|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 02 бер, 2014 19:44
Meps написав:DmitryK написав:Сегодня раз пять расчитывался в разных местах.все ок ок. Завтра открою еще депо для поддержки банки.вот только думаю гривна или все же уе.
+1 На этой неделе открыл евро и дсш. Жаль что "дякую за довиру" нет в онлайн
+1 на этой неделе открыл долларовые депо, поддерживаю банк чем могу, ни одного депо не разорвал, даже гривневые. Дельта, в свою очередь, отвечает взаимностью- рассчитываюсь кредиткой без проблем 3*тьфу.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 19:58
В перший раз буду отримувати відсотки за депо. Підкажіть в мережі банкоматів Атмосфера це можно зробити без комісії? Цікавлять банкомати Альфа та Сбербанку?Чи все ж таки буде якась комісія. Сума невеличка.
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:02
_PORT_UA написав:В перший раз буду отримувати відсотки за депо. Підкажіть в мережі банкоматів Атмосфера це можно зробити без комісії? Цікавлять банкомати Альфа та Сбербанку?Чи все ж таки буде якась комісія. Сума невеличка.
Без комісії.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:11
_PORT_UA написав:В перший раз буду отримувати відсотки за депо. Підкажіть в мережі банкоматів Атмосфера це можно зробити без комісії? Цікавлять банкомати Альфа та Сбербанку?Чи все ж таки буде якась комісія. Сума невеличка.
Шановний _PORT_UA,повідомляємо, що розмір комісії за зняття готівки залежить від Тарифного пакету, в якому обслуговується Ваша картка. З метою уточнення інформації просимо надати Ваші данні (ПІБ/ ІПН/ № договору) в особистих повідомленнях Delta official. Дякуємо за звернення.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:18
Delta official написав:Шановний _PORT_UA,повідомляємо, що розмір комісії за зняття готівки залежить від Тарифного пакету, в якому обслуговується Ваша картка. З метою уточнення інформації просимо надати Ваші данні (ПІБ/ ІПН/ № договору) в особистих повідомленнях Delta official. Дякуємо за звернення.
в мене ОК1 Дебіт.І я не збираюсь дивитись залишок та друкувати чек. Просто зніму гроші.Чи буде комісія в банкоматах цих банків? Власні дані з деяких міркувань надавати не буду 
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:34
_PORT_UA написав: Delta official написав:Шановний _PORT_UA,повідомляємо, що розмір комісії за зняття готівки залежить від Тарифного пакету, в якому обслуговується Ваша картка. З метою уточнення інформації просимо надати Ваші данні (ПІБ/ ІПН/ № договору) в особистих повідомленнях Delta official. Дякуємо за звернення.
в мене ОК1 Дебіт.І я не збираюсь дивитись залишок та друкувати чек. Просто зніму гроші.Чи буде комісія в банкоматах цих банків? Власні дані з деяких міркувань надавати не буду 
Шановний _PORT_UA,інформуємо, що зняття готівки з картки в Тарифному пакеті "Ощадна картка №1 Debit" в банкоматах на території України зі сторони Дельта Банку не тарифікується. Дякуємо за запитання.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:36
Кто-то видит в ИБ добавку 1% к базовой ставке в рамках "Подяки за лояльність"?
-
konokrad
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:38
konokrad написав:Кто-то видит в ИБ добавку 1% к базовой ставке в рамках "Подяки за лояльність"?
Уважаемый konokrad,информируем Вас, что по всем стандартным депозитным вкладам, которые соответствуют условиям акции «Дякуємо за лояльність» с 01.03.2014 начисляется повышенная процентная ставка. Новая процентная ставка в СДБО «myDelta» будет отображаться с 04.03.2014. Спасибо, что остаетесь с Дельта Банком.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 20:55
Delta official Прошел слушок что дельта уходит с потреб.кредитования из магазинов. Подтвердите или опровергните.
-
простоя
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 бер, 2014 21:04
простоя написав:Delta official Прошел слушок что дельта уходит с потреб.кредитования из магазинов. Подтвердите или опровергните.
Уважаемый простоя, информация будет предоставлена в рабочее время.
Востаннє редагувалось Delta official в Нед 02 бер, 2014 22:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
|