Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 331332333334335 ... 2082>
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 08:28

Re: укрпром

Black_C написав:
Dezdichado написав:недавно заходил в своё отделение за % - начальница обьясняла работнику шо такое "стратегический инвестор". работник увидел эту инфо на сайте "своего" банка, кода на форуме эту тему уже давно проехали :) но начальница обьяснила чётко - надо чтобы дали 1,5 милярда баксов сразу и потом ещё сколько потребуется и де найти таких идиотов

Гы! Вы с ней осторожней,больной человек.Полтора ярда ни один банк у нас сейчас не стоит.В хорошие времена макаронникам укрсоц впарили за 1.2 вроде.
Хотя мож она гривны имела ввиду.Тогда на правду похоже больше

К сожалению - она не больная и счет велся не на гривны. :(
если прикинуть на глазок, используя данные с сайта Укрпрома - обязательства банка без малого милиард долларов в эквиваленте. Большинство сроком до года. Кредиты в свою очередь на много лет, а с учетом повального невозврата - сумма ежемесячного дохода с них не покроет текущих долгов банка. Кроме того не стоит забывать о задолжености по операциям с текущими счетами юр лиц. Плюс деньги необходимы на запуск банка - возобновление выдач новых кредитов, плюс затраты на выкуп офисов, плюс найм по новой специалистов, вместо ушедших, когда у банка начались проблемы. Да и НБУ надо рефинансирование возвращать, да и в мае западным банкам 30 с лишним лимонов долларов долгов вернуть. Вот и выходит на глазок, что сумма вполне реальна, если не занижена. :([/quote]

Готов поспорить на свою треуголку,что 2,5 ярда в гривнах решат все проблемы.
Dezdichado

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 09:09

bosik написав:
"Сергей Николаевич написав:Есть какае то информация по поводу отчета временной комиссии 12 Марта,и в какое время будет отчет??Где будет сбор вкладчиков?

11березня 12 годин реєстрація активних вкладниківУКРПРОМА. Всі на зустріч!!!
Якщо ми разом, нас не подалати! Очікуємо представників засобів масової інформації! Хай пан Майданюк А.Г. вже починає тремтіти перед зустрічю 12 березня з організаційним комітетом вкладників!!!![

Все верно,моратории- это средство пополнить счета в оффшорах для определенного круга лиц (увы-не мы!) А для нас готовится большой "кидок", вспомните1990г. Если сейчас не добьемся, лет через 20 получим по 1тыс. каких-нибудь фантиков...это в лучшем случае.
ASSOL

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 09:36

Re: Предлагаю написать такие заявления своим управляющим фил

eivr написав:Керуючому
ххх ТОВ «Укрпромбанк»,
хххФІО керуючогоххх

Вкладника
хххФІО вкладникаххх,
ххіндексхх, м.хххмістоххх,
вул.хххвулицяххх,
буд.ххх, кв.ххх,

....
З повагою,
хххФІО вкладникаххх ____________________
___ березня 2009р.

Все хорошо, ТОЛЬКО ДОБАВЬТЕ ЭТО:

"...Оскільки мій депозитний вклад не підпадає під дію мораторію, вимагаю від Вас у 7-денний (семиденний) строк з дати отримання цієї заяви :
1) Взяти на облік мою заяву про повернення вкладу, яку я відіслав Вам хххдатаххх 2009р. (копія заяви та доказів підтвердження відправлення додається)
2) Особисто повідомити мене у вищезазначений 7-мидений строк у письмоій формі щодо моєї черги та про конкретну дату повернення моїх коштів (депозитний вклад та відсотки, індексація коштів та відсотки за користування чужими грошовими коштами)..."

С уважением,
адвокат Марина Самборская, 80674443548.
citymafia

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 11:09

ПРОСТИТЕ ЧТО ПРОИСХОДИТ ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
МОЖЕТ ОБЪЯСНИТ КТО_НИБУДЬ ? :twisted:
ПОЧЕМУ ИСЧЕЗАЮТ СООБЩЕНИЯ ? ЧТО В НИХ НЕ ТАК !?!? :?:
КУДА ДЕЛАСЬ ИНИЦИАНТИВНАЯ ГРУППА ?
КАКИЕ ПРОИСХОДЯТ ДИВИЖЕНИЯ В НАШЕМ ОБЩЕМ ВОПРОСЕ ?????????
Vik100

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 11:25

вы первый раз столкнулись с цензурой? :lol:
dimochka64

Подякував: 36 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 11:41

Так цензура появилась совсем недавно ! С чем это связано ?
ПОЧЕМУ ЦЕНЗУРА РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА ВПОЛНЕ НОРМАЛЬНЫЙ ВОПРОС ,,КУДА ДЕЛАТЬ ВСЯ ИНИЦИАНТИВНАЯ ГРУППА ,, ???
ЧТО СЕЙЧАС ПРОИСХОДИТ ? КТО_НИБУДЬ ЗНАЕТ ? :shock:
Vik100

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 11:42

citymafia написав:
eivr написав:Керуючому
ххх ТОВ «Укрпромбанк»,
хххФІО керуючогоххх

Вкладника
хххФІО вкладникаххх,
ххіндексхх, м.хххмістоххх,
вул.хххвулицяххх,
буд.ххх, кв.ххх,

....
З повагою,
хххФІО вкладникаххх ____________________
___ березня 2009р.

Все хорошо, ТОЛЬКО ДОБАВЬТЕ ЭТО:

"...Оскільки мій депозитний вклад не підпадає під дію мораторію, вимагаю від Вас у 7-денний (семиденний) строк з дати отримання цієї заяви :
1) Взяти на облік мою заяву про повернення вкладу, яку я відіслав Вам хххдатаххх 2009р. (копія заяви та доказів підтвердження відправлення додається)
2) Особисто повідомити мене у вищезазначений 7-мидений строк у письмоій формі щодо моєї черги та про конкретну дату повернення моїх коштів (депозитний вклад та відсотки, індексація коштів та відсотки за користування чужими грошовими коштами)..."

С уважением,
адвокат Марина Самборская, 80674443548.

че за бред? они живут по своим законам и ответі на все заяви дают в теч.30 дней. можно с таким же успехом написать, что я требую ответа в течение ближайщих 15 минут.......
(адвокат называется) ((((((((((((
twice

Подякував: 1 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 11:43

citymafia написав:"...Оскільки мій депозитний вклад не підпадає під дію мораторію, вимагаю від Вас у 7-денний (семиденний) строк з дати отримання цієї заяви :

Подскажите, плиз, почему 7-дневный срок, на чем основано?

Предложение к eivr - выложите текст этой заявы со ссылкой на № 44-020/1357-2796 к начальнику отделения http://www.****/forum/topic2.html
Востаннє редагувалось Avelesik в Сер 11 бер, 2009 11:51, всього редагувалось 1 раз.
Avelesik

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 11:49

ЕЛЕКТРОННА ПОШТА
№ 44-020/1357-2796
24.02.09

Національний банк України
Департамент реорганізації та припинення діяльності банків

Тимчасовому адміністратору
ТОВ „Укрпромбанк”
Майданюку О.Г.

АКБ „Національний кредит”
Патрушеву Є.М.

ВАТ КБ „Причорномор’я”
Шевцову Ю.О.

ВАТ КБ „Надра”
Жуковській В.Б.

АКБ „Київ”
Степаненку А.І.

ТОВ КБ „Західінкомбанк”
Малютіній В.А.

Територіальним управлінням
Національного банку України

Щодо застосування мораторію
на задоволення вимог кредиторів

До Національного банку України надходять численні звернення та скарги від громадян і юридичних осіб щодо відмови тимчасових адміністраторів банків у виплаті коштів за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, з посиланням на введений відповідною постановою Правління Національного банку України мораторій на задоволення вимог кредиторів.
Такі пояснення, що надаються посадовими особами банків та тимчасовими адміністраторами, викликають масове незадоволення та обурення громадян діями Національного банку України, якого звинувачують у неотриманні своїх коштів.
Звертаємо увагу, що така позиція тимчасових адміністраторів не відповідає законодавству України, а саме Закону України „Про банки і банківську діяльність” (далі – Закон).
Статтею 2 Закону визначено, що мораторій - зупинення виконання банком майнових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), строк виконання яких настав до дня введення мораторію, та зупинення заходів, спрямованих на забезпечення виконання цих зобов'язань та зобов'язань щодо сплати податків і зборів
(обов'язкових платежів), застосованих до прийняття рішення про
введення мораторію.
Згідно із статтею 85 Закону мораторій не поширюється на обслуговування поточних операцій, здійснюваних тимчасовим адміністратором, на вимоги щодо виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв'язку із зобов'язаннями банку під час здійснення тимчасової адміністрації банку. Окремо звертаємо увагу, що цією статтею Закону прямо зазначено, що дія мораторію не поширюється на вимоги щодо виплати заробітної плати. При цьому не конкретизується ні час настання вимоги щодо цих виплат, ні особа кредитора.
Враховуючи вищевикладене, зазначаємо, що вимоги за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, не підпадають під дію мораторію і мають бути задоволені банками у встановлені договорами строки. Одночасно звертаємо увагу на те, що незадоволення банками вимог, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, може бути викликано лише недостатністю коштів на кореспондентському рахунку банку. При цьому всі заяви щодо повернення депозитів, строк виконання яких настав після введення тимчасової адміністрації, мають бути взяті на облік і задовольнятись за наявності коштів у порядку черговості.
Крім того, зважаючи на необхідність надання відповідей за зверненнями громадян та суб’єктів господарювання щодо порядку повернення депозитних вкладів, виплат пенсій та здійснення платежів клієнтів, просимо інформувати Національний банк України, у тому числі територіальні управління Національного банку України, про розпорядчі документи тимчасових адміністраторів, які регламентують порядок роботи з клієнтами та здійснення банківських операцій.

Заступник Голови П.М.Сенищ

Вик.Бородіна Є.Ю.
т. 256-02-22
Востаннє редагувалось Vik100 в Сер 11 бер, 2009 13:48, всього редагувалось 1 раз.
Vik100

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 12:27

Re: ВСЕМ!

AVG написав:Товарищи, почему никто не обращается в суд и не устраивает масштабных акций!?!:?:
Я уже больше двух месяцев слежу за этим форумом, и вижу здесь толко НАМЕРЕНЬЯ обратится в соответствующие инстанции! :!:
Я свои депозиты переоформляю на новый срок, так как мне сейчас деньги под матрацом не нужны! :D
А очень неприятно слышать здесь на форуме и в очереди в банке :"А что ж теперь с деньгами-то делать?!" от людей которые завалили нашу, пусть даже и х..., банковскую систему :!:

+5
Мы сами завалили банковскую систему а теперь ... только ждать
Я думаю что если стабильнутся наши политики хоть сделают вид что они помирилимь, то люди опять по немногу начнут возращатся в банки, дома держать деньгт никто не будет.
SOVA

#<1 ... 331332333334335 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ