Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 741742743744745 ... 5791>
Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:13

До цього часу пенсія, призначена за «спеціальними» законами (прокурорам, народним депутатам, суддям, держслужбовцям), нараховувалась у розмірі 80% від суми місячної заробітної плати (заробітку), з якої було сплачено єдиний соціальний внесок, у той час як для інших громадян при стажі роботи 40 років цей розмір складає 54%.
З метою встановлення соціальної справедливості Верховною Радою України 27 березня прийнято Закон України, що передбачає, зокрема зменшення розмірів пенсій, призначених за «спеціальними» законами та встановлення їх на рівні 70% від суми місячної заробітної плати (заробітку), з якої було сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Реалізація цієї норми стосуватиметься 3 328 осіб та дасть можливість скоротити видатки Державного бюджету України на виплату пенсій до кінця 2014 року на суму близько 10,7 млн. гривень.
http://www.minfin.gov.ua/control/uk/pub ... t_id=53608

А почему эти ур**....оставили пенсии 70% а не 54% как всем гражданам???????
Они про себя не забыли....ур**
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:14

big539 написав: Проблема в том что у вас ошибка закралась в рассуждения. Как и у тех ганdонов которые когда то давно пришли грабить мою семью. Они почему то думали что денег у меня валом и что они все лежат ДОМА. И они ну просто никак не могли поверить что их дома просто НЕТ. Я произошло это от того что тогда я, по научению своих стариков, "не дразнил гусей" (фу какой ды6ильный термин). тихушничал. Но все то всё равно думали: "ААаааАА! там же куркули! Там золотобриллиантысеребро! "
Ты сейчас придерживаешся точно такой позиции "не дразни гусей". ДА ЧЁС ЭТО! Я лучше покажу всем своим соседям (и тебе в том числе) что дома у меня ниxрена нету кроме 100 гривен для училки которая приходит раз в два дня. Что мы не носим никаких драгоценностей. Что у нас самая скромная техника. Зато когда зададут вопрос - а где же бабки? ну я спокойно скажу правду - "ну в банках бабки" В 27-ми банках. По немногу, по пятёрочке. по десяточке. по штуке. Можете ржать, но я придерживаюсь таких принципов.
:lol:

Я не знаю як грабили Вашу сім*ю, але можу розповісти як було у нас. В кінці 90-х минулого століття я з дружиною зранку поїхав на роботу, а донька була вдома (їй тоді було 16років). Десь біля 11 ранку істеричний дзвінок на роботу: Тату, ти тільки не сварись, нас ограбили! (її це найбільше турбувало, бо з нею не раз розмовляли про те, що коли нас немає вдома дверей незнайомцям не відкривай - а вона не послухала і відкрила ніби-то поштарю, який приніс телеграму, а той попросив попити води і поки вона сходила на кухню переконався, що в хаті більше нікого немає, потім зажав їй рот і запустив в хату ще двох спільників, її зв*язали і сказали, якщо буде сидіти тихо, то нічого їй не зроблять і дійсно її не били, просто самі перевернули всю хату і звичайно чогось занадто цінного не знайшли - біля 1 тис.гривен у тумбочці дружини, які вона як член батьківського комітету класу зібрала в школі у батьків на підготовку випускного старшої доньки,кінокамеру, яку я за день до цього відремонтував, різні речі типу постільної білизни, новісінького не ношеного спортивного костюму,вже не пам*ятаю, що саме, але кілька якихось недорогих золотих прикрас дружини і приймач "Філіпс", якого мені було жаль найбільше, бо в пам*яті міг тримати більше сотні радіостанцій, невеличкий за розміром, з відмінною якістю звучання, подарований мені колегами на день народження - я потім шукав щось схоже і навіть близько не знайшов чогось подібного, а всього вкрали десь на суму у 7 тис.грн.). Сума звичайно не критична і не в сумі справа - а якщо б її почали допитувати де цінності застосовуючи тортури, а якщо б зв*язали не так халатно, що вона змогла самостійно розв*язатись коли вони пішли, а так що людина могла б вдавитися від нестачі повітря (в роті був кляп) або припустити, що ми б поїхали на кілька днів з дому і дитина могла б загинути від спраги прив*язана скотчем до важкого крісла і т.п. Звичайно приїхавши додому я викликав міліцію, хоча вони доньці погрожували, що якщо я викличу міліцію, то виріжуть всю сім*ю. Знайшли їх приблизно через рік, попались на якомусь злочині, а вже по пальчиках встановили, що і нашу квартиру вони грабували, працювали без рукавичок, вся хата у слідах була. Потім на очній ставці із одним із злочинців міліціонери спитали, чи знаю я прізвише такого-то, кажу ні, бо маю дуже багато знайомих, от би фото, тоді міг би відповісти. Показують фото з паспорта і я взнаю цю людину - це сусід мого кума і ми з ним кілька разів зустрічались у кума на дні народження. Так от цей сусід і був навідником для цих бандитів - він їм наплів, що я великий начальник і що в мене вдома багатства неміряні (золото, дорогоцінне каміння, валюта і українських "бабок" неперерахувати).

Це все я до чого. А до того, що якщо база податкової по депозитах буде у вільному продажі трагедій не минути навіть коли ви й надалі дома нічого цінного не триматимете, бо більшість бандитів думатиме навпаки і тоді тортури, а не дай боже убивства будуть на жаль не рідкість.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:19

Кармелюк то что ты написал - это лайт версия того что было у нас.
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:20

Кармелюк Я продолжу Вашу мысль.И еще надо добавить сокращение в рядах МВД,СБУ,и прокуратуры.....всем известно, что из бывших сотрудников правоохранительных органов,получаются отличные преступники,которые знают как работает правоохранительная система,и которые знают все уязвимые места в работе системы... сумно...:evil:
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:21

Кармелюк Вот еще и поэтому нуна уходить! Ганьба Турчинову! :twisted: Мог не подписать! 8)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:24

Минфин намерен в апреле активнее привлекать валюту
Министерство финансов Украины планирует провести в апреле пять аукционов по размещению облигаций внутреннего госзайма, на четырех из которых инвесторам будут предложены валютные облигации сроком обращения 3 и 4 месяца, сообщается на сайте министерства.
Минфин планирует провести аукционы 1, 8, 15, 22 и 29 апреля. На первом аукционе, 1 апреля, Минфин предложит инвесторам гривневые ОВГЗ сроком обращения 9 месяцев и 2 года, а также валютные ОВГЗ сроком обращения 3 месяца. На аукционе 8 апреля — гривневые ОВГЗ сроком обращения 3 и 12 месяцев, валютные сроком обращения 4 месяца.
15 апреля Минфин предложит гривневые ОВГЗ сроком обращения 9 месяцев, валютные сроком обращения 3 месяца. На аукционе 22 апреля — гривневые ОВГЗ сроком обращения 3 и 12 месяцев.
29 апреля Минфин предложит гривневые ОВГЗ сроком обращения 9 месяцев, валютные сроком обращения 4 месяца.
Напомним Минфин в марте провел 7 аукционов по размещению ОВГЗ и привлек в госбюджет 3,940 млрд грн.
По оперативным данным Госказначейства на 24 марта, с начала года в госбюджет поступило 24,052 млрд грн от заимствований, расходы на погашение госдолга составили 14,745 млрд грн, на обслуживание госдолга — 7,699 млрд грн.
По состоянию на 31 марта объем ОВГЗ, находящихся в обращении, по сумме основного долга составил 279,491 млрд грн, при этом в собственности НБУ находились госбумаги на сумму 169,443 млрд грн, в собственности банков — 83,766 млрд грн, нерезидентов — 15,239 млрд грн.
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:34

Турчинов подписал закон о предотвращении финансовой катастрофы в Украине
Исполняющий обязанности Президента Украины, председатель Верховной Рады Украины Александр Турчинов (на фото) подписал закон №1166-VII «О предотвращении финансовой катастрофы и создании предпосылок для экономического роста в Украине». Об этом говорится на официальном сайте Верховной Рады Украины.

http://fotohost.org/images/a12f8a4f-39kB.jpg

— Значит так! За изобретение ставлю "пять", а по предмету — "неуд".
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:35

Re: Байки про банки і не тільки....

В сухом остатке по налогу:

15% - для всех сумм или от 20 кгрн?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:39

Investor_K написав:В сухом остатке по налогу:

15% - для всех сумм или от 20 кгрн?

Стаття 167. Ставки податку
167.1. Ставки податку становлять:
167.1.1. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця не перевищує десять прожиткових мінімумів, то застосовується ставка 15 відсотків.
167.1.2. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує десять прожиткових мінімумів, але не перевищує 17 прожиткових мінімумів, до суми такого перевищення застосовується ставка 17 відсотків.
167.1.3. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує 17 прожиткових мінімумів, але не перевищує 33 прожиткових мінімуми, до суми такого перевищення застосовується ставка 20 відсотків.
167.1.4. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує 33 прожиткових мінімумів, але не перевищує 66 прожиткових мінімуми, до суми такого перевищення застосовується ставка 25 відсотків;
167.1.5. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує 66 прожиткових мінімумів, до суми такого перевищення застосовується ставка 30 відсотків

Прожиточный минимум на данный момент 1176 грн.
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Пон 31 бер, 2014 22:41

В мене далі щось "глючить", не на кожній сторінці можу просто натиснути "цитата", доводиться викручуватись. Далі цитата:
"дядя Ваня
М-дя, жуть! Молдавия страна чудес! Дикие люди, дикие нравы! Ну ніфіга не можу зрозуміти на, що у цієї банди розрахунок ? нехілий девал зробили і продовжують робити (Кубанутий внагляк людям тулить, шо всё вері гуд), тарифи і ціни вже через, максимум, місяць будуть в космосі, % по депо вже в дії, ліки дорожчають. При цьому бандитизм процвітає, куча відморозків ходить зі зброєю (бачив на власні очі), зараз скорочення підуть, народ повалить на біржу, лікарі, за зняті надбавки почнуть хапужнічать ще більше. Чєловєкі побачать нові платіжкі, порахуть пенсії і зарплати і, аби місяців зо 3-4 перетерпіли, а далі винесуть Яцика і його проффесіоналів ногами вперед. І знов нахрін бардачина! Таке враження, що дивлюсь вживу серіал "Віталька", що йде по ТЕТу"

Так от, дивлюсь як розвиваються події в країні і не відпускає відчуття, що в Україні повно агентів Кремля - то "правий сектор", то "Свобода" дуже вчасно для Москви якусь х...ню відчудить, то тепер Кролик і компанія із цим законом. Здається все роблять, щоб народ заколотило, а потім Путін на білому коні приїде рятувати нас нещасних включенням до складу імперії. Чи то вже в мене параноя в початковій стадії?
Востаннє редагувалось Кармелюк в Пон 31 бер, 2014 22:45, всього редагувалось 1 раз.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 741742743744745 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти