Сегодня по валютному депозиту "Вільні кошти" отдали всего 100у.е. Буду подавать жалобу в НБУ, если не поможет - суд. Сумма на остатке большая, такими темпами забирать 6 мес. Беспредел.
http://www.terrabank.ua/ua/show_news/394/ ПАТ «ТЕРРА БАНК» пропонує новий надзвичайно вигідний депозит «Хороші гроші» 26.03.2014 ПАТ «ТЕРРА БАНК» пропонує новий надзвичайно вигідний депозитний вклад для клієнтів - «Хороші гроші». Особливістю депозитного вкладу є високі процентні ставки до 27% річних та зручні строки вкладу - від 15 до 360 днів. «Новий депозитний вклад передбачає високі процентні ставки на мінімальний строк, що забезпечить будь-які потреби клієнтів. Він гнучкий і надзвичайно вигідний для кожного, адже ваші плани не встигнуть змінитися, а зароблені кошті опиняться у вашому гаманці», - коментує Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу Ігор Шевченко. Умови вкладу передбачають розміщення коштів на терміни 15, 30 90, 180 та 360 днів у гривнях, доларах США та евро. В залежності від строку та валюти вкладу процентна ставка коливається від 9% до 28% річних. Також варто пам’ятати про можливість поповнення вкладу протягом перших 30 днів з першого дня його розміщення. Виплата процентів за вкладом, розміщеним на строк 15 днів та 30 днів, здійснюється в кінці строку, за вкладом строком від 90 днів до 360 днів - щомісячно. Проценти перераховуються на відкритий клієнтом поточний рахунок в ПАТ «ТЕРРА БАНК» або виплачуються через касу банку. Окрім цього, ще однією особливістю депозиту «Хороші гроші» є максимальна сума його вкладу, яка не має перевищувати 150 тис. грн. – ліміту коштів, який, у разі необхідності, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у змозі компенсувати. «Депозитний вклад «Хороші гроші» - на сто відсотків вдвічі надійніший. Ми прагнемо, щоб саме це зрозумів кожен клієнт», - запевняє Ігор Шевченко.
0720 написав:Ну как там ситуация, выдают ли проценты? Особенно интересует валюта.
Мне на карту упали проценты в гривне. Сейчас нахожусь в Крыму, поэтому что-то снять не могу. Банки-партнеры ФиК, ВТБ и прочие ничего не дают, только баланс показывают В кассах банков-партнеров ничего не дают. В самой Терре на телефонный звонок около 12 часов ответили: "Проценты выдаем, деньги есть, лимит 500 грн. в сутки". Пока дошел до банка к 14 часам, оказалось, что якобы все уже выдали на сегодня. Думаю, в Большой Украине по 500 грн. в день проценты должны давать без проблем.
0720 написав:Ну как там ситуация, выдают ли проценты? Особенно интересует валюта.
Мне на карту упали проценты в гривне. Сейчас нахожусь в Крыму, поэтому что-то снять не могу. Банки-партнеры ФиК, ВТБ и прочие ничего не дают, только баланс показывают В кассах банков-партнеров ничего не дают. В самой Терре на телефонный звонок около 12 часов ответили: "Проценты выдаем, деньги есть, лимит 500 грн. в сутки". Пока дошел до банка к 14 часам, оказалось, что якобы все уже выдали на сегодня. Думаю, в Большой Украине по 500 грн. в день проценты должны давать без проблем.
Платить картой можете и в Крыму, насколько я понимаю. Проходят платежи?