Приватбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 258259260261262 ... 922>
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 12:34

Re: Кто уже платил?

Petrovich написав:
Электроник написав:Кто-нибудь уже платил по льготно-лояльным курсам кредиты? Как прошла операция, проблем не возникло?

А какие могут быть проблемы? :)

Ну незнаю, когда был один льготный курс для депозитов и кредитов у меня возникли проблемы при погашения по льготному курсу - см. ранее. Ну а что сегодня будет посмотрим :?:
Электроник

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 12:52

Re: Новый вид вклада "Динамичный"

Dangerous написав:С 13 марта новый вид вклада "Динамичный" сроком на 1 месяц, который предусматривает применение надбавки к процентной ставке при автоматическом продлении (лонгации) депозита по нарастающему алгоритму.

Подскажите, какая % ставка по этому вкладу? Я на сайте не нашла информации :(
Knop@

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 13:24

Re: Новый вид вклада "Динамичный"

Knop@ написав:
Dangerous написав:С 13 марта новый вид вклада "Динамичный" сроком на 1 месяц, который предусматривает применение надбавки к процентной ставке при автоматическом продлении (лонгации) депозита по нарастающему алгоритму.

Подскажите, какая % ставка по этому вкладу? Я на сайте не нашла информации :(

Такая же как на вклад "Стандарт" на 1 мес.

Так же для тех кто хочет пару дней подержать деньги в руках, можно снять деньги подержать в руках до 10 дней, потом прийти в банк и положить под льготный процент который давался бы при лонгации.
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 15:58

Petrovich написав:
z_serg написав:
для чего тогда на сайте привата написано черным по белому....для депозитов до 6 месяцев курс 8,3
до 6 это я так понимаю и 3 и 1 месяц
так на какой срок все таки 1 или 2 или 3 месяца, потому что по курсу 8 грн это уже для 6 месячного депозита

Узнаю отпишу, возможно пошли на уступки.

буду очень вам благодарен
потому что нигде и никто не дал мне внятный ответ
девочка- менеджер предложила купить кота в мешке, типа давайте деньги а программа уже напишет сколько долларов и по какому курсу у вас получилось...нафик мне такое не надо
z_serg

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 18:14

z_serg написав:буду очень вам благодарен
девочка- менеджер предложила купить кота в мешке, типа давайте деньги а программа уже напишет сколько долларов и по какому курсу у вас получилось...нафик мне такое не надо

На сайте все указано верно. Оформление краткосрочных депозитов возможно по льготным курсам.

p.s. У меня в отделении краткосрочных не открывали по льготным курсам, в основном долгосрочные. Поэтому на 100% уверен быть не могу, уверен на 98%.
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 23:19

Petrovich написав:
z_serg написав:буду очень вам благодарен

На сайте все указано верно. Оформление краткосрочных депозитов возможно по льготным курсам.

p.s. У меня в отделении краткосрочных не открывали по льготным курсам, в основном долгосрочные. Поэтому на 100% уверен быть не могу, уверен на 98%.

вобщем я понял нужно поиграть в игру "КУПИ КОТА В МЕШКЕ" тоесть брать 825 грн и ложить доларовый деп по льготному курсу на месяц
если программа засветит 100 дол то сразу можно тариться по нормальному на остальные гривны а если что-то около 95 дол то развернуться и уйти))

ЗЫ Интересно хоть кто-то знает ответ на этот вопрос, кроме Дубилета)
Ужь очень был бы е против купить пару косарей по 8,25 и положить их на месяц, а там глядишь и еще на один и еще) как пойдет
z_serg

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2009 10:38

Шановний Petrovich, ніяк не збираюсь сіяти паніку, але будь-ласка поясніть, чому при зверненні у відділення після закінчення терміну депозиту, мені його не повертають. Депозит у гривнях, сума більше 100т.. Сам начальник відділення мене вмовляв його переоформити. А оскільки я відмовився, він пообіцяв посилючись на те що сума значна повернути кошти на протязі місяця. Дуже сподіваюсь, що проблема тільки в наявності готівки, але дуже вже лякає термін- на протязі місяця.
телепуз

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2009 14:21

телепуз написав:Шановний Petrovich, ніяк не збираюсь сіяти паніку, але будь-ласка поясніть, чому при зверненні у відділення після закінчення терміну депозиту, мені його не повертають. Депозит у гривнях, сума більше 100т.. Сам начальник відділення мене вмовляв його переоформити. А оскільки я відмовився, він пообіцяв посилючись на те що сума значна повернути кошти на протязі місяця. Дуже сподіваюсь, що проблема тільки в наявності готівки, але дуже вже лякає термін- на протязі місяця.

Вообще не понимаю почему Вам такие мелкие суммы не отдают... Звоните на 8-800-500-00-30 или в головное отделения банка в Вашем регионе.

Вчера выдавал клиенту 110 000 Евро и 40 000 долларов...

Может начальнику сказали - "допустишь уменьшение портфеля в этом месяце - уволим!" ?
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2009 15:53

Petrovich написав:
телепуз написав:Шановний Petrovich, ніяк не збираюсь сіяти паніку, але будь-ласка поясніть, чому при зверненні у відділення після закінчення терміну депозиту, мені його не повертають. Депозит у гривнях, сума більше 100т.. Сам начальник відділення мене вмовляв його переоформити. А оскільки я відмовився, він пообіцяв посилючись на те що сума значна повернути кошти на протязі місяця. Дуже сподіваюсь, що проблема тільки в наявності готівки, але дуже вже лякає термін- на протязі місяця.

Вообще не понимаю почему Вам такие мелкие суммы не отдают... Звоните на 8-800-500-00-30 или в головное отделения банка в Вашем регионе.

Вчера выдавал клиенту 110 000 Евро и 40 000 долларов...

Может начальнику сказали - "допустишь уменьшение портфеля в этом месяце - уволим!" ?

Щоб не подумали, що я як тут деякі бачу на форумі люблять займатись анти-піаром теж такий самий. То можу сказати, що мова йде про відділення №1"Приватбанку" в м. Камянець-Подільський. Начальник відділення- Тимченко Віктор Іванович. Так що може в вас в Києві усе й так добре як ви пишете, а от на периферії, забрати депозит який закінчився неможливо. Можливо начальника відділення і налякали тим, що у випадку зменшення кількості депозитів його звільнять, але мені від того не легше. І повірте мені я не поодинокий.
телепуз

Повідомлення Додано: Чет 12 бер, 2009 16:20

телепуз написав:Щоб не подумали, що я як тут деякі бачу на форумі люблять займатись анти-піаром теж такий самий. То можу сказати, що мова йде про відділення №1"Приватбанку" в м. Камянець-Подільський. Начальник відділення- Тимченко Віктор Іванович. Так що може в вас в Києві усе й так добре як ви пишете, а от на периферії, забрати депозит який закінчився неможливо. Можливо начальника відділення і налякали тим, що у випадку зменшення кількості депозитів його звільнять, але мені від того не легше. І повірте мені я не поодинокий.

Так Вы ему скажите, если и дальше будет сказки про отсутствие налички рассказывать, то Вы позвоните в службу поддержки банка и оставите жалобу на отказ в выдаче депозита по сроку !
Должно подействовать. :)
Petrovich

Профіль

#<1 ... 258259260261262 ... 922>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість