|
|
![]() Питання до представника банку!
Чи можу я від вас, офіційного представника банку, отримати інформацюю про наявність в Правекс-Банку всіх відкритих на мене рахунків, карток, депозитів, кредитів та інших банківських продуктів, будь-яких операцій з використанням моїх персональних данних (переказ коштів, зарахування, валютообмінні операції та ін.)? Справа ось у чому. Сьогодні (31.01.2014р.) у відділенні Правекс-Банку за адресою м. Київ, вул. Урлівська, 1/8 (Осокорковське відділення) я намагався відкрити депозит «Правекс-Нонстоп». Заповнив цілу купу різних анкет, було зроблено декілька ксерокопій моїх документів (паспорт, код), підписаний договір на відкриття поточного рахунку. Ніби-то нічого особливого... Але! Потім мені говорять, вносьте гроші. Секундочку, а де ж сам договір на депозит? Менеджер замовкла, а потім після паузи заявила, що відкрити депозит у них не виходить. Договір вони навіть не друкували! А гроші я вже мав кудись вносити! Насправді це було не так вже і несподівано для мене, бо поки відбувався цей весь процес нібито відкриття депозиту, всі менеджери банку, включаючи начальника відділення, вели себе м’яко кажучи дивно. Постійно з’являлися якісь люди, які передавали гроші менеджерам, а не вносили в касу, менеджери постійно рахували якісь гроші, відбувалися якісь віддзвони, у мене складалося враження, що я потрапив у якусь підпільну організацію. Тому коли мені заявили про неможливість відкрити депозит — це мене навіть не здивувало. Працівники банку переслідували якісь інші цілі. Зрештою, я просто розірвав всю цю купу підписаних мною документів (жоден з яких так і не був завірений ні печатко, ні підписом начальника чи менеджера). Але у мене є сумніви в тому, що якийсь документ не був ними вкрадений чи то копія моїх документів, чи якась розписка. Прийшовши до дому, я зміг оцінити дану ситуацію більш детально і дійшов висновку, що ці люди намагалися мене обманути, може хотіли заволодіти моїми коштами, бо ні договір, ні квитанція про внесення готівки так і не були навіть роздруковані. Можливо їм потрібні були мої копії документів чи персональні дані. ![]() Щодо нарахування пені при закритті кредиту на авто.Доброго дня ! Маю питання до представника Банку. У п'ятницю, 14.02.2014 року при зверненні до директора відділення Банку щодо процедури повного закриття кредиту на авто, він повідомив що на підставі договору (якого не пояснив), мені необхідно заплатити пеню за неперестрахування автомобіля у розмірі 1000,00 грн. Директор також додав, що він зможе домовитись і пеня буде зменшена до 500,00 грн. Уважно прочитав свій кредитний договір, який був заключений із Банком в 2006 році. Жодного пункту щодо нарахування пені за неперастрахування автомобіля немає. Хотілося б узнати настільки обгрунтованою є "повідомлена директором пеня у розмірі 1000,00 грн."? Дякую за відповідь.
![]() Webracer Я с этим банком уже лет 8 общаюсь. На Ваш вопрос/ситуацию отвечу: Вам должно было быть оформлено тек. счет и деп. счет. На тек. сечет Вы вкладываете деньги, а они после подписания документов попадают на деп. счет. После окончания/разрыва деп. счета они снова попадают на тек. счет. А по поводу касс их просто нет в том виде к которому мы прывыкли, они как раз и находятся за стойками где Вас обслуживает бухгалтер-кассир.
![]() PRAVEX По поводу ПЕНИ или штрафных санкций. Страхование авто которое в залоге обязательное. Есть штрафная санкция при которой идет повишение % ставки и есть пеня (размер не знаю). Мне как объяснили, что банк был лоялен на протяжении последних лет по поводу перестрахования, хотя имел право потребовать дострочное погашение задолжености за нарешение условий договора.
А при Вашем обращении дострочно погнасить и закрыть кредит - банк должен Вас приветствовать стоя!
![]() Re: Правекс-Банкпытался снять деньги через банкомат - получилось только 500грн
![]() во всеоружиив Нацике специальный зампред для этого есть. ![]() Re: Правекс-БанкА никого не смущает, что в договоре под депозит "Правэкс-Рекорд" не указана процентная ставка, и
![]() Кроме того, предупредили, что в течение первой недели проценты на внесенную на счет сумму не начисляются - несмотря на то, что в договоре об этом ни слова ![]() Кто-то имеет практический опыт работы с данным продуктом по доллару? ![]()
почитал сайт - про первую неделю сомнительно что не должны начислять а снимать\пополнять можно в любом отделении или там где открывался?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|