|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 25 бер, 2014 19:56
-VICTOR- написав:AlexJ думаю так ...если погасите на 80% - то более не пройдете скоринг в Дельте, если на 100% - то все шансы опять получить кредтку , после возобновления работы банка в Крыму . Хотя...могу ошибаться... Аксенов уже не говорит о национализации банков , говорит "это тонкая сфера ..)) " полагаю те кто захочет ,из банков , работать в Крыму , будут работать после соблюдения всех правовых действий...планирует ли Дельта там работать - мне конечно же не ведомо...хотя почему нет ?
Про национализацию был фейк, сам Аксенов это позже подтвердил
-
Scholar
-
-
- Подякував: 156 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 19:57
йцукен написав: AlexJ написав: Scholar написав:... Транші МВФ наближаються... Все буде добре. Захід вибрав замість надавати військову допомогу - простіше залити Україну грошима. Нам від того гірше не буде
Это если возвращать не придется...
возвращаьть придется но под мизерный %, считай бабло бесплатно
В разы дешевле, чем бонды под 8-10% размещать + сроки длиннее
-
Scholar
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:01
Scholar, нє, хочу овердрафт, що порятує......часи то....тяжкі. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:03
Квесторе_поверніться написав: Delta official написав: BBC написав:Послуга "Рятівний овердрафт" надається клієнтам чи тимчасово не надається?
Шановний BBC, інформуємо, що послуга "Рятівний овердрафт" надається в штатному режимі. Дякуємо за звернення.
Це той, що 70% від сум депо під 28,5%?
Шановний Квесторе_поверніться, підтверджуємо, що "Рятівний овердрафт" - це унікальна послуга, яка дозволяє Клієнтам категорії VIP екстренно скористатися кредитним лімітом в непередбачуваних ситуацііях. Максимальний ліміт складає 70% від суми всіх розміщених строкових вкладів в Дельта Банку, до закінчення терміну дії яких залишилось не менше місяця. Ліміт встановлюється на картку, оформлену в національній валюті. Розмір процентної ставки за користування кредитним лімітом залежить від умов Тарифного пакету, в якому обслуговується картка. Дякуємо за запитання.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:05
Scholar ну этот гоблин в прямом и переносном смысле много что говорил не так сначала ..теперь дает задний ход ) и от всего открещивается .
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:09
-VICTOR- написав:Scholar ну этот гоблин в прямом и переносном смысле много что говорил не так сначала ..теперь дает задний ход ) и от всего открещивается .
Думаю, скоро его задвинут подальше, свои же. Предателей никто не любит
-
Scholar
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:20
Scholar написав: Квесторе_поверніться написав:Scholar, нє, хочу овердрафт, що порятує......часи то....тяжкі. 
Кредити - це розвага для багатих часів, для купівлі забаганок. У складні періоди тре' пасок тугіше затягувати і витрати обмежувати
Ну, якщо Дельта обіцяє рятівний овердрафт, то можна ще троха....порозкошувати. А то в відділенні мене обманули, що рятівний офердрафт....зась....і я тут декілька ризикових оборудок згорнув. При нагоді викажу їм своє....фе. А ДО втішив, Дельта....так тримати.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:22
Kompan написав: ушел из ПИБа написав:Я много раз писал про проблемы с неравномерностью обеспечения отделений валютной наличностью. Сам в Киеве снимал свои валютные проценты без проблем (Щорса 36Б)
"неравномерность" - это не проблема, а следствие. И это даже не логистика. Cписки "страждущих" уже давно есть в каждом отделении, какая проблема этих страждущих начать удовлетворять, хотя бы постепенно, хотя бы показать, что процесс сдвинулся с мертвой точки ? Необходимо хоть немного вернуть доверие вкладчиков - тогда может и досрочники и валютчики перестанут "выносить" отделения Дельты ?
Могу констатировать факт, что процесс выдачи валюты с карточек действительно сдвинулся с мертвой точки и доверие вкладчиков начинает постепенно возвращаться  Лично мне удалось получить в Донецке необходимую мне сумму, пусть не всю сразу и не за один заход (выдавали по пятьсот), но тем не менее вопрос решился положительно, поэтому хочу принести свои извинения Дельте за мои возможно резкие отзывы в адрес банка,надеюсь что временные трудности, которые возникли, постепенно заканчиваются, желаю банку стабильности и лояльного отношения своих клиентов в это непростое время.
-
Kompan
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 бер, 2014 20:30
Квесторе_поверніться написав: Scholar написав: Квесторе_поверніться написав:Scholar, нє, хочу овердрафт, що порятує......часи то....тяжкі. 
Кредити - це розвага для багатих часів, для купівлі забаганок. У складні періоди тре' пасок тугіше затягувати і витрати обмежувати
Ну, якщо Дельта обіцяє рятівний овердрафт, то можна ще троха....порозкошувати. А то в відділенні мене обманули, що рятівний офердрафт....зась....і я тут декілька ризикових оборудок згорнув. При нагоді викажу їм своє....фе. А ДО втішив, Дельта....так тримати.
Шановний Квесторе_поверніться, з метою покращення якості обслуговування просимо надіслати в особистих повідомленнях Delta official адресу відділення, до якого Ви звертались. Заздалегідь вдячні.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
|