоден банк в світі не бере таких відсотків за перекази.
"Мені необхідно було отримати платіж з-за кордону" - так нужно было получить или отправить ? для этих операций условия и тарифы совершенно разные. "На запитання, скільки відсотків він знімає за свої послуги, працівники банку розводять ручками: «Не знаємо». Дуже професійна відповідь. " - ответ абсолютно профессиональный. именно так и есть. "Приватбанк прикривається американським банком JP Morgan, тому що реквізити цього банку, надані мені у приватбанку, НЕ розпізнаються системою американських банків." - бессмысленный набор слов.
А что, кроме обычной комиссии в 4% за регулярный платеж, с кредитного лимита, в ОЧ... берут ещё и страховку? Или это не связанные вопросы?