|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:09
someone_vv написав:06.03. я в черговий раз на вашому форумі писав про те, що відбувається протиправна затримка видачі моїх коштів з поточного рахунку. На сьогоднішній день ситуація практично не змінилася, окрім вибачення керуючого ЛВ №2 і видачі на наст день частини коштів. Мене було направлено у львівське відділення №1 по вул.Коперніка і завірили мене (начальник відділення), що кошти будуть видаватись ЩОДНЯ частинами допоки не видадуть всю суму. Сьогодні, начальник цього відділення не тільки не віддає кошти, але і не зміг нічого внятного відповісти щодо термінів видачі. Якщо раніше мене годували обіцянками на завтра, то зараз повний ігнор і невизначена ситуація. Отже, я вже не прошу надати мені відповідь на питання стосовно термінів повернення, я ВИМАГАЮ негайно виконати свої договірні зобовязання вашими представниками та повернути мені мої кошти. Прошу вказати ПІБ до кого звернутись за поверненням коштів. І ще прошу повідомити: чи правомірна відмова ваших представників у Львові надавати відповідь на звернення в письмовій формі??
Шановний someone_vv, Ваше питання передане до відповідального підрозділу Банку.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:10
Bambula, попробуйте скористатися зняттям без картки. 1.Менеджер, квитанція. 2. СМС з кодом, каса.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:12
Квесторе_поверніться Пока нет. Условия получения вклада в гривнах меня не устраивают. Я могу и подождать два месяца. Отмечу, то что делает Дельта банк - это ни в какие ворота не вписывается. Если этот банк выживет, я в нём не останусь. Меня он окончательно достал. В других банках при досрочном расторжении выдают до 1500 баксов.
Востаннє редагувалось hazartilirot в Вів 11 бер, 2014 15:16, всього редагувалось 1 раз.
-
hazartilirot
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:15
someone_vv Якщо бажаєте, можете приєднатись до мене, можемо зустрітись біля входу в НБУ. 
-
hazartilirot
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:16
Квесторе_поверніться написав:Bambula, попробуйте скористатися зняттям без картки. 1.Менеджер, квитанція. 2. СМС з кодом, каса.
Та власне, що картка тут ні до чого. Операції по рахунку дозволено виконувати лише в одному відділенні банку, причому не в тому, де була отримана картка.
-
Bambula
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:17
Оф. представители, каким образом можно снять с дебетной карты валюту, как заказать? Почему не производится инкассция всех отделений с у четом вашей последней самодеятельности с привязкой счета к отделению?
-
LOS
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:18
hazartilirot написав:Квесторе_поверніться Пока нет. Условия получения вклада в гривнах меня не устраивают. Я могу и подождать два месяца. Отмечу, то что делает Дельта банк - это ни в какие ворота не вписываются. Если этот банк выживет, я в нём не останусь. Меня он окончательно достал. В других банках при досрочном расторжении выдают до 1500 баксов.
Згідно постанови 104 НБУ банк має право видавати достроково розірвані вклади в валюті гривнею. Вклади які закінчуються зобовязаний видавати валютою але не більше 15000 в еквіваленті по курсу НБУ в добу. Відносно Вас Дельта хотіла застосувати своє право видати Вам гривнею. Ваша жалоба в НБУ буде відповідена як я Вам описав. Дальнійше відстоювання прав лише через суд. Вам це треба за 530 у.о?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:26
hazartilirot написав:Люди сказали, что 15000 USD с текущего счёта уже месяц не могут снять, вынуждены переводить в другие банки и снимать деньги оттуда.
И там не смогут, чего чушь городить-то? hazartilirot написав:интересно, что за те гривны я никак не смогу купить своих 530 долларов
Позвольте поинтересоваться, вы хоть где-то можете привести пример, что за проданные 100 баксов я там же смог бы купить те же 100 баксов? Ну кроме варианта у самого себя между карманами перекладывать. Если да - прошу, поделитесь. hazartilirot написав:Сейчас забежал домой, переодеваюсь и еду в НБУ, пусть они вводят временную администрацию.
К кому? К вам? Тогда переоденьтесь в казуал, и вещей возьмите, возможно ваше отделение НБУ - на Фрунзе. hazartilirot написав:вместо того, чтобы тихонько выдать, они поднимают скандал
Ну весь вопрос в том, что они тупо не могут выдать, ни тихонько, ни не очень. А скандал как раз вы поднимаете.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:27
Bambula написав:Вторая часть Марлезонского балета: После заверений от Delta Official и консультанта горячей линии, в том, что "карта активна и доступна для проведения операций" решил попытать счастья еще раз: Поход в банк, очередь...результат тот же - "Операции по Вашей карте проводятся только через отделение ТОБО 257. Я даже не могу послать запрос на снятие". Почему отделение не обслуживает Выданую им же карту? С каких пор Дельта привязывает карту только к одному отделению (в другом конце города)? Я что, какой то крепостной???!!! Итого: Потрачено где то 1,5 часа времени (походы в банк, ожидание в очередях, общение с горячей линией), потрачено уйму нервов - результат нулевой. У меня просто нет слов!!!
Уважаемый Bambula, Ваш вопрос на уточнении в ответственном подразделении Банка. О результатах сообщим дополнительно.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 бер, 2014 15:29
Квесторе_поверніться ну если каждый будет так молчать, то ничего мы и не добьемся, нужно каждому доставать этот банк, чтоб почуствовали нашу силу... а так получается - руководство вообще не думает о проблемах вкладчиков (
Востаннє редагувалось Azz в Вів 11 бер, 2014 15:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Azz
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
|