|
|
![]() Re: Брокбiзнесбанкиз одессы, в ридзвяных только ифо экономиста. нет ни номера доверенности, ни даты, ни кем она выдана, если такая же фигня по всем городам и отделениям, значится форма договора на всю краину была составлена одинаково...
![]() Re: БрокбiзнесбанкРіздв'яний валюта - керуючий відділенням, номер, дата довіреності. Різдв'яний грн - ст. економіст, на підставі довіреності, без номера і дати.
![]() Re: БрокбiзнесбанкСлушайте, ну хватит уже флудить! Не важно что там у вас в договорах - фонд гарантирования их читать не будет. Вся база в фонд поступает в электронном виде. Ваши "доверенности" могут иметь значение только (исключительно) в том случае, если вы подадите вдруг в суд (на банк!), а представитель банка (а не фонда) заявит в суде, что у вас не надлежащие оформлен договор. Все! Никаких иных случаев это не касается
![]()
Кстати очень интересно, я примерно представляю что такое база данных. Т.е. в фонд поступает информация в виде базы данных с ФИО вкладчика, ИНН, номерами счетов депозитных и карточных, суммами денег, срокам начала и окончания и т.д.. Но как фонд решает ставка индивидуальная или нет в таком случае ? Помню слушал подкаст на этом сайте с участием Охрименко, так представитель фонда по телефону сказала, что фонд рассматривает каждый договор.
![]() Доброго дня всім.
Як і багато інших людей, що відслідковує інформацію на даному форумі, я є вкладником Брокбізнесу. До даного моменту не натикався на ситуацію, при якій мої кошти "завісають" в банку з подальшими проблемами їх повернення або фактичними, або сьогоднішніми додатковим психологічним навантаженням. Тому я маю декілька питань щодо процедур роботи ФГВФО з вкладниками зі схожою ситуацією (я маю на увазі строковість депозитів). Опишу ситуацію - я маю два депозитних договори (перший депозит з датою закінчення 28.04.2014 та другий - 03.06.2014 (дата смішна, але факт); всі вклади "Різдвяні"; валюта - гривня; сума не перевищує 200 000 грн.) + картковий рахунок (залишок сформований лише нарахованими відсотками). Питання: 1. Як я розумію кошти, що знаходились на картковому рах. станом на 03.03.2014 заблоковані та підлягають виплаті ФГВФО в першій черзі виплат? Всі інші відсотки нараховуються в системі банку, але фактично підлягають виплаті лише після ліквідації банку або будуть виплачені новим власником (дата отримання в останньому випадку вже не залежить від ФГВФО, вона залежить від власника - тобто якщо банк буде націоналізований строк є невизначений)? 2. Сума мого першого депозиту, що закінчується 28.04.2014, підлягае виплаті ФГВФО? 3. Сума мого другого депозиту, що закінчується 03.06.2014, підлягае виплаті не раніше аніж через 7 днів після оприлюднення інформації щодо ліквідації банку? Відповідно всі нараховані відсотки, починаючи з 03.03.2014 як по першому, так і по другому депозиту, підлягають виплаті за аналогічною процедурою? 4. У всіх моїх договорах, при чому вони оформлялись в київсякому відділенні на пр-т. Перемоги 41, відсутня інформація про довіреність (як дата, так і номер). Як я зрозумів ця інформація потрібна для 100% узаконення договору, щоб в подальшому не згадувати прислыв'я - "Наш суд - самый гуманный суд на свете", та більшої впевненості в подальших діях будь-яких інституцій? 5. Не хотілось би думати про ліквідацію або ж націоналізацію, та всі розуміють, що власника (приватного) для такого банку знайти складно в сьогоднішній ситуації. Як я зрозумів з інформації на форумі в таких ситуаціях отримання коштів затягнеться на невідомий термін (відповідь так для підтвердження/крапки для сумнівів)? 6. Розглянемо ситуацію націоналізації банку. Чи може банк бути націоналізований до закінчення терміну дії ТА? 7. Якщо так, починаючи з дати передання банку у власність держави, саме вона є зобов'язаною виплатити кошти мені у визначений строк відповідно договору? Якщо дане зобов'язання не буде виконано, я можу питати свого щастя через суд? 8. Рішення націоналізувати банк приймається після закінчення терміну дії ТА. Так приходить 28.04.2014, ФГВФО має виплатити мені кошти, виплата не відбувається до 02.06.2014. Хто має повернути мені ці кошти ФГВФО чи держава, як власник банку? Буду вдячний за конструктивні відповіді.
![]() Дякую YKK, що внесли ясність для всіх в юридичних аспектах даного питання.
|
|