Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Доброго вечора.По перше дякую представникам Дельта банку,що розібралися в моїй ситуації та сьогодні телефонним дзвінком перепросили про деякі не зручності,що виникли.
А питання таке,комусь вже повернулись кошті,що були списані при знятті готівки з ОК1 в чужих банкоматах?Бо в мене сума вже не в Заблокованих,а повернення комісії досі не має.
_PORT_UA написав:Доброго вечора.По перше дякую представникам Дельта банку,що розібралися в моїй ситуації та сьогодні телефонним дзвінком перепросили про деякі не зручності,що виникли.
А питання таке,комусь вже повернулись кошті,що були списані при знятті готівки з ОК1 в чужих банкоматах?Бо в мене сума вже не в Заблокованих,а повернення комісії досі не має.
Мне вернули. Было 508 грн., теперь 770 или 775. Записи пока нет (но из "Заблокованих сум" всё же исчезло), но то не принципиально. Вернули - и на том спасибо.
Sanyok77 написав:Мне вернули. Было 508 грн., теперь 770 или 775. Записи пока нет (но из "Заблокованих сум" всё же исчезло), но то не принципиально. Вернули - и на том спасибо.
а коли було зняття?І як ти дізнався,що комісія повернулася? СМСка надійшла чи в муДельта вже відображається правильна сума?
Sanyok77 написав:Мне вернули. Было 508 грн., теперь 770 или 775. Записи пока нет (но из "Заблокованих сум" всё же исчезло), но то не принципиально. Вернули - и на том спасибо.
а коли було зняття?І як ти дізнався,що комісія повернулася? СМСка надійшла чи в муДельта вже відображається правильна сума?
_PORT_UA написав:Доброго вечора.По перше дякую представникам Дельта банку,що розібралися в моїй ситуації та сьогодні телефонним дзвінком перепросили про деякі не зручності,що виникли.
Шановний _PORT_UA, інформація була надана в телефонному режимі.
idiklip написав:DO очень нужен «Рятівний овердрафт» в валюте чем можете помочь?
Уважаемый idiklip, сообщаем, что услуга "Экстренный овердрафт" предоставляется исключительно в валюте гривна. Детальнее с данной услугой есть возможность ознакомиться на сайте Банка: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... card1-vip/. Благодарим за обращение!
Поясніть, чому при написанні заяви про зміну номера мобільного телефону у мене в банку знімають копію паспорта та ідент. коду ??? При цьому я ж даю попередньо економісту свою картку і в нього на моніку світиться мій фейс. Ну і + перевіряється мій паспорт. Нахолєри банку в такому випадку копії моїх документів?