|
Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 11 бер, 2009 22:34
Мы уже много лет обслуживаемся в одном из отделений этого банка. Всегда были очень довольны. Но вот сегодня, к сожалению, получили информацию, что депозиты в гривне выдаются, а в валюте - частями, даже если закончился срок договора. Поэтому нужно заранее заказывать деньги, а вот насколько заранее - не знаю.
-
fenestra
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2009 23:15
А я вот узнавала буквально накануне - как у них с выдачей депо в евро. Сказали - без проблем, за пару дней напомнить по телефону, и все. И при новом оформлении депо процент повышают на 0,8. Желаю банку удержаться на плаву!
-
larkas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2009 14:15
Сьогодні у Львові уже вдруге не віддали депозит 3 тисячі євро, який закінчився 9.03.09. Кажуть, не привозять євро. Щось це мене починає нервувати. Особливо після історії з "Надрами", коли бігав з карткою по магазинах, доки не ввели ліміт 50 грн. на добу. Гроші у ФіК замовляв наперед за тиждень. Дружині такий самий депозит віддали без проблем. Не розумію, це по одному на сім"ю, чи як? І що робити? Тупо чекати? Чого і доки?
-
tycholoz
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2009 14:44
А не скажете, про яке відділення у Львові йде мова?
-
finder
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2009 14:49
Центральне відділення на Банківській (бічній Коперніка). А що, є досвід (позитивний / негативний)?
-
tycholoz
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2009 14:57
tycholoz написав:Сьогодні у Львові уже вдруге не віддали депозит 3 тисячі євро, який закінчився 9.03.09. Кажуть, не привозять євро. Щось це мене починає нервувати. Особливо після історії з "Надрами", коли бігав з карткою по магазинах, доки не ввели ліміт 50 грн. на добу. Гроші у ФіК замовляв наперед за тиждень. Дружині такий самий депозит віддали без проблем. Не розумію, це по одному на сім"ю, чи як? І що робити? Тупо чекати? Чого і доки?
Я б узяв гривнями...
-
Alex_Petrov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2009 15:58
Alex_Petrov написав:tycholoz написав:Сьогодні у Львові уже вдруге не віддали депозит 3 тисячі євро, який закінчився 9.03.09. Кажуть, не привозять євро. Щось це мене починає нервувати. Особливо після історії з "Надрами", коли бігав з карткою по магазинах, доки не ввели ліміт 50 грн. на добу. Гроші у ФіК замовляв наперед за тиждень. Дружині такий самий депозит віддали без проблем. Не розумію, це по одному на сім"ю, чи як? І що робити? Тупо чекати? Чого і доки?
Я б узяв гривнями...
+1 -нужно брать пока дают (можете проконсультироваться у надровцев которые ждали свою валюту и не хотели брать гривнами)!
-
cardinal
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2009 01:06
Жевага уже не милиардер!!!!
http://www.kommersant.ua/index-news-y.html?id=140453
Из украинских миллиардеров в этом году в список Forbes не вошли Константин Жеваго...
А кто ж будет расчитываться с вкладчиками "Ф и К" им же должны 6,6 млрд.грн. и перед Нациоанальным и др. банками там же долг 5,3 млрд. грн.?
http://www.bank.gov.ua/Bank_supervision ... /zobov.pdf
-
Бурда
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2009 01:13
Тук-тук, гражданин, не нужно сеять панику.
-
Alex_Petrov
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2009 11:38
Бурда написав:Из украинских миллиардеров в этом году в список Forbes не вошли Константин Жеваго... А кто ж будет расчитываться с вкладчиками "Ф и К"
Ага, так и представляю: приходит Жеваго и из ЛИЧНОГО кошелька выдает деньги банку. КИНО, ржунимагу 
-
lebon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|