Как видим, не ввели.
|
|
![]() пополнение вкладовСегодня последний день пополнения,чтоб получить надбавку? Или уже все? Стоит ли это делать виртуальными деньгами или все же выводить нал через карты???
![]() Re: VAB БанкА подскажите, если на карточке «Сбережения Комфорт» прошло уже более 4 мес и стало быть процентная ставка 19% и сумма допустим станет меньше минимальной для получения процентов, то снова начнет считать с 16% потом когда пополню или останется 19%?
![]() Eva Braun
Назвіть мені заодно в яких країнах Європи (крім Білорусі)девальвація час від часу становить 50-100 %? А якщо є така девальвація то де дохід? За майже 20 років досвіду депозитування я зрозумів, що краще було, наприклад, в кінці 90-х купити нерухомість з можливістю здачі в аренду. Зараз з врахуванням всіх доданих % ( і % на проценти) чи у валюті чи гривні отримана сума далеко менш від необхідної. Але якби я вчора був такий розумний як моя дружина сьогодні... Кожна дія має різні наслідки, помах крил мтелика може викликати землетрус... Введення податку в сьогоднішніх умовах буде навіть гіпотетично мати більше негативних наслідків ніж тичасового збору. Я так розумію в.о премєра чорно позаздрив Тігіпку, який отримав 240 млн. %, то хай і зробить персональний податок від цієї суми. І про ВАБ, видає аж по 1 тис. грн., це при тому що коли мій 13 місячний депозит місяць назад закінчився курс був на 20 % вищий. ![]() Вроде сегодня ещё можно. И налом не обязательно, можно переводом хоть со своего другого счета. Ключевое -- пополнить депозит на указанную сумму, а из каких источников -- неважно. Это вкратце что обговорили с клерком в отделении.
![]() Вы подавайте в суд. По статье 625 ГК получите возмещение за мнфляцию. Правда... считается инфляция не по курсу доллара, а по бравым правительственным цифирькам, так что свои потери Вы сильно не компенсируете.
![]() ЗУ "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", ст.22: «22.7. У разі відмови з будь-яких причин у прийнятті розрахункового документа банк має повернути його ініціатору не пізніше наступного операційного дня банку із зазначенням причини повернення.» Раз не могут помочь -- в явное нарушение сего закона -- подавайте в суд и требуйте пеню за неперевод по ст. 32 этого же ЗУ. Настаиваете, что банк поручение принял (т.к. не вернул платежное поручение Вам с указанием причины невыполнения перевода, согласно требованиям процитированной ст 22.7; другой процедуры возврата/отказа от перевода не предусмотрено), но не выполнил -- значит должен платить пеню, 0.1%/день, + возместить Ваши убытки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|