VAB Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 771772773774775 ... 1794>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

VAB Банк - БАНКРОТ 2.8 5 660
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
29%
190
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
113
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
109
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
158
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
90
Всього голосів : 660
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 17:52

VAB не выплачивает деньги!

Невозможно снять деньги с текущего счета долларовой карты VAB банка. В кассе отделения валюты нет, когда будет никто точно сказать не может.
Я еще понимаю если не выдают деньги с депозита досрочно. Но у меня обычный карточный счет и я рассчитываю СВОБОДНО РАСПРЯЖАТЬСЯ СВОИМИ ДЕНЬГАМИ.
Выходит, что банк может нарушить договор с клиентом и безнаказанно отказать в выдаче средств? Тогда почему клиенты не могут нарушить договор с банком и, например, не платить по своим кредитам?
notscrt

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 17:54

VAB_Bank написав:mile
Уважаемый клиент! Укажите свои контактные данные (ФИО, номер договора, телефон), чтобы мы могли проверить информацию и помочь решить ваш вопрос. С уважением, ваш VAB Банк

Напишите, кому лично Вы реально помогли из числа недовольных посетителей этого сайта? Думаю, многим будет интересно.
notscrt

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 18:23

wolt450 написав:З сьогоднішнього дня «З любов’ю, VAB!» вільне поповнення

Более полная информация:
C 11.03.2014 года в рамках «Марафона» VAB Банк отменил ограничение в пополнении следующих типов вкладов:
a. Английский;
b. Подарок
c. Новогодний подарок
d. Новогодний подарок VIP
e. C Любовью, VAB
http://www.vab.ua/rus/press_centre/news/marafon-obespecheniya-potrebnostey-klientov-v-vab-banke-prodolzhaetsya/
Dividendman

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 19:27

Re: VAB Банк

Интересно почему в депозите "Англійський" Акція не ввели возможное пополнение.
Чувствую себя обманутым с этой крохотной ставкой, по сравнению с хорошей паникерской ставекой.
И смс мне не приходила с подарком в виде повышения % на депозит :twisted:
msie600

Подякував: 6 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 19:33

notscrt написав:
Уважаемый клиент! Укажите свои контактные данные (ФИО, номер договора, телефон), чтобы мы могли проверить информацию и помочь решить ваш вопрос. С уважением, ваш VAB Банк

Напишите, кому лично Вы реально помогли из числа недовольных посетителей этого сайта? Думаю, многим будет интересно.

мне ,это было до нового года
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 19:35

notscrt написав:

вообще этот представитель банка мягко сказать тупит в ответах, нужно быть более шустрее, энергичнее, а складывается впечатление, что появляется на ветке только для галочки 8)
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 19:39

Вести от саппорта: надбавка к 8 марта и надбавка за пополение суммируются т.е. можно получить +2% при минимальном пополнении+ 8 марта.
вопрос к представителю банка: вы зачем мужской пол дискриминируете?
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 20:48

Сегодня узнал о том, что есть ограничение как на снятие наличных в кассе, так и на безнал платежи - 10К грн, печально :)

Кто-нибудь владеет информацией когда будет снято это ограничение?
mellow

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 21:14

Только что делал прогулку : на Троещине банкомат работает, деньги есть.
Снял 1000 грн. как я понял это суточная норма.
Может, кому пригодиться информация.
С Ув. Алексей.
Warlocc

Подякував: 52 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2014 21:16

В 65-му відділенні, що по проспекту Григоренка, 28, працюють хамы. Начальник відділення, Антоненко А.С., дуже неприємна особа. Коли закінчився депозит, вона мені сказала, що грошей я не отримаю, що зараз кожен за себе. І при цьому єхидно посміхалася.
Гроші я все ж забрав — 20 днів ходив, як на роботу в цей клятий банк, щоб забрати гроші. Сьогодні зайшов забрати залишки своїх грошей з депозиту, прийшов за півгодини до закриття відділення, а двері зачинені, з того боку стоїть охоронець і нікого не пускає. Я йому показую на годинник, він відкриває двері і каже мені, що відділення вже не працює. При цьому звертається до мене на «ти». Не знаю, як я йому не зарядив за це хамство, бо нерви у мене здали після цього. Його намагання закрити двері були безуспішними. Але потрапивши у відділення банку виявилося, що каса порожня. Люди сидять під касою і нікуди йти не збираються. А касирша каже: «Не знаю чого вони сидять, грошей немає».
Пішов у відділення №66 (Драгоманова, 16). Прийшов у 18:50. Відділення відчинене. І нарешті зняв залишки грошей в касі (трохи менше 5 тис.). В цей банк, а особливо в 65 відділення більше «ні ногою»!

Як боровся з лімітами (може комусь знадобиться):
Відкрив інтернет-банк і три картки (макисмум, комфорт, старт).
Через інтернет-банк перекидував гроші з картки куди впав депозит на нові картки (ліміт по кожній картці 5000 грн., комісія 0.5%).
Можна робити переказ у інший банк через інтернет-банк (ліміт 10000 грн. за добу, комісія 0.3%)
Webracer

Подякував: 177 раз.
Подякували: 337 раз.

Профіль

#<1 ... 771772773774775 ... 1794>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор