DjPavel написав:Оффтоп: komp Комп, большинство - это не материя сложной науки. Я для этого и написал, честное, не имею ввиду голосование 16го числа. Я не знаю, что думает честное большинство в Крыму, но вполне допускаю, что процентов 60% вполне могут проголосовать за отделение. Это мое личное допущение, и вряд ли у Вас есть какие-то статистические данные способные опровергнуть мое допущение, не так ли? Поэтому давайте не будем говорить сложных материях.
DjPavel, ви вже давно зарекомендували себе як тверезого аналітика, у тому числі в моїх очах. Ну чому у деяких проросійськи (чи антиєвропейськи, не знаю як точніше визначити) налаштованих, але при цьому розумних людей коли мова заходить про Україну, українські інтереси і тд ніби відмикається мозок і залишаються одні емоції та хотєлки?..
Є ж опитування, це ж ніякий не секрет:
Відсоток тих, хто хотів би, щоб Україна приєдналася до Росії (респонденти АР Крим) Україна i Росiя мають об'єднатись в одну державу 2013, %: 35.9 Україна i Росiя мають об'єднатись в одну державу 8-18 лютого 2014, %: 41.0 http://www.dif.org.ua/ua/polls/2014_pol ... vannja.htm
І не кажіть що після втечі Янука відсоток збільшився. Не факт, тому що при справедливому референдумі, коли кримчани матимуть доступ не тільки до кисельовської пропаганди, і 41% може не набратися.
mandelbrot Мне кажется MacAndrew парой страниц ранее доступно и развернуто ответил на Ваш вопрос. Меня в личку попросили больше ничего не писать на тему Крыма и политики, постараюсь удержаться. Надеюсь, и коллеги воздержаться.
P.S. Не воздержались...
Востаннє редагувалось DjPavel в Чет 13 бер, 2014 17:48, всього редагувалось 1 раз.