|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Чет 05 бер, 2009 03:09
17 марта у Атлон-капитал судебное заседание....
http://www.kommersant.ua/index-news-y.html?id=137476
Если будет открытое заседание, то можно попроситься послушать. Закон предусматривает.
КОДЕКС АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА УКРАЇНИ
СТАТТЯ 12:
3. Розгляд справ в адміністративних судах проводиться
відкрито. Суд ухвалою може оголосити судове засідання або його
частину закритими з метою нерозголошення державної чи іншої
таємниці, що охороняється законом, захисту особистого та сімейного
життя людини, в інтересах малолітньої чи неповнолітньої особи, а
також в інших випадках, установлених законом.
Что скажут юристы? Как туда грамотно "попроситься"?
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 04:41
[quote="Morgana"]17 марта у Атлон-капитал судебное заседание....
http://www.kommersant.ua/index-news-y.html?id=137476
...
Кодекс административного судопроизводства (КАСУ):
"Стаття 47. Склад осіб, які беруть участь у справі
1. Особами, які беруть участь у справі, є сторони, треті особи, представники сторін та третіх осіб. "
Сторони - позивач та відповідач.
Треті особи - ст.53 ч.2 КАСУ: "Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду. "
ст.49 ч.3 КАСУ:. Особи, які беруть участь у справі, мають право:
1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів;
2) знайомитися з матеріалами справи;
3) заявляти клопотання і відводи;
4) давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення;
5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів;
6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам;
7) подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб;
8 ) знайомитися з технічним записом та журналом судового засідання і подавати письмові зауваження до них;
9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень;
10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів;
11) користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом.
РЕКОМЕНДАЦИИ:
Подавайте ходатайство об участии Вас в деле как третьего лица без самостоятельных требований на стороне истца, мотивируйте тем, что "...рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси ..."
-
citymafia
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 09:59
вчера наконец-то выцарапал остаток от процентов по гривневому депо, который закончился еще в середине февраля...копейки, а пришлось несколько раз впустую наведаться...
в отделении полный штиль...скучающе-зевающий охранник, да бабушка уборщица шуршит...
информации 0..."ниче не знаем - нам ниче не говорят"...
Днепропетровск
-
mit9j
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 10:14
Larka
Можете не сомневатся, что этой постановой прикроются, чтобы отдать депо нужным дядькам. А мы будем курить в сторонке. Тем более даже знать об этом не будем.
Имхо руководству на местах здесь ничего не обломится. А вот возможны перебои с выплатами процентов, так как касса будет работать на выдачу таких депо.
-
cardoso
-
-
- Подякував: 216 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 10:22
Sergey2009 написав:Хотелось бы услышать от организаторов, что планируется в регионах, в частности, в Донецке и Луганске. Какие акции?
не знаю, как в Донецке, а в Луганске я не могу найти ни одного пострадавшего или недовольного, кроме себя. Возглавила бы или примкнула бы, да некого и не к кому. Воюю в гордом одиночестве.
-
twice
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 10:27
Керуючому
ххх ТОВ «Укрпромбанк»,
хххФІО керуючогоххх
Вкладника
хххФІО вкладникаххх,
ххіндексхх, м.хххмістоххх,
вул.хххвулицяххх,
буд.ххх, кв.ххх,
ЗАЯВА
Згідно з Договором банківського вкладу № хххх/ххххххх від ххххх (п.1.1, п.1.4), який був укладений мною, хххФІО вкладникаххх, паспорт серія хх, номер хххххх, хххх 2008 р. з Відділенням №хх ххххххххх філії ТОВ «Укрпромбанк», датою повернення вкладу у сумі хххсумаххх (сума прописом) є хх січня 2009 року.
Оскільки банк відмовляється повернути мені мої кошти, нагадую Вам, що згідно листа НБУ №44-020/1357-2796 від 24 лютого 2009р.:
"вимоги за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, не підпадають під дію мораторію і мають бути задоволені банками у встановлені договорами строки".
Вказаним вище листом НБУ дано роспорядження Тимчасовому адміністратору пану Майданюку О.Г. :
"всі заяви щодо повернення депозитів, строк виконання яких настав після введення тимчасової адміністрації, мають бути взяті на облік і задовольнятись за наявності коштів у порядку черговості".
Оскільки мій депозитний вклад не підпадає під дію мораторію, вимагаю від Вас:
1) Взяти на облік мою заяву про повернення вкладу, яку я відіслав Вам ще хххдатаххх 2009р.
2) Дати письмову відповідь мені щодо моєї черги та повідомити про конкретну дату повернення моїх коштів.
У разі невиконання вимог буду змушений подавати до суду особисто на Вас, як посадову особу, яка порушує закони України та постанови НБУ, для захисту порушених прав та відшкодування моральної шкоди.
З повагою,
хххФІО вкладникаххх ____________________
___ березня 2009р.
-
eivr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 10:56
twice написав:Sergey2009 написав:Хотелось бы услышать от организаторов, что планируется в регионах, в частности, в Донецке и Луганске. Какие акции?
не знаю, как в Донецке, а в Луганске я не могу найти ни одного пострадавшего или недовольного, кроме себя. Возглавила бы или примкнула бы, да некого и не к кому. Воюю в гордом одиночестве.
Абсолютно согласна с вами. Пикеты безбалансовых отделений, как у нас, не имеют смысла, работники оных как слепые котята, дрожат за своё рабочее место и писем типа №44-020/1357-2796 ваще не видели. А при нынешней экономической ситуации не то что в Киев на пикет приехать, я в Донецк лишний раз поехать не имею возможности. Всё что можем мы - заваливать письмами разные инстанции, но они на нас ложили, и в ответах пишут "уважно розглянули", что совсем наоборот. 
-
Avelesik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 11:02
twice написав: не знаю, как в Донецке, а в Луганске я не могу найти ни одного пострадавшего или недовольного, кроме себя. Возглавила бы или примкнула бы, да некого и не к кому. Воюю в гордом одиночестве.
В Николаеве та же фигня было пару человек и те пропали
-
Taiger
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 11:13
perecichniy gromadianin написав:Гера написав:Хреново  Я была вкладчиком этого банка много лет и последний раз положила 80 000 убиенных енотов.Правда вклад закончился в мае прошлого года и "енотов" отдали без проблем. А потом я положила (уж и не знаю как передать это слово, чтобы всем было понятно  ) в банк "Киев". Ну дура, наверное, т.к. город свой люблю и промониторив банк в СМИ решила, что можно доверять. В "киеве" "енотов" меньше, что радует, но судьба его, т.е. банка, такая же хреновая 
не расстраивайтесь, не Вы одна такая везучая ) мы с родителями "диверсифицировали" наши вклады по чуть-чуть в разные банки. Список догадаетесь? )))) Укрпром, Надра, Родовид. Неожиданно выделяется из нашего "списка счастья" Приват, но до осени ещё ого-го ((( слабое утешение - не гривны.
Ну а я так ваааще САМАЯ УМНАЯ! Решила раз на месяц перезакрываю, так ничего мне за это и не будет. Последний мой подвиг произошел 12 января, тогда когда все нормальные люди уже гребли оттуда свои депозиты лопатами. А мне было некогда, видите ли, проверять состояние и положение банка. Ну ничего, теперь у меня масса свободного времени.
p.s. все чаще стали посещать всякие нехорошие мысли о силовых методах борьбы. может и нехорошо, зато наверняка действенно.
-
twice
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2009 11:20
"Волк собаку не боится - но не любит, когда она гавкает" (с) народная мудрость.
Вот так и у нас с банком\ами.
Всем читать!
http://www.nau.kiev.ua/index.php?page=h ... 0049500-09
ПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
05.02.2009 N 49
Про окремі питання діяльності банків .... 8. Дирекції з банківського регулювання та нагляду (О.І.Кірєєв), територіальним управлінням Національного банку України (крім Головного управління Національного банку України по м. Києву і Київській області) посилити контроль за виконанням банками своїх зобов'язань перед вкладниками за всіма типами договорів із залучення коштів у будь-якій валюті в разі настання строку завершення зобов'язань і застосовувати адекватні заходи впливу до банків, які затримують виплату депозитів. ...
В.о. Голови А.В.Шаповалов
Вот кадры конечно, а то что Киреева уже того, сдвинули с должности - ничего страшного? Ну все же - это первая приятная новость для вкладчиков.
Востаннє редагувалось activist в Чет 05 бер, 2009 11:48, всього редагувалось 3 разів.
-
activist
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему