Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2324252627 ... 1126>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ 2.7 5 620
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
34%
209
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
15%
95
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
15%
95
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
23%
144
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
12%
77
Всього голосів : 620
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 14:10

Бурда написав:Жевага уже не милиардер!!!!
http://www.kommersant.ua/index-news-y.html?id=140453
Из украинских миллиардеров в этом году в список Forbes не вошли Константин Жеваго...
А кто ж будет расчитываться с вкладчиками "Ф и К" им же должны 6,6 млрд.грн. и перед Нациоанальным и др. банками там же долг 5,3 млрд. грн.?
http://www.bank.gov.ua/Bank_supervision ... /zobov.pdf

Кошти банків - это не совсем долг. Нужно учитывать, что у ФиКа в других банках тоже есть деньги! Так что в идеале можно произвести клиринг и эта цифра значительно уменьшится.

И правда - к чему этот нагнетающий тон? Да, Жеваго - уже не милиардер, да, у Феррэкспо упали акции. Ну не помирать же теперь. Если активы у банка качественные то выстоит
Ilizarov

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 17:10

Самое интерессное, что ни Жевага, ни Фирташ деньги в своих банках не хранят
natus`ka

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 17:36

Сьогодні віддали половину з мого депозиту. В євро. Решту обіцяли наступного тижня. Побачимо. Загалом гроші видають, але "цідять" частинами. Пояснюють, що отримують з Києва вдвічі менше, ніж замовляють (30 тисяч замість 50). Тому мусять ділити між вкладниками, щоб не "порвали"... Що ж то буде далі? Думаю, проблема не за ФіК, а з банківською системою України загалом.
tycholoz

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 17:48

natus`ka написав:Самое интерессное, что ни Жевага, ни Фирташ деньги в своих банках не хранят

Да, примечательно...
Savvatiy

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 18:23

tycholoz написав:Сьогодні віддали половину з мого депозиту. В євро. Решту обіцяли наступного тижня. Побачимо. Загалом гроші видають, але "цідять" частинами. Пояснюють, що отримують з Києва вдвічі менше, ніж замовляють (30 тисяч замість 50). Тому мусять ділити між вкладниками, щоб не "порвали"... Що ж то буде далі? Думаю, проблема не за ФіК, а з банківською системою України загалом.

Это и ежу понятно, что проблемы у всей банковской сферы. В том числе и потому что люди продолжают выводить деньги из банков.
Вот Вы например почему забираете деньги из банка? Вы доверяете ФиКу? И что Вы планируете дальше делать с этой суммой в евро?

Лично я стараюсь максимально диверсифицировать риски и разбрасываю свои средства по разным банкам небольшими частями. Как итог: и я спокоен (насколько это возможно в нашей стране), и банки не страдают. Свой выбор я основываю на различных рейтингах надежности банков, коих сейчас достточно в инете. Я понимаю, что от рисков я не уйду на 100%, но каждый из вас должен понимать какую роль играют ваши деньги в экономике в целом и в банковской системе в частности. Изымая бездумно деньги из банков вы обескровливаете систему. На место ваших денег приходят деньги НБУ в виде рефинасирования (что дает дополнительный шанс Ющу-прыщу и Шельмаху набить свой карман откатами от этого рефинансирования. Чтоб они сдохли!!!), то есть происходит увеличение денежной массы в обороте. Это в свою очередь подстегивает инфляцию, которая дополнительно обесценивает ваши деньги. Неужели так сложно разделить свои сбережения на несколько частей и положить в разные банки на короткие сроки???
О валютной вакханалии вообще умолчу. Принципиально в этом лохотрне не участвую.
Не думайте что у нас ситуация в банковской системе катастрофическая. Ничего подобного! Вы посмотрите на западные банки, сколько милиардов убытков они списывают. Накупили в свое время необеспеченных облигаций а теперь в дерьме! У нас одна проблема - это жуткий банковский менеджмент и его нечистоплотность. Как следствие - отвратное качество кредитных портфелей. С помощью кредитов нужные люди отмывали бабки и переводили в офф-шоры.
И все-таки я верю, что банки выстоят. И вам того же советую.
Ilizarov

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2009 20:42

Шановний пане Ilizarov, розумію Ваш праведний гнів на таких, як я, вар"ятів, які тепер масово забирають гроші з банків. Точно так само, як і ви, диверсифікував кошти, зберігаючи в різних валютах і в різних банках (у т. ч. Приват, який, до речі, усе віддав бенз проблем, і - тільки не смійтеся! - Надра). І так само нервувався і гнівався, коли в жовтні-листопаді почали піднімати паніку навколо депозитів, і мої компетентніші друзі радили швидко забирати свої гроші з банків. Я їм тоді відповідав приблизно так, як ви мені. Але спробуймо спокійно розібратися, чому все так. Я, до прикладу, планую на хвилі здешевшання нерухомості міняти квартиру на кращу і більшу (продавши свою). Думаю, що таких, як я, зараз буде чимало. Тобто частина людей забирає гроші з банків саме тому, що планує їх вкласти значно надійніше - тобто в квадратні метри. Не йдеться про спекуляцію, лише про купівлю житла для себе. Зрештою, їх (нас) можна зрозуміти: нарешті вартість квадратного метра наближається до реалістичної, побавляючись спекулятивного компоненту, який визначав її довгі роки. Але, зрозуміло, є й багато інших клієнтів, які просто втратили довіру - і не тільки й не стільки до самих банків, як до держави, не здатної гарантувати їм їхні вклади. Люди мають усі підстави сумніватися, чи знайдеться хтось, хто у разі чого захищатиме їхні права. Зрештою, саме держава існує за наш кошт, а не навпаки. І, на мою думку, головна причина недовіри - нечесна, непрозора інформаційна політика і банків, і влади. Замість того, щоб чесно сказати: народ, у нас проблеми, почекайте трохи, ми випорпаємося тільки всі разом, - нас укотре годують порожніми обіцянками і фальшивими запевненнями, нібито "в Багдаді все спокійно". Ми прекрасно знаємо, як воно в тому Багдаді. Ми вже по вуха в ньому. Ось такі пироги. Так що не лайте братів свої по розуму занадто сильно - вони теж люди. Зрештою, кожен пильнує свої інтереси, і це біологічний закон. Подобається це комусь чи ні.
tycholoz

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 01:55

tycholoz написав:Шановний пане Ilizarov, розумію Ваш праведний гнів на таких, як я, вар"ятів, які тепер масово забирають гроші з банків. Точно так само, як і ви, диверсифікував кошти, зберігаючи в різних валютах і в різних банках (у т. ч. Приват, який, до речі, усе віддав бенз проблем, і - тільки не смійтеся! - Надра). І так само нервувався і гнівався, коли в жовтні-листопаді почали піднімати паніку навколо депозитів, і мої компетентніші друзі радили швидко забирати свої гроші з банків. Я їм тоді відповідав приблизно так, як ви мені. Але спробуймо спокійно розібратися, чому все так. Я, до прикладу, планую на хвилі здешевшання нерухомості міняти квартиру на кращу і більшу (продавши свою). Думаю, що таких, як я, зараз буде чимало. Тобто частина людей забирає гроші з банків саме тому, що планує їх вкласти значно надійніше - тобто в квадратні метри. Не йдеться про спекуляцію, лише про купівлю житла для себе. Зрештою, їх (нас) можна зрозуміти: нарешті вартість квадратного метра наближається до реалістичної, побавляючись спекулятивного компоненту, який визначав її довгі роки. Але, зрозуміло, є й багато інших клієнтів, які просто втратили довіру - і не тільки й не стільки до самих банків, як до держави, не здатної гарантувати їм їхні вклади. Люди мають усі підстави сумніватися, чи знайдеться хтось, хто у разі чого захищатиме їхні права. Зрештою, саме держава існує за наш кошт, а не навпаки. І, на мою думку, головна причина недовіри - нечесна, непрозора інформаційна політика і банків, і влади. Замість того, щоб чесно сказати: народ, у нас проблеми, почекайте трохи, ми випорпаємося тільки всі разом, - нас укотре годують порожніми обіцянками і фальшивими запевненнями, нібито "в Багдаді все спокійно". Ми прекрасно знаємо, як воно в тому Багдаді. Ми вже по вуха в ньому. Ось такі пироги. Так що не лайте братів свої по розуму занадто сильно - вони теж люди. Зрештою, кожен пильнує свої інтереси, і це біологічний закон. Подобається це комусь чи ні.

Не можу не погодитися з Вами. Одна справа, коли людина консолідує свої активи з конкретною ціллю, як-то купівля житла (Ваш випадок), інша справа, коли гроші в паніці виводяться з банку і складаються вдома. Нажаль, панікерів забагато в нашій країні і нема людини при владі, здатної їх заспокоїти.
Також потрібно відмітити низький рівень економічної обізнаності нашого народу, люди не розуміють економічних процесів, не здатні провести елементарний економічний аналіз, не усвідомлюють вплив імпорта і експорта на економічний стан країни і як наслідок - не розуміють чому треба підтримувати власного віробника. Імпорт скоротився, тільки коли почалася криза... Звісно і падіння гривні цьому сприяла, хоч якийсь позитив від девальвації гривні :)
Ilizarov

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 02:09

Ilizarov написав:Не можу не погодитися з Вами. Одна справа, коли людина консолідує свої активи з конкретною ціллю, як-то купівля житла (Ваш випадок), інша справа, коли гроші в паніці виводяться з банку і складаються вдома.

Таким обсуждениям место в другой ветке, без обид.

По делу. С рассчетными счетами в банке все нормально: платежи ходят вовремя, деньги в кассе выдают без задержек (в принципе, так было всегда).
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 02:27

Ilizarov:
Погоджусь скоріше з tycholoz.
Не вважаю, що гроші занесені в банк саме зараз будуть працювати саме на державу, а не на кишеню власнику банку.
Ви кажете диверсифікація ? Це профанація !
Рахуйте самі: нехай відсоток по депозиту 20% (гривня - ми ж бо патріоти :)) Ви розкладаєте гроші по різним кошикам в 5 банків. Вірогідність того, що з цих 5-ти банків через рік один може не виконати свої зобов'язання досить велика. Що маємо на виході ? П'ята частина Ваших заощаджень йде у чиїсь "закрома". Можна погодитись, що Ви просто відпрацюєте без прибутку, адже решта коштів компенсує втрачене. Воно начебто і так, якби не інфляція. Що маємо на виході ? Чисті збутки.
Робити валютні вклади ? Відсоток менше, ризик - навпаки, адже з валютними вкладами, як правило проблем більше, якщо уважно читати форум. Не факт, що на виході Ви отримаєте саме валюту, а не ту саму гривню по "цікавому" курсу.
Який вихід ? Кожен вибирає свій шлях. Як це не пародоксально, але варто вкладати в те, що дешевшає - в ту саму нерухомість, в бізнес, тощо. А бути патріотом у державі, якою керують крадії, принаймні наївно, як це не гірко визнавати...
Квінто

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2009 11:28

Квінто написав: Ilizarov:
Погоджусь скоріше з tycholoz.
Не вважаю, що гроші занесені в банк саме зараз будуть працювати саме на державу, а не на кишеню власнику банку.
Ви кажете диверсифікація ? Це профанація !
Рахуйте самі: нехай відсоток по депозиту 20% (гривня - ми ж бо патріоти :)) Ви розкладаєте гроші по різним кошикам в 5 банків. Вірогідність того, що з цих 5-ти банків через рік один може не виконати свої зобов'язання досить велика. Що маємо на виході ? П'ята частина Ваших заощаджень йде у чиїсь "закрома". Можна погодитись, що Ви просто відпрацюєте без прибутку, адже решта коштів компенсує втрачене. Воно начебто і так, якби не інфляція. Що маємо на виході ? Чисті збутки.
Робити валютні вклади ? Відсоток менше, ризик - навпаки, адже з валютними вкладами, як правило проблем більше, якщо уважно читати форум. Не факт, що на виході Ви отримаєте саме валюту, а не ту саму гривню по "цікавому" курсу.
Який вихід ? Кожен вибирає свій шлях. Як це не пародоксально, але варто вкладати в те, що дешевшає - в ту саму нерухомість, в бізнес, тощо. А бути патріотом у державі, якою керують крадії, принаймні наївно, як це не гірко визнавати...

Вкладати?? Чудово!! Хіба ж я проти? :D
Я проти того, щоб гроші в скляній банці лежали, а не у банку.
Якою б не була у нас країна, не всі в ній крадії і покидьки. Якою б не була банківська система, не всі банки ведуть нечесну політику щодо своїх клієнтів. Є і чесні банки, які тримаються за свою репутацію і дорожать своїми клієнтами. Серед яких до речі і Фінанси і кредит :)
Ilizarov

#<1 ... 2324252627 ... 1126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє