Министр финансов Александр Шлапак допускает получение Украиной от Международного валютного фонда экстра-помощи на сумму 15-20 млрд долл.
"Мы говорим о выделении экстра-помощи. Это сумма от 15 до 20 млрд долл.", - сказал он.
По словам министра, 26 марта миссия МВФ, как ожидается, сделает заявление об итогах своей работы в Украине.
"Завтра миссия сделает заявление. Мы успешно движемся к завершению работы миссии. Я думаю, что мы получим (кредит МВФ)", - сказал А.Шлапак.
Комментируя готовящиеся правительством изменения к госбюджету-2014, министр сказал, что будет предложено увеличение доходов бюджета за счет ряда источников на 29 млрд грн. и сокращение расходов на 23 млрд грн. http://minprom.ua/news/150407.html
У картки MasterCard Debet наявний CVV2 код. Отже, нею можна розрахуватися в інтернеті. Звичайно, як і у випадку будь-якої пластикової картки Дельти, треба попередньо телефонувати клієнтській підтримці із проханням дозволити платіж і встановити відповідний ліміт. Десь з лютого у МайДельта можна замовити собі віртуальні картки у трьох валютах для інтернет-платежів, які з цих карток здійснюються без звернення до 0-800. Мінус у тому, що банкомати деяких банків не видають грошей з карт Дельти. Сьогодні надвечір отримав облизня у Авалі, Приваті, Фідо. Просив по 500 гривень. Дві такі порції видав банкомат ПУМБа, одну узяв в УкрСибі. Решту - у банкоматі самої Дельти, який тільки-но проінкасували. Тепер про депозити. Я не казав, що зараз їх не віддають. Але Ви ж, добродії, пам"ятаєте слова квестора про майбутнє, якого не знає ніхто. І про те, що банк є такою ж власністю господаря як рукавички або черевики. Я - переконаний супротивник тримання грошей на строкових депо у вітчизняних приватних банках. Мені вистачає інших. У даному випадку хоч шафа й велика (четверта за активами), але й власник - людина примітна. Зокрема, своїми оборудками із арбузівським правлінням регулятора (ОВДП та ін.). І не тільки. Більше того, на моменті вважаю недоречними будь-які строкові вклади будь-де. І валютні, і тим паче гривневі. Така, панове, моя думка.
Востаннє редагувалось mike41 в Вів 25 бер, 2014 21:28, всього редагувалось 1 раз.
mike41 написав: Я - переконаний супротивник тримання грошей на строкових депо у вітчизняних приватних банках. Мені вмстачає інших.
А в банках с российскими корнями держите депозиты?
А в укр. гос. банках держите?
Процитую сам себе:
На моменті вважаю недоречними будь-які строкові вклади будь-де. І валютні, і тим паче гривневі.
Включаючи і наші держбанки, і російські - як державні, так і приватні. Відповідно до своєї військово-облікової спеціальності 5014 (колись ВУС 314), я - сапер, який за нашим прислів"ям помиляється один раз. Хоч приємності відсоткових прибутків мені знайомі, і їхній брак засмучує. Але за безпрецедентного форс-мажору не до жиру, бути б живу.
mike41 написав:Мінус у тому, що банкомати деяких банків не видають грошей з карт Дельти. Сьогодні надвечір отримав облизня у Авалі, Приваті, Фідо. Просив по 500 гривень. Дві такі порції видав банкомат ПУМБа, одну узяв в УкрСибі. Решту - у банкоматі самої Дельти, який тільки-но проінкасували.
Да, было дело: пару недель назад снимал с карты, Аваль тоже не выдал, к Привату даже не стал подходить, хорошо выдавал Укрэксим по 1000 грн., ещё выдали Креди Агриколь и Укрсоц (всё в пределах 2500 грн. в сутки).
В "Дельта банке", который выдал в Крыму более 2 млрд грн, рассматривают возможность получения лицензии ЦБ России для работы в АРК. Это позволит обслуживать клиентов и выполнять обязательства перед вкладчиками. Как сообщил председатель совета директоров "Дельта банка" Николай Лагун, консультации по этому поводу ведутся с Нацбанком и ЦБ России. Также банкир не исключил возможности приобретения кредитных портфелей других банков в Крыму, если "это позволят законодательство и финансовое регулирование".